Router Wireless Asus RT-AX92U, pachet 2 bucati, tri-band AX6100 ultimate AX performance

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless Asus RT-AX92U, pachet 2 bucati, tri-band AX6100 ultimate AX performance de la ASUS

Router Wireless Asus RT-AX92U; pachet 2 bucati, Standard rețea: IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax; Segment produs: AX6100 ultimate AX performance : 400 Mbps+ 867 Mbps+ 4804 Mbps; 4* antene externe; 2* antene interne; Memorie: 256MB Flash, 512MB RAM; Frecvența de operare: 2.4G Hz, 5 GHz-1, 5 GHz-2; Porturi:RJ45 for Gigabits BaseT for WAN x 1, RJ45 for BaseT for LAN x 4, USB 2.0 x 1, USB 3.1 Gen 1 x 1; Sursă curent: Intrare AC 110V~240V(50~60Hz), Ieşire DC 19 V cu max. 1.75 A.

Primul sistem Mesh WiFi 6 (802.11ax) din lume. Conexiune extrem de stabila si ultra-rapida in casa dvs.
Acoperire totala de pana la 5500 de metri patrati


Sistemul WiFi WiFi ASUS AiMesh AX6100 este primul sistem mesh din lume care ofera standardul Wi-Fi de ultima generatie - 802.11ax (sau WiFi 6) pentru a furniza WiFi in fiecare colt al casei. Design-ul cu 2 unitati utilizeaza WiFi 802.11ax WiFi (WiFi 6), transferand date pe cele mai rapide viteze WiFi de pana la 4804 Mbps, asigurand ca fiecare dispozitiv conectat se bucura de cea mai buna viteza posibila, pentru streaming 4K fluid si gaming in retea simultan.

Viteza WiFi de generatie urmatoare


Sistemul AiMesh AX6100 WiFi compune doua router-uri RT-AX92U cu Wi-Fi tri-band 4x4 care ofera o latime de banda de 160MHz * si 1024-QAM * pentru conexiuni wireless semnificativ mai rapide. Cu o viteza totala de retea de 4804Mbps pe banda de 5GHz-2, RT-AX92U 2-Pack este cu 2,7X mai rapid decat router-urile standard 802.11ac 4x4. 
Utilizam aceasta viteza 802.11ax pentru a transfera date intre doua routere RT-AX92U, realizand cea mai rapida viteza WiFi inainte ca dispozitivele compatibile 11ax sa fie disponibile pe piata. Astfel, va puteti bucura de tehnologia din viitor si conectati-o cu cele mai recente dispozitive 802.11ax atunci cand acestea vor iesi in viitorul apropiat.


Tehnologie Inteligenta pentru Fiabilitate Maxima

AiMesh incorporeaza multiple tehnologii pentru a asigura performanta si fiabilitate, astfel incat sa puteti ramane conectat cu persoanele si lucrurile care conteaza cel mai mult pentru dvs. fara a va ingrijora deloc de WiFi.
 

Selecteaza automat cel mai bun semnal Wi-Fi

AiMesh poate crea o retea cu un singur nume la nivelul intregii case, astfel incat nu este nevoie sa comutati constant intre diferite retele cand va deplasati prin casa. AiMesh monitorizeaza puterea semnalului pe dispozitivul dvs. si o comuta fara probleme la alta sursa, daca este necesar. De asemenea, daca preferati nume de retea separate pentru fiecare banda de frecventa, puteti realiza cu usurinta acest lucru - AiMesh este proiectat sa functioneze asa cum doriti!
 

Protectia retelei pentru toate dispozitivele conectate

Atunci cand conectati diferite dispozitive aveti incredere sa oferiti numerele cardurilor de credit, parole bancare online si alte informatii personale, dar nu toate dispozitivele suporta protectie antivirus - de aceea aveti nevoie de ASUS AiProtection. Este integrat in routere AiMesh, astfel incat poate proteja datele personale in intreaga retea AiMesh,
asigurand protectia confidentialitatii dvs. pe toate dispozitivele
 

Protectie mereu actualizata impotriva atacurilor

Cu un pas peste firewall-ul standard, sistemul de prevenire a intruziunilor cu grad comercial (IPS) efectueaza scanari aprofundate ale datelor de intrare si de iesire pentru a bloca toate atacurile comune. Datorita centrului de date Trend Micro din cloud, aceasta caracteristica AiProtection se actualizeaza singura ori de cate ori este disponibil un nou patch, asigurand ca protectia dvs. este intotdeauna actualizata.
 

Centralizat si Alimentat Complet

Cu AiMesh, functii avansate precum AiProtection, Adaptive QoS si Parental Controls functioneaza in intreaga retea cu un control central facil al tuturor setarilor de la aplicatia mobila ASUS Router sau ASUSWRT, eliminand posibilitatea ca cineva sa le poata ocoli prin conectarea la un alt router. Nu trebuie decat sa ai intotdeauna in vedere faptul ca routerul cel mai avansat trebuie sa fie cel care se conecteaza la Internet.

Control parental avansat in toata reteaua

Cu sistemul AiMesh puteti prelua controlul asupra modului in care copiii isi petrec timpul online, indiferent unde se afla in casa, deoarece setarile de control parental se aplica in intreaga retea AiMesh. Puteti grupa dispozitivele si vizualiza activitatea pe internet pentru fiecare persoana, sa programati intervalul de timp si sa blocati anumite tipuri de site-uri si aplicatii - toate prin aplicatia mobila ASUS Router, chiar de pe smartphone-ul dvs.


Cel mai puternic sistem Mesh

Tehnologia AiMesh va permite sa stabiliti un sistem Wi-Fi mai puternic cu tehnologia 802.11ax (WiFi 6) ca retea wireless pentru a transmite date intre doua RT-AX92U, asigurand cel mai stabil Wi-Fi posibil pentru device-urile conectate.

Tehnologia AX

Cu OFDMA si MU-MIMO, sistemul WiFi AiMesh AX6100 permite o transmisie mai eficienta, mai stabila si mai rapida chiar si atunci cand mai multe dispozitive transmit date in acelasi timp.

Wi-Fi flexibil pentru dispozitivele conectate

Sistemul WiFi AiMesh AX6100 vine cu 802.11n, benzi ac si ax, care ofera canale pentru tot felul de dispozitive, inclusiv dispozitive vechi sau de ultima generatie.

Securitatea retelei la nivel comercial pentru familia ta

AiProtection Pro protejeaza toate dispozitivele conectate la reteaua de acasa, iar controlul parental avansat va permite sa gestionati utilizarea internetului de catre membrii familiei.

 

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      LAN: 4 x RJ-45
      WAN: 1 x RJ-45
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Tri Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      867 - 4804
      Rata de transfer Ethernet (Mbps): 10/100/1000
    • Alimentare
      110 - 240 V
    • Securitate
      WPA2-PSK
      WPA2-Enterprise
      WPS support
      WPA-PSK
      WPA-Enterprise
    • Dimensiuni
      15.5 x 15.5 x 5.26
    • Altele
      Multiple SSIDs
      Printer Server
      AiCloud
      AiDisK
      MU-MIMO
      Traffic Analyzer
      Adaptive QoS
      AiProtection
      Parental Control
  • Internet Mobil
    • Compatibil 3G
      Da
    • Compatibil 4G
      Da
  • Hardware
    • Antena
      2 x antena interna
      4 x antena externa
    • Port USB
      1 x USB 2.0
      1 x USB 3.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.