Robot de bucatarie Kenwood Chef KVC3173S, 1000W, vas inox 4.6L, blender sticla 1.2L, 3 accesorii, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de bucatarie Kenwood Chef KVC3173S, 1000W, vas inox 4.6L, blender sticla 1.2L, 3 accesorii, Argintiu de la Kenwood

Robot de bucatarie Kenwood Chef KVC3173S, 1000W, vas inox 4.6L, blender sticla 1.2L, 3 accesorii, Argintiu

Daca esti pasionat de tainele culinare, robotul de bucatarie Kenwood Chef KVC3173S va reprezenta un real ajutor in pregatirea mult mai rapida a mancarurilor si in explorarea unei largi varietati de tehnici de gatit.

Compact si cu un design ergonomic, robotul de bucatarie este conceput pentru a se potrivi perfect oricarui tip de bucatarie.  

 Chef KVC3173S este dotat cu un motor puternic de 1000W, cu un vas incapator cu o capacitate de 4.6 litri si cu un blender de 1.2 litri. Astfel, roboul iti ofera posibilitatea de a prepara mancaruri delicioase in cantitati mari si de a incerca retete diverse, multumita versatilitatii accesoriilor incluse.  

 

Motor puternic de 1000W

Datorita motorului puternic de 1000W, robotul de bucatarie este potrivit pentru orice tip de preparat, de la creme usor de obtinut pana la aluaturile grele care necesita framantare, avand viteza variabila + Pulse. Totodata, noua tehnologie a robotului ofera o viteza de amestecare cu 30% mai mare comparativ cu modelele vechi

 

Capacitate vas 4.6 l

Chef KVC3173S include un vas din otel inoxidabil cu o capacitate generoasa de 4.6 litri, in care puteti prepara feluri de mancare pentru un numar mare de persoane. Vasul are o capacitate potrivita pentru volumul aluatului a 40 de briose pufoase.

 

3 accesorii incluse

Pentru a asigura versatilitatea preparatelor, robotul de bucatarie are incluse 3 accesorii pentru amestecarea alimentelor: un accesoriu maruntire – K, un accesoriu pentru framantarea aluatului si un accesoriu pentru creme.  

 

Blender de sticla inclus

Robotul are inclus in pachet un blender din sticla, cu o capacitate de 1.2 litri, in care poti pasa eficient alimentele, obtinand supe, piureuri si multe alte preparate delicioase.

 

Viteza variabila

Rotind butonul intuitiv pozitionat in partea exterioara a robotului, poti regla viteza de rotatie, pentru a obtine rezultatele dorite.  

 

Componente compatibile cu masina de spalat vase

Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii robotului. Astfel, puteti introduce partile componente ale acestuia in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare.  

Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1000
    • Blender:
      1.2
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.