Apple AirPort Express Base Station mc414z/a

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere AirPort Express Base Station mc414z/a de la Apple

AirPort Express

Suport dual-band simultan WI-FI 802.11n. Configurare rapida si usoara de pe iPhone, iPad, iPod touch sau MAC. Este rapid din toate punctele de vedere.

 

Din cutie, direct pe net. Atat de rapid.

Cu AirPort Express, instalarea noii tale retele Wi-Fi iti ia mai putin timp — si mai putin efort — decat sa faci o ceasca de cafea. Acest lucru se datoreaza asistentului de configurare incorporat in iOS si in AirPort Utility pentru OS X. Iar daca folosesti un PC cu Windows, poti sa descarci AirPort Utility gratuit. Imediat ce ai conectat statia de baza AirPort Express la modemul tau DSL sau prin cablu, poti sa urmezi instructiunile simple de pe computerul sau dispozitivul tau iOS. Fara pasi complicati de urmat si fara terminologie obscura de invatat. Asistentul de configurare face toata munca, pentru ca tu sa scapi de grija asta.

 
Administreaza-ti reteaua Wi-Fi de pe dispozitivul iOS sau Mac.

Odata ce reteaua ta este configurata, Airport Utility pentru iOS si OS X iti permite sa o gestionezi si sa o monitorizezi de pe iPad, iPhone, iPod touch sau Mac. AirPort Express, impreuna cu alte statii de baza AirPort pe care le-ai conectat, apar grafic pe ecran, asa ca poti sa vizualizezi setarile dintr-o privire, sa faci modificari, sa instalezi actualizari si multe altele.

   
Performanta 802.11n vine in doza dubla.

AirPort Express este prevazut cu suport dual-band simultan Wi-Fi 802.11n. Ceea ce inseamna ca transmite pe frecvente de 2,4 GHz si 5 GHz in acelasi timp. Asa ca indiferent de ce banda foloseste dispozitivul tau wireless, se conecteaza automat la cea mai buna banda disponibila pentru a oferi cea mai rapida performanta posibila.

 

Extinde aria de acoperire a unei retele Wi-Fi existente.

Daca ai deja o retea wireless acasa si vrei sa-i extinzi aria de acoperire, AirPort Express te poate ajuta. Tot ce trebuie sa faci este sa o pui in aria de acoperire a statiei tale de baza principale — un AirPort Extreme, AirPort Time Capsule sau un alt AirPort Express — si in apropiere de zona unde vrei sa ai o conexiune wireless. Lanseaza aplicatia AirPort Utility pe dispozitivul iOS sau Mac si in câteva minute beneficiezi de Wi-Fi cu arie de acoperire extinsa.

 
Tipareste fara cabluri.

in spatele statiei de baza AirPort Express se afla un port USB creat special pentru imprimanta ta. Conecteaz-o si e ca si cum ai avea instantaneu o imprimanta in fiecare camera. Iar fiindca AirPort Express functioneaza cu Mac si PC, toata lumea din casa poate sa profite de o imprimanta principala. Wireless, bineinteles.*

 
Fa cunostinta cu toata familia AirPort.

AirPort Express face extrem de usoara configurarea sau extinderea unei retele wireless oriunde. Ai nevoie de mai multa viteza? AirPort Extreme iti ofera Wi-Fi de pâna la de 3 ori mai rapid. Iar pentru backup wireless automat de pâna la 3 TB de date, alege AirPort Time Capsule

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      1
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz / 5 GHz
    • Standarde
    • Dual Band
      Da
    • Altele
      Analog/Optical Audio Jack
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.