ASUS ROUTER WIRELESS AC1200 DUAL BAND GIGABIT

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere ROUTER WIRELESS AC1200 DUAL BAND GIGABIT de la ASUS

ROUTER WIRELESS AC1200 DUAL BAND GIGABIT USB3.0 ASUS RT-AC56U

Conectivitate de Ultima Generatie pentru Partajare mai Rapida

ASUS RT-AC56U este lider-ul segmentului router-elor de ultima generatie, oferind conectivitate wireless dual-band Gigabit cu ajutorul noi tehnologii Wi-Fi 802.11ac. Procesorul sau dual-core foarte puternic si cei 256MB de memorie DDR3 RAM suporta un nivel foarte bun de performanta, atat pe banda de 2.4GHz cat si pe cea de 5GHz. Banda de 5GHz atinge viteze de pana la 867Mbps, iar cea de 2.4GHz de pana la 300Mbps, pentru o latime de banda combinata incredibila, de 1167Mbps - de trei ori viteza router-elor standard 2x2 wireless-N! In plus, port-ul USB 3.0 permite viteze de transfer de date de 10 ori mai bune decat USB 2.0, iar RT-AC56U dispune si de elegantul design de diamant negru, specific ASUS. Impreuna cu port-ul USB 3.0, aplicatia ASUS AiCloud usureaza foarte mult accesul la servicii cloud. Aceasta aplicatie mobila foarte inteligenta extinde serviciile cloud de la ASUS si la dispozitivele Android si iOS, astfel incat poti accesa, sincroniza, transmite si partaja continut cu foarte mare usurinta. Interfata exclusiva ASUSWRT permite setarea in doar 30 de secunde, suporta SSID-uri multiple si tehnologia IPv6 pentru imbunatatirea ulterioara a performantelor retelei, in timp ce port-urile USB 3.0/USB 2.0 transforma instantaneu routerul RT-AC56U intr-un server de fisiere si media, cu suport pentru partajarea semnalului 3G/4G, VPN si partajarea accesului la imprimanta - solutia multi-rol perfecta pentru reteaua de acasa.

Cea mai rapida interfata Wi-Fi din lume: 802.11ac

Incorporand tehnologie Wi-Fi de a 5-a generatie (5G Wi-Fi), noul chipset 802.11ac de la Broadcom ii permite router-ului RT-AC56U sa atinga viteze foarte mari de transfer prin intermediul retelei wireless, comparabile cu cele oferite de interfetele Gigabit. Astfel, RT-AC56U poate atinge o viteza maxima de pana la 867Mbps in banda de 5GHz, o performanta de 3 ori mai buna decat 802.11n! Aceasta latime de banda imbunatatita ofera capacitatea de transfer superioara de care aveti nevoie pentru o experienta mai buna a utilizarii retelei Wi-Fi de acasa. Deoarece toate dispozitivele portabile, fie ca este vorba despre notebook-uri, desktop-uri, tablete sau smartphone-uri, se bazeaza acum pe solutiile de conectivitate Wi-Fi, a venit momentul sa treceti la urmatoarea generatie de solutii de retea, pentru conectivitate extinsa acum si pe viitor.





Ai Radar imbunatateste performanta Wi-Fi

ASUS Ai Radar ofera o putere mai mare dispozitivelor wireless intr-un mod inteligent utilizand tehnologia 802.11ac de formare a undelor, amplificare de mare putere si solutia exclusiva ASUS RF pentru reglajul fin al frecventelor. Toate acestea permit o acoperire extinsa, cresterea dinamica a ratelor de transfer de date si o stabilitate superioara. 



ASUS AiCloud - Lumea ta la indemana

ASUS AiCloud este o aplicatie mobila inteligenta si usor de folosit, ce va permite sa va bucurati de experienta ASUS pe dispozitivele ruland sistemele de operare iOS si Android. Cu ajutorul acesteia, puteti accesa, face streaming, sincroniza sau partaja toate fisierele voastre indiferent unde v-ati afla, si indiferent ca acestea sunt stocate in solutii cloud publice sau private.



Conectivitate dual-band pentru divertisment fara intreruperi

Functionand concomitent pe frecventele de 2.4 GHz si 5 Ghz si oferind viteze de transfer de pana la 300Mbps si respectiv 867Mbps, RT-AC56U ajunge la o viteza totala de 1167Mbps, fiind in acelasi timp si foarte stabil. Puteti folosi banda de 2.4 Ghz pentru a naviga pe Internet sau a descarca fisiere, si in acelasi timp puteti face streaming de continut HD sau puteti permite accesul altor aplicatii ce necesita o viteza mai mare pe banda de 5 GHz, mai libera.







