ASUS Router Wireless Gigabit RT-AX86S Dual-Band WiFi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless Gigabit RT-AX86S Dual-Band WiFi 6 de la ASUS

 

Alegerea ta castigatoare pentru jocurile mobile!

Bucura-te de cele mai rapide si mai fluide conexiuni WiFi pentru jocuri cu routerul ASUS RT-AX86 Series dual-band WiFi 6. Acesta ofera viteze WiFi ultra-rapide de pana la 5700 Mbps** si este dotat cu tehnologie avansata, inclusiv Mobile Game Mode pentru o experienta de gaming mobil fara lag si cu latenta redusa.

 

WiFi 6 ultraputernic 

Latenta mai mica. Viteze mai rapide. Eficienta din punct de vedere energetic. Raza de actiune mai mare.

Seria RT-AX86 va aduce toate avantajele WiFi 6 (802.11ax) si functioneaza perfect cu toate dispozitivele WiFi existente!

 

Stimuleaza-ti jocurile mobile

Minimizati lag-ul si latenta pentru jocurile mobile cu o simpla atingere a aplicatiei ASUS Router.

 

Gaming fara limite

 

Prioritizare prin intermediul portului de jocuri

Portul dedicat jocurilor de pe seria RT-AX86 prioritizeaza automat orice dispozitiv cu fir conectat la acesta. Nu este nevoie de nicio configuratie complexa, trebuie doar sa conectati PC-ul sau consola de jocuri la portul LAN special pentru a va oferi o conexiune rapida si stabila, care este intotdeauna in capul cozii.

 

Prioritizare prin intermediul Gear Accelerator

Gear Accelerator va permite sa prioritizati dispozitivele fara fir prin intermediul panoului de control online al seriei RT-AX86. Interfata simpla va permite sa prioritizati dispozitivele pentru a ajuta la cresterea vitezei acestora si pentru a preveni lupta pentru latimea de banda cu alte dispozitive.

 

Eliminati congestia WiFi

Conectati-va dispozitivele la banda de 5 GHz si evitati banda de 2,4 GHz, adesea congestionata, bucurandu-va de viteze WiFi de pana la 5,6X mai mari. De asemenea, selectia dinamica a frecventelor (DFS) optionala deblocheaza pana la 15 dintre cele mai putin aglomerate canale din banda de 5 GHz pentru a va oferi si mai multa latime de banda pentru jocuri.

 

GeForce NOW este serviciul de jocuri NVIDIA bazat pe cloud care ofera un joc in timp real, direct din cloud pe toate dispozitivele tale. Cu GeForce NOW, va puteti conecta la conturile din magazinele dvs. si va puteti transmite in streaming biblioteca dvs. de jocuri sau puteti juca jocurile favorite free-to-play disponibile pe acest serviciu. Routerele recomandate de GeForce NOW asigura ca pana la 90% din latimea de banda WiFi este dedicata jocurilor si sunt supuse unor teste riguroase pentru a oferi cea mai buna experienta posibila si cea mai mica latenta pentru jocurile in cloud.

 

Indepartati blocajele de retea

QoS (Quality of Service) adaptiv va permite sa va mentineti reteaua in stare de functionare fara probleme prin prioritizarea traficului de retea. Puteti prioritiza aplicatiile, cum ar fi streamingul video sau navigarea pe internet, precum si jocurile. Este aliatul perfect pentru a oferi WiFi cu latenta redusa oriunde in casa dvs.

 

Jocuri pentru intreaga casa

Routerul dvs. va lasa cu puncte moarte WiFi? Seria RT-AX86 este compatibila cu ASUS AiMesh, o tehnologie unica de retea de tip mesh care creeaza o retea pentru intreaga locuinta folosind mai multe routere ASUS. Cu un control centralizat usor si roaming fara intreruperi, chiar si incepatorii o pot configura cu orice routere cu capacitate AiMesh pe care le detineti. Spuneti adio zonelor moarte WiFi!

 

Securitate de nivel comercial pentru casa ta

Securitatea retelei casnice este cruciala atunci cand aveti mai multe dispozitive conectate, si cu atat mai mult atunci cand exista dispozitive fara capabilitati antivirus, cum ar fi dispozitivele IoT. Seria RT-AX86 include AiProtection Pro gratuit pe viata, care include cel mai recent protocol de securitate WPA3 si controale parentale avansate. Fiecare dispozitiv este protejat cu RT-AX86 Series si puteti supraveghea tot ceea ce se intampla in reteaua dvs. prin intermediul aplicatiei mobile practice.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Router gaming
Standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Porturi LAN 4
Porturi WAN 1
Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10/100/1000
Securitate

WPS

WPA2-Personal

WPA2-Enterprise

WPA-Enterprise

WPA3-Personal

WPA-Personal

AiProtection Pro

Antena

3 x Antene externe

1 x Antena interna PCB

Frecventa (GHz) 2.4 - 5
Rata de transfer WI-FI (Mbps) 750 + 4804
Port USB

1 x USB 2.0

1 x USB 3.2 Gen 1

3G/4G Da
Alimentare La retea
Tehnologie

MU-MIMO

QoS

OFDMA

Beamforming

Game Boost

AiMesh

Suport Alexa

VPN

Greutate (g): 814.5
Altele

512 MB RAM

256 MB Flash CPU

Dual-core 1.8GHz

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Viteza transfer wireless
      750 + 4804
    • Alimentare
      La retea
    • Securitate
      WPS
      WPA2-Personal
      WPA2-Enterprise
      WPA-Enterprise
      WPA3-Personal
      WPA-Personal
      AiProtection Pro
    • Altele
      512 MB RAM
      256 MB Flash
      CPU Dual-core 1.8GHz
      Tehnologie: MU-MIMO
      QoS
      OFDMA
      Beamforming
      Game Boost
      AiMesh
      Suport Alexa
      VPN
  • Internet Mobil
    • Compatibil 3G
      Da
    • Compatibil 4G
      Da
  • Hardware
    • Antena
      3 x Antene externe
      1 x Antena interna PCB
    • Port USB
      1 x USB 2.0
      1 x USB 3.2 Gen 1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.