Robot de bucatarie Kenwood Multi One KHH322, 1000 W, bol inox 4.3 l, blender, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie Kenwood Multi One KHH322, 1000 W, bol inox 4.3 l, blender, alb de la Kenwood

Mancaruri delicioase pe masa in cel mai scurt timp.

Puneti mancaruri delicioase pe masa in cel mai scurt timp cu acest procesor de bucatarie si procesor de bucatarie intr-o singura bucata: MultiOne KHH322WH de la Kenwood.

MultiOne KHH322WH vine cu trei accesorii speciale pentru produse de patiserie si preparate pentru paine:
-Un K-beater, care acopera intregul vas de amestecare, pentru amestecarea ingredientelor pentru tort in doar cateva secunde;
-Un tel special conceput pentru obtinerea bezelei;
-Un tel pentru framantarea unui aluat perfect pentru paine.
   
Cu accesoriile suplimentare furnizate, puteti pregati toate tipurile de mese mult mai rapid si mai usor cu MultiOne KHH322WH. Puteti taia tot felul de legume in doar cateva secunde cu accesoriul robotului de bucatarie cu cutite din otel inoxidabil si 3 discuri de taiere. Cu presa de citrice, faceti un pahar proaspat de suc de portocale in fiecare dimineata la micul dejun. Si cu mixerul de sticla puteti amesteca rapid si usor piureuri si sucuri proaspete, sanatoase precum si supe (la temperatura camerei).
   
Aveti o familie mare pe care doriti sa pregatiti  mese zilnice? Nu ai nici o problema cu MultiOne, datorita puterii de 1000 Watt si cu vasul de amestec generos de 4,3 litri! MultiOne este ideal pentru mese mari.
   
Datorita unui capac usor de atasat care impiedica stropirea, si deschiderii mari a bolului si a functiei de pornire usoara, aparatul Kenwood Kitchen Machine MultiOne KHH322WH este foarte usor de utilizat. Pornirea usoara impiedica stropirea, deoarece masina se porneste incet pana la viteza setata. Deci, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu murdaria de pe blatul din bucatarie.
   
Motor puternic de 1000 W

Motorul puternic de 1000 W asigura rezultate excelente ale amestecului la viteza mare.
   
Vas pentru amestec si 3 accesorii

Un vas de amestec de 4,3 litri din otel inoxidabil, in care sunt livrate 3 accesorii:  K-beater, tel pentru bezele si tel de aluat.
   
Lama de taiere din otel inoxidabil + 3 discuri de taiere

Robotul de bucatarie este dotat cu o lama de taiere din otel inoxidabil si un disc de taiere din otel inoxidabil, disc de taiere fina si razatoare fina
   
Rotatia planetara unica

MultiOne are o miscare rotativa planetara unica in care capul si atasamentul se rotesc in directii opuse. Aceasta acopera intregul vas de amestecare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Kitchen machine
Functii principale Blender
Utilizare Rezidential
Material bol Inox
Caracteristici cheie Sistem antialunecare
Accesorii incluse Accesoriu framantare
Storcator de fructe
Disc radere
Accesoriu maruntire
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1000 W
Capacitate bol 4.3 l

DIMENSIUNI

Lungime 29 cm
Latime 24.7 cm
Inaltime 40 cm
Greutate 5.28 Kg

Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1000
    • Blender:
      Da
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.