Proces de setare rapid, in 3 pasi, pentru tableta, smartphone sau PC

Procesul de setare al router-ului RT-AC56U este foarte simplu si rapid. Trebuie doar sa conectati router-ul la o sursa de curent si la retea, apoi sa deschideti un browser de un pe dispozitiv dotat cu interfata Wi-Fi, precum o tableta sau laptop. Veti fi redirectionati catre o pagina de setari cu mesajul de autentificare cu utilizatorul si parola providerului de internet si gata! Acum setarea retelei se face mai usor ca niciodata.

Solutia inteligenta de detectie automata va permite sa finalizati intreg procesul de setare al lui RT-AC56U in mai putin de 30 de secunde! In comparatie cu problemele si procesul anevoios de instalare al altor router-ele, dispozitivul de la ASUS ofera o usurinta remarcabila in utilizare, oferindu-va acces deplin la viteze foarte mari de transfer de date, intr-o maniera foarte usoara si rapida.

 



Optiuni robuste de control si optimizare cu ASUSWRT

Procesele de setare, monitorizare si control al aplicatiilor de retea devin mult mai usoare si prietenoase cu ajutorul interfetei grafice de utilizare ASUSWRT. Noua interfata de control permite administrarea tuturor clientilor si actualizarea setarilor printr-un singur click. 

Te joci foarte mult pe Internet, sau urmaresti clipuri video? Indiferent care ar fi activitatea ta favorita, RT-AC56U respecta standardele Quality of Service (QoS) ce iti permit sa selectezi latimea de banda alocata absolut oricarei sarcini. In plus, solutia de monitorizare a traficului iti permite sa verifici datele de trafic cu ajutorul unei interfete grafice foarte intuitive. Incearca si nu vei regreta! 

 



Cele mai ridicate viteze de transfer USB si conectivitate extinsa pentru partajare mai usoara

Interfata SuperSpeed USB 3.0 permite transferul de date de 10X mai rapid decat varianta USB 2.0, de asemenea prezenta pe acest model. Cele doua port-uri USB fac din RT-AC56U dispozitivul perfect pentru partajarea de fisiere, continut multimedia si accesul la retele 3G/4G, in timp ce aplicatia ASUS AiDisk face posibil accesul la distanta si transmiterea de continut catre o gama larga de dispozitive compatibile. 

 



Descarca si transmite continut oriunde

Aplicatia Download Master si server-ul media incorporat va permit sa descarcati si sa redati fisierele multimedia stocate pe un dispozitiv de stocare USB atasat router-ului sau pe o gama larga de dispozitive compatibile, cum ar fi PC-uri, tablete, console PS3 sau Xbox si televizoare inteligente. Download Master poate descarca fisierele chiar si atunci cand PC-ul este oprit, si iti permite sa administrezi si sa monitorizezi starea sesiunilor de descarcare de la distanta. 

 



Suport pentru servere VPN

Setati cu usurinta un server VPN pentru a accesa Internetul si datele voastre - indiferent unde ati fi. Dotat cu sistem de criptare MPPE, transmisiunile de date vor ramane permanent sigure si confidentiale. 

 



Retele Wi-Fi discrete si sigure prin Guest Access

RT-AC56U suporta pana la trei retelele wireless separate in banda de 2.4 GHz si trei in banda de 5 Ghz, astfel incat poti seta cu usurinta limite de acces cu ajutorul optiunilor de control foarte avansate, ce includ de asemenea setari de control parental.

 



Multitasking online de pana la 300.000 sesiuni de date

Suport pentru o banda masiva de date, de pana la 300.000 de sesiuni, ceea ce inseamna ca RT-AC56U are de 20x mai multa capacitate de transfer in retea fata de alte routere conventionale, pentru o un regim de functionare performant si fara intreruperi.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz / 5 GHz
    • Standarde
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      300 + 867 Mbps
    • Alimentare
      19V-1.75A
    • VPN
      IPSec Pass-Throuth
      PPTP Pass-Through
      L2TP Pass-Through
      PPTP server
    • DNS
      DDNS support
    • Securitate
      64-bit WEP; 128-bit WEP
      Radius with 802.1x; WPS support
      WPA2-PSK; WPA-PSK; WPA-Enterprise; WPA2-Enterprise
    • Firewall
      Firewall: SPI intrusion detection;DoS protection
      Access control: Parental control; Network service filter; URL filter; Port filter
    • Dimensiuni
      147 x 205 x 66 mm
    • Altele
      Greutate: 406 g
  • Internet Mobil
    • Portabil
      Da
    • Compatibil 3G
      Da
    • Suport SIM
  • Hardware
    • Tip antena
    • Port USB
      1 x USB 2.0
      1 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.