Robot de bucatarie Kenwood kMIX KMX760YG, 1000W, 5L bol, 3 accesorii, 7 viteze, Auriu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie Kenwood kMIX KMX760YG, 1000W, 5L bol, 3 accesorii, 7 viteze, Auriu de la Kenwood

Daca sunteti pasionat de tainele culinare, robotul de bucatarie din gama kMIX, Kenwood kMIX KMX760YG, va reprezenta un real ajutor in pregatirea mult mai rapida a mancarurilor si in explorarea unei largi varietati de tehnici de gatit.

Compact, cu finisaje premium si cu un design ergonomic, robotul de bucatarie este conceput pentru a se potrivi perfect oricarui tip de bucatarie kMIX KMX760YG este dotat cu un motor puternic de 1000W, cu un vas incapator cu o capacitate de 5 litri si include 3 accesorii de amestecare.

Astfel, robotul va ofera posibilitatea de a prepara mancaruri delicioase in cantitati mari si de a incerca retete diverse, multumita versatilitatii accesoriilor incluse.

00:00Current time00:00
   
Motor puternic de 1000W   
Datorita motorului puternic de 1000W, robotul de bucatarie este potrivit pentru orice tip de preparat, de la creme usor de obtinut pana la aluaturile grele care necesita framantare, avand 6 viteze + Puls. Totodata, noua tehnologie a robotului ofera o viteza de amestecare cu 30% mai mare comparativ cu modelele vechi.
   
3 accesorii incluse 
Pentru a asigura versatilitatea preparatelor, robotul de bucatarie are incluse 3 accesorii pentru amestecarea alimentelor: un accesoriu maruntire – K, un accesoriu pentru framantarea aluatului si un accesoriu pentru creme.
   
6 viteze + Puls      
Robotul dispune de un buton intuitiv modern pentru modificarea eficienta a celor 7 trepte de viteza, fara ca robotul sa se opreasca din functionare in acest timp.
   
Vas de 5L, din otel inoxidabil 
Robotul de bucatarie este dotat cu un vas solid si practic, cu o capacitate de 5 litri, ce elimina orice grija si limitare privind cantitatile mari de preparate. Este rezistent si prezinta o durabilitate mare, datorita faptului ca este conceput din otel inoxidabil.
Capacitatea robotului va permite sa preparati pana la 3 kg de aluat sau sa amestecati 12 albusuri in acelasi timp.
Vasul este gradat, pentru a masura eficient cantitatea ingredientelor si este dotat cu 2 manere pentru a fi usor de manevrat.
   
Componente compatibile cu masina de spalat vase 
Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii robotului. Astfel, puteti introduce partile componente ale acestuia in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare.
   
Miscare de rotatie planetara   
Accesoriile de amestecare se rotesc pe axa lor si în acelasi timp de-a lungul marginii vasului. Astfel, alimentele sunt impinse constant in centrul vasului, pentru a fi integrate in totalitate, sistemul garantaand astfel un rezultat perfect de amestecare sau framantare.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.