ASUS Router wireless ROG Rapture GT-AC5300, Tri-Band, Gigabit, Dual-WAN, 3G-4G backup, Link aggregation, USB 3.0, Game Boost

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless ROG Rapture GT-AC5300, Tri-Band, Gigabit, Dual-WAN, 3G-4G backup, Link aggregation, USB 3.0, Game Boost de la ASUS

Router wireless Asus ROG Rapture GT-AC5300, Tri-Band, Gigabit, Dual-WAN, 3G-4G backup, Link aggregation, USB 3.0, Game Boost

 

Router tri-band pentru jocuri ROG Rapture Wireless-AC5300 – Cea mai buna solutie pentru jocuri VR si streaming 4K

Domina-ti reteaua – ROG Gaming Center monitorizeaza toti parametrii importanti legati de jocuri, cum ar fi intarzierile, statisticile de trafic si dispozitivele conectate.

Optimizare instantanee pentru jocuri – ROG Game Boost si Port-urile pentru Jocuri prioritizeaza in mod inteligent traficul de date pentru jocuri.

Securitatea retelei – Neutralizati amenintarile de pe Internet inainte ca acestea sa ajunga in reteaua voastra personala.

Procesor de performante similare unui PC – Putere de procesare quad-core fara rival, pentru cea mai buna performanta a retelei.

Hardware gata de lupta – Solutie Wi-Fi 802.11ac tri-band castigatoare, cu 8 x port-uri Gigabit LAN pentru dispozitive conectate pe fir si 2 port-uri USB 3.0 ultra-rapide.

 

 

Router-ul ROG Rapture GT-AC5300, gata pentru a fi lansat in bataliile virtuale, a fost proiectat pentru o singura misiune: aceea de a-ti transforma reteaua de jocuri intr-una absolut extraordinara. Acesta include numeroase functii special optimizate pentru jocuri, oferind performante Wi-Fi excelente, stabilitate iesita din comun si securitate de top. Interfata aplicatiei Gaming Center, personalizata ROG, ofera control foarte accesibil, printr-o singura apasare de buton, asupra tuturor acestor functii incredibile.

Interfata Game Dashboard ofera informatii in timp real legate de toate conexiunile si dispozitivele voastre, in timp ce solutia IPS (Intrusion Prevention System – Sistem de Prevenire a Intrusilor) pentru Jocuri si Game Boost sunt centrele de comanda pentru functiile avansate de securitate ale retelei si accelerarea performantelor din jocuri la un nivel deosebit de ridicat. Alte functii ce va pot ajuta sa fiti castigatori includ suportul pentru serviciul Gamers Private Network oferit in colaborare cu WTFast, functia de eliminare a aglomerarii in retea Wi-Fi Radar, harta de timpi de raspuns Game Radar ce indica locatia celor mai rapide servere si VPN Fusion, pentru rularea in paralel a unei conexiuni Internet normale si a unui VPN.

 

 

Porturi pentru Jocuri

ROG Rapture GT-AC5300 dispune de doua port-uri LAN special optimizate pentru conectarea la dispozitive dedicate jocurilor. Traficul acestora este prioritar, astfel incat dispozitivele conectate la aceste porturi se afla in permanenta in prima pozitie de acces la Internet!

 

Game Boost

Game Boost analizeaza traficul in retea si prioritizeaza pachetele dedicate jocurilor, oferindu-le un al doilea nivel de acceleratie pentru cea mai buna performanta. Game Boost poate fi activata instantaneu printr-o singura apasare de buton pe panoul de control Gaming Center si suporta numeroase console de jocuri populare, cum ar fi PS3, PS4, PS4 Pro, PlayStation Vita , Wii U, Nintendo 3DS si Xbox One.

 

Gamers Private Network

ROG Rapture GT-AC5300 ofera suport inclus pentru serviciul Gamers Private Network, sustinut de WTFast, ce ofera conexiuni Internet private, optimizate catre servere de jocuri, minimalizand latentele si maximizand viteza de raspuns pentru a asigura o calitate foarte buna, fara intarzieri a experientei din jocuri.

 

 

Pentru a-ti proteja reteaua, ROG Rapture GT-AC5300 include solutia Game IPS(Intrusion Prevention System – Sistem de Protectie Impotriva Intrusilor), un sistem foarte avansat de protectie impotriva accesului neautorizat dezvoltat pe o platforma tehnologica Trend Micro. Acesta va protejeaza reteaua pentru jocuri impotriva atacurilor si amenintarilor externe, neutralizandu-le inainte ca acestea sa poate ajunge la reteaua sau dispozitivele voastre conectate. Chiar daca solutiile de securitate ale PC-ului vostru nu sunt activate – pentru a ocoli problema jocurilor blocate, de exemplu - Game IPS va va proteja reteaua impotriva atacurilor sau intrusilor, oferindu-va un nivel superior de siguranta.

