ASUS Sistem wireless Lyra Mini, AC1300 Dual-band

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem wireless Lyra Mini, AC1300 Dual-band de la ASUS

Compact si extensibil



Wi-Fi pe care va puteti baza

Indiferent daca sunteti la subsol, in gradina sau in camera de zi, doriti ca toate dispozitivele Wi-Fi sa functioneze fara probleme. Sistemul Wi-Fi ASUS Lyra utilizeaza trei hub-uri conectate fara fir pentru a oferi un semnal super-rapid si in fiecare colt al casei dvs.
Tehnologia sa inteligenta va ofera libertatea de a calatori oriunde in casa, conectandu-va automat la cele mai bune semnale in orice moment.



Wi-fi intotdeauna

ASUS Lyra mini va conecteaza inteligent la cea mai buna sursa de semnal si trece fara intreruperi intre hub-uri atunci cand va deplasati prin casa dvs. - pentru a va bucura intotdeauna de un semnal luminos si puternic.



Fara roaming

Cand va deplasati intre camere, trebuie sa comutati manual la cea mai buna sursa Wi-Fi. Nu poti spune care are cel mai bun semnal.



Cu tehnologia Roaming pe Lyra Mini

Lyra Mini conecteaza automat dispozitivele dvs. la hub cu cel mai puternic semnal Wi-Fi, oriunde te afli. Wi-Fi este din nou simplu!



Wi-Fi, din nou simplu

Cu ASUS Lyra mini, am facut Wi-Fi simplu. Lyra mini creeaza o singura retea Wi-Fi pentru intreaga casa, deci nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la care retea sa va conectati - Lyra mini face toata munca complicata pentru dvs. Tot ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de conexiunea Wi-Fi fara probleme!



Cat de multe mini-uri de la Lyra am nevoie?

Lyra mini foloseste hub-uri multiple pentru a-l face extrem de flexibil pentru orice mediu: indiferent de marimea sau forma casei dvs., Lyra mini va ofera toata acoperirea de care aveti nevoie!





Lyra mini, pentru orice locuinta

Indiferent de forma casei dvs., ASUS Lyra mini o poate acoperi. Sistemul de baza mini Lyra include trei hub-uri si mai multe hub-uri pot fi adaugate cu usurinta pentru a oferi o acoperire chiar mai mare.
Se recomanda plasarea primului mini Hub Lyra in mijloc, astfel incat a doua si a treia hub-uri sa se poata conecta direct la acesta.


Amazon Alexa incorporat
Controlul vocal prin Amazon Alexa ii ajuta pe utilizatori sa asculte stirile si muzica, dar si sa controleze device-urile smart-home.

 

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      1
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      LAN: 1 x 10/100/1000
  • General
  • Internet Mobil
    • Compatibil 3G
      Nu
    • Compatibil 4G
      Nu
  • Hardware
    • Antena
      3
    • Port USB
      Nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.