ASUS Tri band large home Mesh ZENwifi PRO system, XT12 2 pack, AX11000

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.678,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 98.19 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

XT12(2-PK)

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tri band large home Mesh ZENwifi PRO system, XT12 2 pack, AX11000 de la ASUS

 

ZenWiFi Pro este noua paradigma pentru reteaua WiFi pentru intreaga casa, combinand performanta si frumusetea intr-un pachet perfect echilibrat. Duce capacitatile de productivitate si de divertisment ale retelei de acasa la un nivel superior, cu o capacitate scalabila pentru noua generatie de ecosisteme de retele de acasa.

 

Capacitate masiva, viteza fulgeratoare

WiFi 6 ofera lui ZenWiFi Pro XT12 o capacitate de pana la 4 ori mai mare si o viteza de 2 ori mai mare decat WiFi 5, datorita tehnologiilor avansate precum BSS Color, OFDMA uplink si downlink si MU-MIMO la 160 MHz. Eficienta retelei este, de asemenea, imbunatatita, astfel incat dispozitivele dvs. sa primeasca toata latimea de banda de care au nevoie. Daca aveti o multime de dispozitive diferite conectate in retea, cum ar fi PC-uri, laptopuri, smartphone-uri, NAS-uri si dispozitive casnice inteligente, ZenWiFi Pro XT12 este alegerea ideala.

 

Mai multe fluxuri, mai multa latime de banda

ZenWiFi Pro XT12 este un dispozitiv cu 12 fluxuri, cu viteze de date totale combinate de pana la 11000 Mbps. Acest lucru ii sporeste capacitatea de a transmite si de a primi date catre un numar mare de dispozitive simultan, reducand zonele moarte si oferindu-i lui ZenWiFi Pro XT12 avantajul de performanta pentru cele mai aglomerate retele casnice.

 

RangeBoost Plus

ASUS RangeBoost Plus este cea mai recenta si mai puternica versiune a renumitei noastre tehnologii RangeBoost si imbunatateste acoperirea tuturor dispozitivelor WiFi, inclusiv a dispozitivelor vechi. Utilizand un chipset Broadcom WiFi 6 de ultima generatie si un CPU quad-core pe 64 de biti de 2.0GHz, RangeBoost Plus utilizeaza mai multe tehnologii exclusive ASUS pentru a imbunatati dramatic raza de acoperire si raza semnalului WiFi cu pana la 38%*.

 

Scalabilitate usoara pentru retele flexibile

Cu ASUS AiMesh, este usor sa adaugati noduri suplimentare pentru o acoperire imbunatatita sau pentru noi caracteristici - pur si simplu adaugati orice router compatibil AiMesh!

 

Porturi LAN si WAN 2.5G duale 2.5G

ZenWiFi Pro XT12 are atat un port LAN 2,5G, cat si un port WAN 2,5G, astfel incat va puteti bucura de viteze complete de 2,5 Gbps de la un ISP compatibil pana la dispozitivele dvs. cu fir compatibile.

 

Optiune flexibila de backhaul

ZenWiFi Pro XT12 va permite sa alocati fie a doua banda de 5 GHz, fie Ethernet prin cablu pentru conexiunea backhaul intre noduri. Alternativ, puteti alege modul automat si sa lasati ZenWiFi Pro XT12 sa aleaga cel mai bun tip de conexiune in functie de mediul dumneavoastra. Alegerea va apartine intotdeauna!

 

Configurare si gestionare fara efort

Aplicatia ASUS Router, usor de utilizat, ofera o configurare simpla si o gestionare facila a sistemului ZenWiFi Pro XT12, astfel incat veti fi gata de functionare in cel mai scurt timp.

 

Controale avansate

Daca doriti sa profitati de capacitatile avansate ale ZenWiFi Pro XT12, puternica interfata web va ofera acces la rapoarte de stare instantanee si la setari detaliate prin intermediul unui tablou de bord practic. O puteti utiliza pentru a configura setarile QoS ale routerului, functionarea VPN, configurarea porturilor si multe altele.

 

Ajutor hands-free

ZenWiFi Pro XT12 functioneaza cu Ok Google sau Alexa Skills pentru controlul hands-free al routerului tau.

 

Proiectat pentru performanta

ZenWiFi Pro XT12 este proiectat pentru a oferi performante WiFi maxime - cu un debit imbunatatit cu pana la 18%* - datorita celui mai recent chipset si CPU Broadcom WiFi 6. Cele opt antene externe sunt amplasate cu grija si inclinate in compartimentul special transparent din partea superioara a routerului, minimizand interferentele si maximizand in acelasi timp acoperirea semnalului.

*Datele se compara cu fosta platforma WiFi 6.

 

Securitate de nivel comercial pentru casa dumneavoastra

Securitatea retelei casnice este cruciala atunci cand aveti mai multe dispozitive conectate, in special daca reteaua dvs. gazduieste dispozitive fara protectie antivirus, cum ar fi dispozitivele IoT. ZenWiFi Pro XT12 include AiProtection Pro gratuit pe viata, inclusiv controlul parental avansat, si utilizeaza, de asemenea, cel mai recent protocol de securitate WPA3.

 

Mai multa confidentialitate, oriunde

Instant Guard va ofera acces securizat la internet cu un singur clic prin ZenWiFi Pro XT12 de oriunde din lume, datorita tehnologiei VPN de tunelare a datelor criptate. Cu ZenWiFi Pro XT12, va puteti lua reteaua de acasa cu dvs. oriunde mergeti - si spuneti adio VPN-urilor terte bazate pe web!

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      3 x
    • Porturi WAN
      1 x
  • General
    • Frecventa
      2.4 / 5 GHz
    • Tri Band
      Da
    • Alimentare
      La retea
    • Securitate
      WPS WPA2-PSK WPA2-Enterprise WPA-PSK WPA-Enterprise WPA2/WPA3-Personal
    • Dimensiuni
      115 x 115 x 241
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.