Robot de bucatarie Kenwood kCook Multi Cooking Smart CCL450SI, 1500W, 4.5L bol, 6 Functii, 18 programe presetate, Cantar WIFI, Aplicatie mobila, Argintiu-Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de bucatarie Kenwood kCook Multi Cooking Smart CCL450SI, 1500W, 4.5L bol, 6 Functii, 18 programe presetate, Cantar WIFI, Aplicatie mobila, Argintiu-Negru de la Kenwood

Descoperiti un mod inovativ de gatit cu ajutorul procesorului de alimente Kenwood kCook Multi Cooking Smart CCL450SI!

Procesorul de alimente este potrivit pentru oricine isi doreste sa obtina preparate gustoase, intr-un timp scurt, intrucat acesta are integrate 6 functii de gatit, presetate, pentru a va ajuta sa obtineti toate felurile de mancare dorite. Totodata, procesorul are integrata si functia de gatire lenta, pentru a asigura fragezimea si savoarea preparatelor.

Kenwood kCook Multi Cooking Smart CCL450SI dispune de un vas incapator, cu o capacitate de 4.5L si de o varietate larga de accesorii care va vor ajuta sa feliati si maruntiti ingredientele necesare prepararii deliciilor culinare, rapid si eficient.
Aplicatia mobila Kenwood APP va reprezenta un ajutor in plus in bucataria dvs, oferindu-va peste 200 de retete usor de urmarit.

Motor puternic de 1500W    
Datorita motorului puternic de 1500W, robotul de bucatarie este potrivit pentru orice tip de preparat, de la creme usor de obtinut pana la aluaturile grele care necesita framantare, avand 8 viteze + Puls. Totodata, noua tehnologie a robotului ofera o viteza de amestecare cu 30% mai mare comparativ cu modelele vechi.
   
Vas cu capacitatea de 5L 
Procesorul de alimente dispune de un vas de 5 litri cu o capacitate de gatire de 2.6 litri, din otel inoxidabil, care va ofera posibilitatea de a pregati delicii culinare pentru intreaga familie. Capacitatea vasului este echivalenta cu volumul a 10 albusuri sau a 2 kg de aluat pentru paine.
   
Aplicatia mobila Kenwood APP   
Pentru o experienta gastronomica inedita, Kenwood a integrat functionalitatile principale ale procesorului intr-o aplicatie mobila. Cu ajutorul aplicatiei, puteti sa accesati un numar mare de retete usor de urmarit, sa controlati functiile de gatire si sa utilizati cantarul integrat pentru a cantari alimentele intr-un mod unic. Astfel, puteti seta temperatura de gatire, timerul si puteti alege dintre cele 6 functii presetate folosind doar dispozitivul dvs. mobil.
   
Aplicatia este compatibila cu IOS 10 & IOS 11, cu Android 5 si toate versiunile succesoare acestora.
Aplicatia este disponibila in urmatoarele limbi: Engleza, Franceza, Spaniola si Italiana.
   
6 functii de gatit presetate     
Versatilitatea preparatelor este asigurata de cele 6 functii presetate de gatit de care dispune procesorul de alimente. Acestea sunt echivalente cu tehnicile de baza de gatit, precum gatitul meselor principale, la aburi, a supelor, sosurilor, deserturilor, mancarurilor prajite.
Functii presetate:
  • Mese principale;
  • Sosuri;
  • Supe;
  • Aburi;
  • Prajire si amestecare;
  • Deserturi
   
O multitudine de accesorii incluse  
Procesorul este dotat cu o larga varietate de accesorii care permit framantarea, amestecarea, felierea si maruntirea alimentelor.
Discurile si cutitele incluse va vor ajuta sa obtineti alimente feliate subtire, grosier sau julienne. Totodata, procesorul dispune de un adaptor pentru capac si de un instrument pentru amestecare.
Toate accesoriile pot fi depozitate in cutia compacta, special conceputa pentru economisirea spatiului din bucatarie.

 
   
Meniu cu ecran digital   
Meniul procesorului este afisat pe un ecran LCD ce va permite sa setati temperatura de gatire intre 30°C si 180°C, prin intermediul butoanelor interactive de pe panoul digital de control. Totodata, aveti posibilitatea de a seta un timer pana la 8 ore si sa alegeti viteza de amestecare a alimentelor din cele 12 niveluri.
Folositi semnele + si – pentru a modifica viteza de feliere sau amestecare.
Panoul de control dispune de un buton aferent functiei Direct Prep
   
Sistemul Direct Prep  
Sistemul Direct Prep se ataseaza procesorului, in spatiul de langa vas, si este folosit pentru a taia, felia sau marunti alimentele in interiorul vasului sau direct intr-un recipient separat. Acest instrument inovativ functioneaza cu un motor propriu, cu o putere de 300W, permitand procesorului sa deruleze procesele de gatire simultan.
Astfel, in timpul gatirii unui fel de mancare principal, puteti sa preparati eficient si usor o salata sau baza unei supe.
Sistemul de siguranta integrat va permite functionarea acestui instrument, doar atunci cand este fixat corespunzator. Sistemul este dotat cu 5 discuri pentru tipuri diferite de feliere.

 
   
Componente compatibile cu masina de spalat vase 
Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii procesorului. Astfel, puteti introduce partile componente ale acestuia in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.