 

 

Ati visat vreodata sa beneficiati de un router Wi-Fi dedicat in mod exclusiv jocurilor? Acum acest vis poate deveni realitate: Cu ajutorul modelului pe trei benzi ROG Rapture GT-AC5300 puteti aloca cu usurinta una dintre cele doua benzi de 5GHz dispozitivelor pentru jocuri, in timp ce celelalte dispozitive utilizeaza cea de-a doua banda de 5GHz sau banda de 2.4GHz. Iar in ceea ce priveste jocurile VR si transmiterea de continut video 4K UHD, vitezele sale WAN-LAN de pana la 1900Mbps fac din GT-AC5300 alegerea invingatoare pentru oricine!

 

 

ROG stie exacte de ce au nevoie pasionatii de jocuri: ROG Rapture GT-AC5300 este construit pentru a suporta actiunea intensa din jocuri, fiind echipat cu componente hardware gata sa duca la indeplinire si cele mai dificile sarcini. Cele opt port-uri Gigabit LAN ofera conexiunile de care aveti nevoie pentru toate dispozitivele voastre de jocuri, iar cele doua interfete USB 3.0 va ofera acces foarte rapid la fisierele salvate pe solutii de stocare USB. Pasionatii de solutii NAS vor aprecia cu siguranta functia de Agregare a Conexiunilor, ce va permite sa interconectati doua port-uri LAN pentru o obtine o singura interfata cu viteze foarte ridicate de transfer ale datelor, de pana la 2Gbps*.
(Functia de agregare a conexiunilor necesita un client cu suport 802.3ad)

 

 

Cel mai bun router pentru jocuri necesita o putere de procesare pe masura, si, din acest motiv, ROG Rapture GT-AC5300 a fost echipat cu un procesor quad-core pe 64 de biti de top, tactat la 1.8GHz, mai performant decat multe procesoare desktop. Acesta ofera un nivel de putere mai mult decat suficienta pentru orice sarcina de utilizare, fara nicio intarziere – indiferent ca este vorba despre maximizarea latimii de banda WAN/LAN pentru jocuri, accelerarea vitezelor de transfer prin intermediul interfetei USB sau sustinerea unui eveniment de jocuri in LAN.

 

 

Retelele Wi-Fi sunt deosebit de utile, dar nu si in cazul in care incetinesc semnificativ sau se opresc in afara zonei voastre favorite pentru jocuri. Pentru a atinge nivelul de libertate pe care il meritati, ROG Rapture GT-AC5300 include functia RangeBoost, o combinatie foarte performanta de componente hardware si aplicatii software ce are rolul de a creste acoperirea retelei, imbunatatind semnificativ in acelasi timp si performanta pe raza extinsa! In sfarsit, acum sunteti voi cei care decideti unde va jucati – in locul route-ului vostru!

 



CARACTERISTICI GENERALE

Standard Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac 1024QAM
Porturi LAN 8 x RJ-45
Porturi WAN 1
Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10/100/1000
Securitate 64-bit WEP 128-bit WEP WPA2-PSK WPA-PSK WPA-Enterprise WPA2-Enterprise Radius cu 802.1x Suport WPS
Antena 8
Frecventa (GHz) 2.4 - 5
Rata de transfer WI-FI (Mbps) 1000 + 2167 + 2167
Port USB 2 x USB 3.0
Alimentare 19V / 3.42A 240V / 50Hz - 60Hz
Dimensiuni (mm) 245 x 245 x 65
Greutate (Kg) 1.8
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      8
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      LAN: 8 x RJ-45
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Tri Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      1000 + 2167 + 2167
    • Alimentare
      19V / 3.42A
      240V / 50Hz - 60Hz
    • Securitate
      WPA2-PSK
      WPA2-Enterprise
      64-bit WEP
      64-bit WEP
      Radius cu 802.1x
      128-bit WEP
      WPA-PSK
      WPA-Enterprise
      Suport WPS
    • Dimensiuni
      245 x 245 x 65
  • Internet Mobil
    • Compatibil 3G
      Nu
    • Compatibil 4G
      Nu
  • Hardware
    • Port USB
      2 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.