Tefal Robot de bucatarie Wizzo QB309838, 700W, 4L, functie pulse, mixer, carlig pentru aluat, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de bucatarie Wizzo QB309838, 700W, 4L, functie pulse, mixer, carlig pentru aluat, Negru de la Tefal

Ajutorul tau in bucatarie

Robotul de bucatarie Wizzo iti va simplifica viata in bucatarie! Cu ajutorul setului pentru patiserie ce include telul cu tehnologie patentata Flex Whisk succesul este garantat. De acum prepararea de biscuiti, pizza, prajituri sau torturi nu va mai reprezenta un secret pentru tine! Retetele pe care ti-ai dorit mereu sa le prepari dar nu ai indraznit niciodata vor deveni floare la ureche. Datorita deschiderii frontale si a pozitionarii butoanelor, nu va mai fi nevoie sa cauti comenzile imprejurul aparatului. Datorita designului sau inteligent robotul de bucatarie Wizzo se potriveste perfect in orice bucatarie.

Nu exista limite cu robotul de bucatarie Wizzo

Adevaratul talent sta in capacitatea de a lucra in echipa. Creste-ti potentialul in bucatarie cu ajutorul robotului de bucatarie Wizzo, special proiectat pentru a-ti simplifica viata.

Puternic si versatil, Wizzo este partenerul ideal in bucatarie pentru a prepara deserturile preferate in fiecare zi: fursecuri, mousse de ciocolata, briose... Simplifica-ti viata cu stil!

Cu un design special conceput, telul Flex ajunge cu usurinta pana la baza bolului, astfel incat toate ingredientele sunt rapid amestecate si capata o textura fina si pufoasa.

Rotatia planetara asigura rezultate rapide si texturi fine si omogene.

Poti prepara pana la 40 de briose sau chiar 3 aluaturi mari de pizza datorita bolului cu o capacitate de 4 L.

Framanta, amesteca si bate cu setul de ustensile de patiserie perfecte pentru utilizare zilnica: carlig de framantat pentru aluaturi grele, mixer, tel Flex.

-  Robotul de bucatarie Wizzo, bol cu o capacitate de 4 L din inox si protectie impotriva stropilor;
-  Design compact, cu utilizare frontala, usor de folosit;
-  Miscare planetara pentru rezultate optime de mixare;
-  Tehnologie patentata Flex Whisk pentru o mixare perfecta;
-  Set pentru patiserie: tel cu o tehnologie patentata Flex Wisk pentru preparate usoare, accesoriu din plastic pentru aluaturi pentru patiserie, carlig din inox pentru aluaturi dense;
-  4 trepte de viteza si functie pulse pentru un control total asupra aparatului;
-  Rapid si puernic: 700 W.

Ajutorul tau in bucatarie

Adevaratul talent sta in capacitatea de a lucra in echipa. Creste-ti potentialul in bucatarie cu ajutorul robotului de bucatarie Wizzo, special proiectat pentru a-ti simplifica viata. Odata ce vei incepe sa-l folosesti nu vei renunta la el niciodata!

Tehnologia Flex Whisk

Gratie tehnologiei Flex incorporate in tel si formei speciale, cu Wizzo poti bate albusuri foarte pufoase si aerate, chiar pornind de la 1 ou.
Usor de folosit si depozitat

Posibilitate de utilizare frontala a robotului face ca Wizzo sa fie usor de manevrat si datorita designului sau inteligent produsul de potriveste perfect in orice bucatarie.
Rezultate optime de mixare

Datorita miscarii planetare, accesoriile pentru patiserie si telul acopera toata suprafata bolului pentru rezultate de mixare omogene.
Set pentru patiserie:

-tel cu o tehnologie patentata Flex Wisk pentru preparate usoare;
-accesoriu din plastic pentru aluaturi pentru patiserie;
-carlig din inox pentru aluaturi dense.
Bol din inox cu design elegant

Wizzo este prevazut cu un bol din inox cu o capacitate de 4 L cu protectie impotriva stropilor, perfect pentru a gati pentru intreaga familie. Poti prepara pana la 40 de briose sau 3 pizza (cu un diametru de 28 cm, cu blat gros) pentru a-ti incanta familia si prietenii.

Capacitate aluat de paine: 0,8 kg.
Capacitate aluat de prajituri: 2,7 kg.
Rapid si puternic

Cu o putere de 700 W si 4 trepte de viteza + functie pulse obtii rezultate perfecte de mixare, personalizate in functie de preparatul ales.
Carte de retete

Descarca cartea de retete apasand click pe poza din dreapta.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Putere (W) 700
Kitchen Machine Da
Trepte viteze 4
Sistem anti-alunecare Da

CAPACITATE

Capacitate bol (l) 4
Capacitate framantare (g) 2700

ACCESORII

Accesorii

Mixer

Carlig pentru aluat Tel

Acc framantat Da
Tel Da

CARATERISTICI TEHNICE

Culoare Negru/Inox
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      700
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.