ASUS Router wireless RT-AX89X AX6000 AiMesh

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.612,52 lei
Pret 36 Rate Optimo: 59.11 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RT-AX89X

Garantie: 36 luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless RT-AX89X AX6000 AiMesh de la ASUS

 

Noua era a WiFi-ului pentru acasa

Numarul tot mai mare de dispozitive personale conectate si de dispozitive IoT a dus la o crestere generala a densitatii retelelor, care impinge limitele actualului standard WiFi. Cel mai recent standard 802.11ax ofera tehnologii de viitor, o eficienta mai mare a retelei, viteze WiFi mai mari, o acoperire mai mare si o durata de viata imbunatatita a bateriei pentru dispozitivele conectate, oferind o experienta de retea semnificativ mai buna pentru utilizatori.

 

WiFi de mare viteza

RT-AX89X este un router WiFi dual-band 8x8 care ofera 1024-QAM pentru conexiuni wireless mult mai rapide. Cu o viteza totala de retea de aproximativ 6000Mbps - 1148Mbps pe banda de 2,4GHz si 4804Mbps pe banda de 5GHz - RT-AX89X este de pana la 2,8 ori mai rapid decat routerele 802.11ac 4x4 dual-band.

 

Cu fir sau fara fir. Alegerea va apartine.

Mai multe porturi LAN pentru mai multa comoditate

Opt porturi LAN Gigabit fac din RT-AX89X solutia ideala daca aveti mai multe dispozitive cu fir, cum ar fi sisteme NAS, PC-uri si switch-uri. Si, daca doriti vreodata sa gazduiti o petrecere LAN acasa, RT-AX89X face acest lucru posibil.

 

Viteza ultra-rapida prin cablu

RT-AX89X vine cu doua porturi 10G, un port Base-T si un port SFP+, ceea ce inseamna ca sunt acceptate atat conexiunile 10G pe fibra cat si pe cupru. Captati vitezele anuntate de ISP sau utilizati propria retea LAN 10G intre PC-uri si NAS.

 

Stimuleaza-ti jocurile mobile

Minimizati lag-ul si latenta pentru jocurile mobile cu o simpla atingere a aplicatiei ASUS Router.

 

Jocuri fara limite

Gaming port - Portul dedicat jocurilor de pe RT-AX89X acorda automat prioritate oricarui dispozitiv cu fir conectat la el. Nu este nevoie de nicio configuratie complexa, trebuie doar sa conectati PC-ul sau consola de jocuri la portul LAN special pentru a va oferi o conexiune rapida si stabila, care este intotdeauna in fruntea cozii.

Gear Accelerator - Gear Accelerator va permite sa acordati prioritate dispozitivelor fara fir prin intermediul panoului de control online al RT-AX89X. Interfata simpla va permite sa acordati prioritate dispozitivelor pentru a contribui la cresterea vitezei acestora si pentru a le impiedica sa se lupte pentru latimea de banda cu alte dispozitive.

Elimina congestia WiFi - Conectati-va dispozitivele la banda de 5 GHz si evitati banda de 2,4 GHz, adesea aglomerata, bucurandu-va de viteze WiFi de pana la 8,4 ori mai mari. De asemenea, selectia dinamica a frecventelor (DFS) optionala deblocheaza pana la 15 dintre cele mai putin aglomerate canale din banda de 5 GHz pentru a va oferi si mai multa latime de banda pentru jocuri.

 

Construit pentru case cu mai multe dispozitive

Cu o combinatie revolutionara de tehnologie OFDMA si MU-MIMO, tehnologia 802.11ax ofera o capacitate de retea si o eficienta de pana la 4 ori mai mari in mediile cu trafic dens. Generatia anterioara 802.11ac WiFi poate gestiona doar un singur dispozitiv pe fiecare canal de retea, ceea ce reprezinta o utilizare ineficienta a latimii de banda disponibile. Suportul OFDMA din standardul WiFi 802.11ax imparte fiecare canal in subcanale mici, permitand ca semnalele de la mai multe dispozitive* sa fie grupate si transmise simultan, reducand latenta pentru o experienta WiFi mai fluida si mai receptiva.

 

WiFi care merge mai departe

Cu cel mai recent standard WiFi 802.11ax cu tehnologie OFDMA, RT-AX89X ofera o raza de semnal WiFi mai mare si o acoperire mai buna prin impartirea fiecarui canal in subcanale mai mici. Aceste subcanale au o latime de banda mai mica care le permite sa ajunga pana la 80% mai departe, rezultand o conexiune WiFi mai buna in toata casa ta.

 

Wireless la fel de stabil ca si Ethernet cu fir

Atunci cand va aflati departe de routerul dvs., este, de obicei, practic sau imposibil sa va bucurati de stabilitatea unei conexiuni de retea cu fir. Cu antene special concepute, RT-AX89X ofera o acoperire larga si un semnal stabil, permitandu-va sa va bucurati de o conexiune fiabila si fara probleme pentru jocuri sau munca oriunde in casa.

Extreme 2.2GHz quad-core Power

RT-AX89X dispune de un procesor quad-core de top de 2,2 GHz care este mai puternic decat multe procesoare pentru desktop-uri. Cu performanta sa incredibila, RT-AX89X maximizeaza debitul pentru cea mai buna performanta in retea, accelereaza transferurile de date USB si multe altele.

 

Sistem WiFi puternic pentru intreaga casa. Asa cum va doriti.

In cele mai multe cazuri, RT-AX89X poate furniza un sistem WiFi fluid si fiabil in fiecare parte a casei dvs. Dar acoperirea WiFi poate fi afectata de multi factori - dispunerea camerei, materialele de constructie si chiar mobilierul. ASUS AiMesh este o noua functie inovatoare a routerului care rezolva aceste probleme: creeaza o retea WiFi pentru intreaga casa folosind mai multe routere ASUS. AiMesh este puternica, flexibila si puteti utiliza un mix de modele de routere ASUS - protejandu-va astfel investitia! AiMesh va ofera un control centralizat care va economiseste timp si o capacitate de roaming fara intreruperi. AiMesh este WiFi-ul pe care va puteti baza - pentru toate dispozitivele dumneavoastra, tot timpul!

Vezi mai mult

  • Porturi
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Viteza transfer wireless
      10/100/1000/10000
    • Alimentare
      La retea
    • Securitate
      WPS
      WPA2-PSK
      WPA2-Enterprise
      WPA-PSK
      WPA-Enterprise
    • Altele
      256 MB Flash
      1 GB RAM
      CPU 2.2GHz quad-core
      Rata de transfer WI-FI (Mbps): 1148 + 4804
      Tehnologie: MU-MIMO
      AiProtection
      OFDMA
      Beamforming
      Game Boost
      AiMesh
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      8
    • Port USB
      2 x USB 3.2 Gen 1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.