Robot de bucatarie Tefal Wizzo QB310538, 1000 W, Flex Whisk, 6 viteze, Set pentru patiserie, Bol, rosu/Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de bucatarie Tefal Wizzo QB310538, 1000 W, Flex Whisk, 6 viteze, Set pentru patiserie, Bol, rosu/Inox de la Tefal

Ajutorul tau in bucatarie

Robotul de bucatarie Wizzo iti va simplifica viata in bucatarie! Cu ajutorul setului pentru patiserie ce include telul cu tehnologie patentata Flex Whisk succesul este garantat. Preparara biscuitii, pizza, prajiruri sau torturi fara efort! Retetele pe care ti-ai dorit mereu sa le prepari dar nu ai indraznit niciodata vor deveni floare la ureche. Usor de folosit si depozitat datorita deschiderii frontale si a pozitionarii butoanelor, nu va mai fi nevoie sa cauti comenzile imprejurul aparatului. Datorita designului sau intelligent,  robotul de bucatarie Wizzo se potriveste perfect in orice bucatarie.



 

Posibilitati nelimitate cu robotul de bucatarie Tefal Wizoo:

Adevaratul talent sta in capacitatea de a lucra in echipa. Creste-ti potentialul in bucatarie cu ajutorul robotului de bucatarie Tefal Wizzo, special proiectat pentru a-ti simplifica viata.
Puternic si versatil, Wizzo este partenerul ideal in bucatarie pentru a prepara deserturile preferate in fiecare zi: fursecuri, mousse de ciocolata, briose...Simplifica-ti viata cu stil!
Cu un design special conceput, telul Flex ajunge cu usurinta pana la baza bolului, astfel incat toate ingredientele sunt rapid amestecate si capata o textura fina si pufoasa.
Miscarea planetara asigura rezultate rapide, texturi fine si omogene.
Poti prepara pana la 40 de briose sau chiar 3 aluaturi mari de pizza datorita bolului cu o capacitate de 4 L.
Framanta, amesteca si bate cu setul de patiserie: carlig de framantat pentru aluaturi dense, mixer, tel Flex.

Robot de bucatarie TEFAL Wizzo

  • Robotul de bucatarie Wizzo, bol cu o capacitate de 4 L din inox si protectie impotriva stropilor;
  • Design compact, cu utilizare frontala, usor de folosit;
  •  Miscare planetara pentru rezultate optime de mixare;
  • Set pentru patiserie: tel cu o tehnologie patentata Flex Wisk pentru preparate usoare, aerate, mixer, carlig din inox pentru aluaturi dense;
  • 6 trepte de viteza si functie turbo pentru un control total asupra aparatului;
  • Rapid si puernic: 1000 W;
  • Produsul este reparabil timp de 10 ani;
  • Capacitate aluat de paine: 0.8 kg;
  • Capacitate aluat de prajturi: 2.7 kg.

 

Ajutorul tau in bucatarie

Adevaratul talent sta in capacitatea de a lucra in echipa. Creste-ti potentialul in bucatarie cu ajutorul robotului de bucatarie Wizzo, special proiectat pentru a-ti simplifica viata. Odata ce vei incepe sa-l folosesti nu vei renunta la el niciodata!
   
-
Tehnologia Flex Whisk

Gratie tehnologiei Flex incorporate in tel si formei speciale, cu Wizzo poti bate albusuri foarte pufoase si aerate, chiar pornind de la 1 singur albus de ou.
   
Rezultate optime de mixare

Datorita miscarii planetare, accesoriile pentru patiserie si telul acopera toata suprafata bolului pentru rezultate de mixare omogene.
   
Usor de folosit si depozitat

Posibilitate de utilizare frontala a robotului face ca Wizzo sa fie usor de manevrat si datorita designului sau inteligent produsul de potriveste perfect in orice bucatarie.
   
Set pentru patiserie

• tel cu o tehnologie patentata Flex Wisk pentru spume si aluaturi usoare;
•  mixer;
• carlig din inox pentru aluaturi dense.
   
Bol din inox cu design elegant

Wizzo este prevazut cu un bol din inox cu o capacitate de 4 L cu protectie impotriva stropilor, perfect pentru a gati pentru intreaga familie. Poti prepara pana la 40 de briose sau 3 pizza (cu un diametru de 28 cm, cu blat gros) pentru a-ti incanta familia si prietenii.
   
Optiuni multiple

Compatibil cu 4 accesorii (blender, tocator, masina de tocat carne, accesorii pentru feliere/radere) robotul de bucatarie Wizzo poate intruni toate nevoile familiei tale.
   
Rapid si puternic

Cu o putere de 1000 W si 4 trepte de viteza + functie turbo obtii rezultate perfecte de mixare, personalizate in functie de preparatul ales.
   
Carte de retete

Aceasta este disponibila pe site-ul Tefal si ofera 25 de retete delicioase, de la gustari zilnice la deserturi savuroase.
   
Produs reparabil timp de 10 ani

• Conceput pentru a fi usor de reparat;
• Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;
• 6.500 de centre de service la nivel mondial.


Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Functii principale Framantare Mixare
Utilizare Rezidential
Material bol Inox
Accesorii incluse Accessoriu tel
Continut pachet 1 x tel 1 x bol 1 x robot de bucatarie 1 x carlig pentru aluat
Culoare Rosu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 10000 W
Trepte de viteza 6
Capacitate bol 4 l
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1000
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.