Robot de bucatarie Kenwood MULTIPRO CLASSIC FDM791, 1000W, 3L bol, 1.5L blender, Sistem Dual Drive, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie Kenwood MULTIPRO CLASSIC FDM791, 1000W, 3L bol, 1.5L blender, Sistem Dual Drive, Argintiu de la Kenwood

Robot de bucatarie Kenwood MULTIPRO CLASSIC FDM791, 1000W, 3L bol, 1.5L blender, Sistem Dual Drive, Argintiu
 

Pregatiti usor si rapid preparate delicioase, care vor fi apreciate de cei dragi, cu ajutorul procesorului de alimente Kenwood MULTIPRO CLASSIC FDM791.
Procesorul de alimente este potrivit pentru oricine isi doreste sa obtina mancaruri gustoase, intr-un timp scurt, intrucat acesta are integrate functii de gatit multiple, pentru fiecare fel de mancare dorit.

Kenwood MULTIPRO CLASSIC FDM791 dispune de un vas din inox cu o capacitate de 3L, de un blender termorezistent cu o capacitate de 1.5L si este dotat cu o varietate larga de accesorii care va vor ajuta sa feliati, maruntiti, framantati si stoarceti ingredientele necesare prepararii deliciilor culinare, rapid si eficient.


Motor puternic de 1000W   
Datorita motorului puternic de 1000W, procesorul de alimente este potrivit pentru orice tip de preparat, de la creme usor de obtinut pana la aluaturile grele care necesita framantare, avand 8 viteze + Puls. Totodata, noua tehnologie a robotului ofera o viteza de amestecare cu 30% mai mare comparativ cu modelele vechi.
   
Blender de sticla termorezistenta inclus  
Robotul are inclus in pachet un blender din sticla termorezistenta, cu o capacitate de 1.5 litri, in care puteti pasa eficient alimentele, obtinand supe, piureuri si multe alte preparate delicioase. Materialul rezistent al blenderului va permite sa mixati ingrediente reci sau fierbinti.
   
Sistemul Dual Drive  
Sistemul Dual Drive permite blenderului si procesorului sa functioneze simultan, fiind atasate unitatii centrale, pentru a economisi spatiu timp pretios.
   
Cantar integrat   
Procesorul este dotat cu un cantar integrat si cu un buton pentru resetare, cu ajutorul carora puteti cantari alimentele eficient, direct din interiorul vasului.
   
Componente compatibile cu masina de spalat vase 
Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii procesorului. Astfel, puteti introduce partile componente ale acestuia in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare.
   
Vas cu capacitatea de 3L + accesorii  
Procesorul de alimente dispune de un vas inox cu o capacitate de 3 litri, care va ofera posibilitatea de a pregati preparate pentru intreaga familie. Capacitatea vasului este echivalenta cu volumul a 6 albusuri sau a 0.6 kg de aluat pentru paine.
Acesta este dotat cu o larga varietate de accesorii care permit framantarea, amestecarea, felierea si maruntirea alimentelor. Discurile incluse va vor ajuta sa obtineti alimente feliate subtire, grosier sau julienne. Totodata, procesorul dispune de un disc special pentru taierea rapida a cartofilor pentru prajit si de un carlig pentru framantarea aluatului
   
Corp din material rezistent
Unitatea principala a procesorului este coneputa prin procesul de turnare sub presiune a metalelor neferoase ("die-casting"), utilizat in fabricarea componentelor rezistente. Turnarea sub presiune este un proces de productie industriala in care metalul topit este introdus cu o viteza ridicata, intr-o forma metalica, denumita matrice, si solidificat sub presiune inalta (150 pana la 1200 bar).

Materialele utilizate in acest proces sunt:
  • Aluminiu cu aliajele sale (AlSi, AlSiCu, AlMg) - intr-o pondere de peste 80%;
  • Zinc cu aliajele sale; 
Acest proces ofera componentelor o multitudine de avantaje, precum:
  • Rezistenta mare la coroziune;
  • Conductivitate termica ridicata;
  • Conductivitate electrica ridicata;
  • O foarte buna izolare EMI / RFI.
   

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.