Kenwood - Robot bucatarie KM353-Classic

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Kenwood - Robot bucatarie KM353-Classic de la Kenwood

Robot de bucatarie Kenwood Classic Chef KM353, 800 W, Viteza variabila + Pulse, 4.6 l, Alb/Albastru

Toata calitatea, increderea si durabilitatea unui Kenwood Chef Classic intr-un stil retro.

O varianta moderna in culori populare anilor 1950 si 1960, finisajele metalice ale gamei nostalgice Kenwood Chef aduc o nuanta retro oricarei bucatarii moderne. Daca esti in cautarea unui robot de bucatarie de incredere cu design clasic atragator si performanta zilnica, robotul de bucatarie Kenwood Chef Classic KM353 este ajutorul perfect in bucatarie.

Performanta zilnica pentru o noua generatie

Cu un motor de 800W, control variabil al vitezei si doua dispozitive pentru cuplarea accesoriilor, robotul Kenwood Chef Classic este o adevarata forta in orice bucatarie. Vasul de 4.6 litri si blenderul acrilic de 1.5 litri te vor ajuta la crearea cu usurinta a mancarurilor, si cu celelalte atasamente incluse, robotul de bucatarie Kenwood Chef Classic KM353 se va ridica intotdeauna la nivelul asteptarilor.

 

 

O mana de ajutor in bucatarie

Aveti mai mult curaj in bucatarie cu ajutorul robotului Kenwood Chef Classic. Acest aparat durabil este complet, avand atasamente ajustabile pentru vas, un tel unic sub forma de K, accesoriu pentru aluat si tel, permitand mixarea, amestecarea si prepararea unei game variate de mancaruri. In plus, miscarea revolutionara de amestecare totala asigura ca intreg preparatul este amestecat in mod egal din toate partile.

 

Beneficii:


- Dispozitiv cuplare accesorii ce necesita viteza redusa. Opereaza atasamentele care necesita viteze mici, cum ar fi tocatul, razuitul sau rularea pastelor.
- Actiune totala de amestecare. Modelele Chef Classic au o miscare totala de amestecare, planetara, care pune in miscare atasamentele pe suprafata intregului vas, asigurandu-se ca ingredientele sunt complet mixate.
- Vas de 4.6 litri pentru a bate, a amesteca si a face aluat.
- Dispozitiv cuplare accesorii ce necesita viteza mare. Opereaza atasamentele care necesita viteze inalte, cum ar fi pasatul, feliatul sau razuitul. 
- Controlul electronic automat al vitezei cu functie puls mentine viteza si puterea indiferent de incarcatura.
- Cap simplu "pop-up" pentru schimbarea facila a accesoriilor si indepartarea vasului

 
 
Caracteristici generale

Putere (W):800

Kitchen Machine:Da

Blender:Da

Trepte viteze:Viteza variabila

 
Capacitate

Capacitate bol (l):4.6

Capacitate blender (l):1.5

 
Accesorii

Accesorii:Carlig pentru aluat

Acc framantat:Da

Tel:Da

 
Carateristici tehnice

Dimensiuni (W x D x H):235 x 390 x 290 mm

Greutate:6.5 kg

Culoare:Alb/Albastru

Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      800
    • Blender:
      Da
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.