ASUS Router wireless RT-AX55, AX1800 DUAL-BAND WIFI 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless RT-AX55, AX1800 DUAL-BAND WIFI 6 de la ASUS

Router Wireless Asus RT-AX55; Standard rețea: IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IPv4, IPv6, 4 antene externe, processor: 1.5GHz quad-core, Memorie: 128 MB Flash, 256 MB RAM, Frecvente: 2.4 GHz / 5 GHz, interfata: RJ45 for Gigabits BaseT for WAN x 1, RJ45 for Gigabits BaseT for LAN x 4.

Pregatiti-va casa pentru WiFi 6 (802.11ax)

Numarul tot mai mare de dispozitive personale si IoT conectate a dus la o crestere generala a densitatii retelei care depaseste limitele standardului WiFi actual. Cel mai recent standard 802.11ax ofera tehnologii de viitor, eficienta mai mare a retelei, viteze WiFi mai mari, o acoperire mai mare si o durata de viata imbunatatita a bateriei pentru dispozitivele conectate, oferind o experienta de retea semnificativ mai buna pentru utilizatori.

 

Viteza WiFi de ultima generatie

RT-AX55 este un router WiFi 2x2 dual-band care ofera latime de banda de 80 MHz si 1024-QAM pentru conexiuni wireless mai rapide. Cu o viteza totala de retea de aproximativ 1800 Mbps - 574 Mbps pe banda de 2,4 GHz si 1201 Mbps pe banda de 5 GHz - RT-AX55 este de 1,5 ori mai rapid decat routerele dual-band 802.11ac 2x2.

 

Construit pentru gospodariile cu mai multe dispozitive

Cu o combinatie revolutionara de tehnologie OFDMA si MU-MIMO, tehnologia 802.11ax ofera capacitate de retea si eficienta de pana la 4 ori mai mare in medii cu trafic intens. WiFi 802.11ac de generatie anterioara poate gestiona doar cate un dispozitiv pe fiecare canal de retea, ceea ce reprezinta o utilizare ineficienta a latimii de banda disponibile. Suportul OFDMA in standardul WiFi 802.11ax imparte fiecare canal in sub-canale mici, permitand semnale de la mai multe dispozitive sa fie grupate si transmise simultan, reducand latenta pentru o experienta WiFi mai lina si mai receptiva.

 

Durata mai buna de viata a bateriei pentru dispozitivele dvs.

Target Wake Time (TWT) permite RT-AX55 sa programeze intervale desemnate pentru ca dispozitivele sa transmita date. Acest lucru le permite sa doarma atunci cand nu este nevoie sa astepte un semnal al routerului, reducand consumul de energie cu pana la 7X pentru o durata de viata a bateriei imbunatatita semnificativ.

 

WiFi care merge mai departe

Cu cel mai recent standard WiFi 802.11ax cu tehnologie OFDMA, RT-AX55 ofera o gama mai mare de semnal WiFi si o acoperire mai buna prin impartirea fiecarui canal in sub-canale mai mici. Aceste canale secundare au o latime de banda mai mica, care le permite sa calatoreasca cu pana la 80% mai departe 1, rezultand o conexiune WiFi mai buna in intreaga casa.

 

Protectie pentru reteaua dvs. de domiciliu

RT-AX55 are AiProtection Classic gratuit pe toata durata vietii, alimentat de Trend Micro ™ cu semnaturi de securitate automate, actualizate periodic, pentru a va proteja dispozitivele si datele personale de amenintari pe internet. Aceasta securitate puternica ofera controale parentale, inclusiv posibilitatea de a bloca anumite site-uri web si tipuri de aplicatii mobile.

 

Sistem WiFi puternic pentru toata casa.

In majoritatea cazurilor, dispozitivul dvs. RT-AX55 poate furniza WiFi fara probleme si sigur in fiecare parte a casei. Dar acoperirea WiFi poate fi afectata de multi factori - aspectul camerei, materialele de constructie si chiar mobilierul. ASUS AiMesh este o noua caracteristica inovatoare a routerului care rezolva aceste probleme: creeaza o retea WiFi pentru toata casa folosind mai multe routere ASUS. AiMesh este puternic, flexibil si puteti utiliza o combinatie de modele de router ASUS - protejandu-va investitia! AiMesh va ofera un control central care economiseste timp si o capacitate perfecta de roaming. AiMesh este WiFi pe care te poti baza - pentru toate dispozitivele tale, tot timpul!

 

Caracteristici:

  • Next-Gen WiFi Standard - Suporta cel mai recent standard WiFi 802.11AX (WiFi 6) pentru o capacitate si o eficienta mai bune;
  • Viteza WiFi ultra-rapida - RT-AX55 accepta 1024-QAM pentru conexiuni wireless mult mai rapide. Cu o viteza totala de retea de aproximativ 1800 Mbps - 574 Mbps pe banda de 2,4 GHz si 1201 Mbps pe banda de 5 GHz;
  • Cresteti capacitatea si eficienta - Sprijinirea nu numai a tehnicii MU-MIMO, ci si a tehnicii OFDMA pentru alocarea eficienta a canalelor, comunicarea simultana cu mai multe dispozitive;
  • Protectie pentru reteaua dvs. de acasa - AiProtection gratuit pe toata durata vietii, alimentat de Trend Micro ™, blocheaza amenintarile la adresa securitatii internetului pentru toate dispozitivele inteligente conectate;
  • Partener mai bun cu sistemul Mesh - Compatibil cu sistemul WiFi ASUS AiMesh pentru o acoperire fara intrerupere a intregii case;
  • Tehnologia NitroQAM ™ (1024-QAM) - Tehnologia NitroQAM ™ (1024-QAM) permite o rata de date de 25%, in timp ce standardul mai vechi este limitat la 256-QAM.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.