Robot de bucatarie Illumina Russell Hobbs 20240-56

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie Illumina Russell Hobbs 20240-56 de la Russell Hobbs

Robotul de bucatarie Illumina de la Russell Honns iti completeaza armamentul culinar - la atingerea unui buton poti sa toci, sa maruntesti, sa razi, sa bati ingredientele la consistenta dorita, folosind doar un aparat.

Frumusetea tehnologiei de Control al Culorii al colectiei Illumina simlifica procesul de gatire. Te bucuri de toate caracteristicile dorite, fara butoanele derutante si dispozitive care pot complica gatitul. Inelul luminos unic Illumina isi schimba culoarea odata cu cele 4 trepte de viteza diferite - fiecare dintre ele corespunde unui tip diferit de mancare:

• Viteza 1: Feliere / Maruntire / Radere
 Speed 2: Aluat / Crema
 Speed 3: Amestecare
 Puls (P): Taiere / Procesare

Robotul de bucatarie are o serie de functii pentru a imbunatatii prepararea mancarii, incluzand un vas de 2,3 litri cu capac cu inchidere de siguranta - ideal pentru mixarea ingredientelor - si un vas de 1,5 litri pentru amestecare. Robotul incorporeaza lame cu invelis din titan care pot fi detasate pentru o curatare usoara.

Este usor de utilizat, usor de curatat, iar designul modern lucios si elegant va arata perfect in oricare bucatarie. Este usor de observat ca rafinamentul robotului de bucatarie Illumina nu consta numai in unicitatea Controlului Culorii, ci si in simplitatea lui.

 
Inel Luminos Illumina

Inel Luminos Illumina

Isi schimba culoarea odata cu cele 4 trepte diferite de viteza. Fiecare viteza si culoare corespunde unui anumit tip de alimente.
Cutite cu invelis din titan

Cutite cu invelis din titan

Mai ascutite, mai puternice si de 4 ori mai rezistente decat cutitele standard din otel inoxidabil. Asta inseamna ca raman ascutite pentru mai mult timp.

CARACTERISTICI

3 trepte de viteza plus functia puls

Finisaj lucios cu otel inoxidabil slefuit si logo in relief

Vas de plastic de 1,7 litri utilizabili (2,3 in total) plus vas de plastic de 1,5 litri

Lame cu invelis din titan detasabile

Inel luminos unic Illumina - Isi schimba culoarea odata cu cele 4 trepte de viteza diferite

Depozitare cablu la baza

Include discuri feliere / taiere /maruntire /razuire, instrument pentru aluat si disc pentru creme

850W

Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      850
    • Blender:
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.