Robot de bucatarie Tefal MAsterChef Gourmet Baking with Kids QB51K138, 1100W, bol inox 4.6L, 1.8 kg, 8 trepte de viteza, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie Tefal MAsterChef Gourmet Baking with Kids QB51K138, 1100W, bol inox 4.6L, 1.8 kg, 8 trepte de viteza, Alb de la Tefal

Robot de bucatarie Tefal MAsterChef Gourmet Baking with Kids QB51K138, 1100W, bol inox 4.8L, 1.8 kg, 8 trepte de viteza, alb

 

Hai sa preparam o prajitura!

Robotul de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet Baking With Kids ofera o noua metoda de a petrece momente de neuitat alaturi de copii. Descopera placerea de a pregati deserturi delicioase impreuna cu micutii tai cu ajutorul robotului de inalta performanta si a setului de accesorii pentru copii: accesoriu pentru decoratiuni, mini forme de prajituri cu animale, forme de taiat biscuiti, retete dedicate copiilor si un set de recipiente pentru dozare in diverse culori.

 

Robotul de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet Baking With Kids: Hai sa preparam o prajitura!

Petrece momente de neuitat alaturi de copiii tai in universul patiseriei, datorita robotului de bucatarie cu accesorii dedicate Tefal MasterChef Gourmet Baking With Kids. Cu o putere de 1100 W, acesta ofera performante de top si functii avansate: tel Flex patentat, pentru albusuri perfect aerate (chiar si dintr-un un singur ou), miscare planetara pentru mixare omogena, usor de utilizat si ajustat, retete dedicate copiilor si un set de accesorii pentru prajituri in diferite culori si husa pentru depozitare - toate acestea pentru a crea cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi. Acest set dedicat copiilor ii va motiva sa dea o mana de ajutor in bucatarie, sa experimenteze si sa descopere lumea fascinanta a deserturilor, construind amintiri pretioase si preparate delicioase pentru intreaga familie!

 

Robot de bucatarie TEFAL MasterChef Gourmet Baking with kids QB51K138

• SOLUTIA COMPETA: un robot de bucatarie performant si o varietate de accesorii de patiserie pentru copii, retete usor de urmat pas cu pas pentru a-i inspira pe micuti si a crea momente de neuitat in bucatarie  .

• BUCURIA DE A GATI IN FAMILIE: dezvolta creativitatea micutilor cu un set complet de copt pentru copii, care include forme de patiserie, mini forme de animale, stampile jucause pentru biscuiti, retete pentru copii si un set de recipiente de masurare.

• GEANTA DE DEPOZITARE IN EDITIE SPECIALA: Depozitare usoara a accesoriilor pentru copii, intr-un mod placut si distractiv.

• PERFORMANTA INALTA: robotul de bucatarie are un motor puternic de 1100 W pentru rezultate excelente in cel mai scurt timp, iar tehnologia exclusiva Flex Whisk asigura o mixare perfecta de fiecare data.

• MIXARE PERFECTA : Miscarea planetara exceptionala asigura rezultate perfect omogene. Indiferent de preparat, cu cele 5 viteze plus functia Pulse, te bucuri de preparate delicioase, usor si rapid de pregatit in fiecare zi.

• IDEAL PENTRU COPII: Accesoriu pentru decorarea prajiturilor, retete pentru copii, recipiente de masurare cu coduri de culori adaptate copiilor si multe altele.

• KIT DE PATISERIE: Setul de patiserie Masterchef Gourmet din metal de inalta calitates tel pentru spume si preparate usoare , mixer pentru aluaturi si carlig pentru aluaturi grele  .

• CAPACITATE PERFECTA: Bolul din inox de 4,6 L ofera capacitatea perfecta, pentru pana la 40 de cupcakes sau aluat pentru 3 pizza pregatite intr-o singura sesiune.

• ACCESORII VERSATILE: Descopera posibilitati nelimitate cu accesorii versatile (disponibile separat): blender, mini tocator, tocator de carne, accesorii pentru feliere si razuire, storcator.

 

 

Set complet de accesorii pentru copii

Robotul de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet vine la pachet cu un set de accesorii dedicat copiilor, ideal pentru a petrece momente de neuitat alaturi de ei in timp ce gatesti.

 

Posibilitati nelimitate

Solutia ideala pentru a-i introduce pe cei mici in lumea fascinanta a deserturilor: accesoriu pentru decoratiuni, mini forme de prajituri cu animale, stampile biscuiti, retete dedicate copiilor si un set de recipiente pentru dozare in diverse culori.

Creaza momente de neuitat alaturi de cei dragi!

 

Performante exceptionale

Robotul de bucatarie beneficiaza de o putere de 1100 W pentru rezultate perfecte si rapide, in timp ce telul cu tehnologia exclusiva Flex este ideal pentru a obtine albusuri aerate, chiar si cu un singur ou.

 

Geanta de depozitare editie speciala

Dedicata depozitarii setului de accesorii pentru copii, pentru a fi mereu la indemana, intr-o forma atragatoare.

 

Mixare perfecta

Miscarea planetara asigura rezultate omogene si texturi perfecte, ajustabila pe 5 trepte de viteza si functia Pulse pentru orice tip de reteta.

 

8 retete pentru copii, usor de preparat

Retete dedicate pentru a fi pregatite de catre copii, folosind recipiente pentru dozare in diferite culori, ideale pentru cei mici atunci cand te ajuta la gatit.

 

Set de patiserie

Acesta este compus din telul cu Tehnologia Flex pentru preparate usoare, un accesoriu pentru aluaturi de prajituri si un carlig pentru aluaturi grele.

 

Accesorii optionale

Transforma robotul tau de bucatarie intr-un aparat bun la toate datorita accesoriilor, vandute separat, precum: blender, mini tocator, masina de tocat carne, razatoare si storcator de fructe si legume.

 

Produs reparabil timp de 10 ani

• Conceput pentru a fi usor de reparat;

• Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;

• 6.500 de centre de service la nivel mondial;

 

Capacitate de 4.6 L

Aparatul este prevazut cu un bol din inox, cu o capacitate de pana la 4.6 L, ideal pentru a prepara pana la 40 de briose sau aluat pentru 3 pizza, obtinute intr-o singura sesiune de gatit.

Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1100
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.