Philips Robot de bucatarie Viva Collection HR7762/00, 750 W, bol 1.5 l, blender 1 l, 2 viteze + Pulse, alb/crem

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de bucatarie Viva Collection HR7762/00, 750 W, bol 1.5 l, blender 1 l, 2 viteze + Pulse, alb/crem de la Philips

 

Procesare puternica
Robotul de bucatarie de la Philips ofera un motor puternic cu 2 viteze si functie de impuls, asigurand puterea si controlul necesare pentru prepararea tuturor retetelor dvs. preferate.

 

 

2 setari de viteza + impuls
Pentru rezultate optime, utilizati setarea de viteza redusa (viteza 1) pentru a bate frisca, oua, prepara aluat de foietaj si de paine. Setarea pentru viteza mai mare (viteza 2) este adecvata pentru a toca ceapa si carne, a pasa supe si piureuri sau a toca, felia, rade mediu sau fin legumele.

Accesorii pentru peste 28 de functii
Urmatoarele accesorii sunt incluse si pot fi spalate in masina de spalat vase: un instrument special pentru a amesteca si framanta aluat si coca. Un cutit de tocat din otel inoxidabil pentru prepararea carnii si legumelor. Diverse accesorii in forma de disc pentru radere si taiere medie. Vas de 1 l rezistent pentru mixarea, zdrobirea si amestecare diferitelor ingrediente. Un disc de emulsionare pentru prepararea alimentelor precum frisca si maioneza. O rasnita pentru a macina de ex. boabe de cafea.

 

 

 

Pana la 5 portii simultan
Vasul generos de 2 l va permite sa mixati pana la 5 portii de supa odata.

Accesorii/viteze cu un cod de culori
Potriviti culoarea vitezei cu cea a accesoriului pentru rezultate optime.

 

Elemente de cuplare si instrumente cu forme compatibile
Spre deosebire de robotii de bucatarie mai ieftini, robotul de bucatarie de la Philips este proiectat pentru o asamblare usoara. Componentele acestuia se fixeaza cu un clic datorita designului cu forme compatibile al accesoriilor.

Spatiu de stocare pentru accesorii inclus
Cutia de depozitare a accesoriilor va ajuta sa pastrati la indemana toate accesoriile robotului de bucatarie Philips. De asemenea, va ajuta sa pastrati in siguranta toate accesoriile ascutite din otel inoxidabil!

Discuri din otel inoxidabil
Discurile fabricate integral din otel inoxidabil asigura o procesare rapida, pentru a depune mai putin efort la prepararea in casa a mancarurilor.

 

 

 

Baza solida
Baza rezistenta ramane stabila chiar si in timpul framantarii.

 

 

 

 

Vas rezistent
Vasul rezista la utilizare intensa.

 

Caracteristici generale

 

Putere (W): 750

Blender: Da

Rasnita: Da

Trepte viteze: 2 + Puls

Numar functii: 28

Spatiu depozitare accesorii: Da

Sistem anti-alunecare: Da

 
Capacitate
 

Capacitate bol (l): 1.5

Capacitate blender (l): 1

 
Accesorii
 

Acc framantat: Da

Disc taiere: Da

Spatula: Da

Chopper: Da

Disc cartofi: Da

Disc emulsionare: Da

Disc feliere: Da

Disc granulare: Da

Disc radere: Da

Cutit universal: Da

Lungime cablu (m): 1

Spalare in masina de vase: Da

Material cutite: Inox

Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      750
    • Blender:
      Da
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.