ASUS Router Wireless dual-band AC750

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless dual-band AC750 de la ASUS

Solutia Perfecta pentru Retele AC


Router-ul wireless AC750 dual band ASUS RT-AC52U iti ofera o viteza de transfer foarte ridicata la un pret foarte competitiv, permitandu-ti sa te bucuri de performantele superioare oferite de cea mai recenta tehnologie Wi-Fi 802.11ac. Experimenteaza avantajele oferite de suportul dual-band si vitezele de transfer de pana la 300 Mbps pe frecventa de 2.4 GHz si pana la 433 Mbps pe cea de 5 GHz.

Adaptorul USB wireless AC450 inclus in pachet este cel mai mic adaptor USB wireless 802.11ac din lume si functioneaza pe frecventa de 5 GH, permitand realizarea de conexiuni protejate impotriva interferentelor si capabile sa atinga viteze de pana la 433 Mbps (AC450) — astfel, beneficiezi instantaneu de cea mai moderna tehnologie Wi-Fi 802.11ac.

 

Cea mai rapida tehnologie Wi-Fi: 802.11ac


Echipat cu tehnologie Wi-Fi de a 5-a generatie (5G Wi-Fi), noul chipset 802.11ac ii ofera modelului RT-AC52U viteze de transfer wireless mai rapide decat cele disponibile prin intermediul tehnologiei N. Pe frecventa de 2.4 Ghz, acesta atinge viteze de 300 Mbps, in timp ce banda de 5GHz permite viteze de pana la 433 Mbps. Latimea de banda imbunatatita permite un nivel ridicat de performanta al retelei voastre de acasa, un lucru extrem de important, avand in vedere multitudinea de dispozitive folosite in mod curent (notebook-uri, desktop-uri, tablete, smartphone-uri – toate utilizand retele Wi-Fi), acum si pe viitor.

 

Conectivitate dual-band pentru compatibilitate si performanta crescute


Router-ul RT-AC52U suporta concomitent frecventele de 2.4 GHz si 5 Ghz la viteze de pana la 300 Mbps si respectiv 433 Mbps, atingand o viteza totala de 733 Mbps si mentinand un nivel ridicat de stabilitate. Poti efectua sarcini obisnuite precum navigarea pe Internet sau descarcarea de fisiere pe frecventa de 2.4 Ghz, in timp ce banda de 5GHz este folosita pentru streaming-ul de clipuri video Full HD, suportul pentru jocuri online sau alte aplicatii ce necesita alocarea de resurse suplimentare.

 

Adauga solutii de stocare externa, imprimante si alte dispozitive in reteaua ta personala


Prin intermediul port-ului USB incorporat, poti acum conecta dispozitive de stocare externa, imprimante si alte produse electronice la RT-AC52U si le poti partaja cu usurinta in cadrul retelei.

 

Include un pachet extins de upgrade la 802.11ac


Adaptorul USB wireless AC450 este cel mai compact* adaptor USB wireless-AC din lume. Poate fi transportat foarte usor si incape cu usurinta in orice buzunar, dar ofera un nivel de semnal foarte bun. Prin intermediul interfetei sale USB, adaptorul wireless AC450 ofera unitatii tale desktop sau notebook instant access la vitezele superioare oferite de retelele de tip 802.11ac Wi-Fi, de pana la 433 Mbps.

 

ASUS AiCloud – Lumea ta la indemana


ASUS AiCloud te ajuta sa ai in permanenta datele tale la indemana, indiferent unde te-ai afla, atata timp cat poti accesa o conexiune Internet. Acesta conecteaza reteaua ta personala cu serviciul favorit de stocare de date pe Internet* si iti permite sa o accesezi prin intermediul aplicatiei mobile AiCloud pe telefonul sau inteligent cu sistem de operare iOS sau Android, sau chiar prin intermediul unui URL personalizat in orice navigator Internet. In plus, noua functie de sincronizare Router-to-Router iti permite sa sincronizezi tot continutul tau cu cel aflat pe alte dispozitive de stocare conectate la orice router ASUS compatibil – la fel de simplu ca si cum ai selecta un dosar pentru sincronizare. Partajarea continutului cu prietenii si familia este acum mai usoara ca niciodata!.

 

Descarca si transmite continut oriunde


Aplicatia Download Master si server-ul media incorporat va permit sa descarcati si sa redati fisierele multimedia stocate pe un dispozitiv de stocare USB atasat router-ului sau pe o gama larga de dispozitive compatibile, cum ar fi PC-uri, tablete, console PS3 sau Xbox si televizoare inteligente. Download Master poate descarca fisierele chiar si atunci cand PC-ul este oprit, si iti permite sa administrezi si sa monitorizezi starea sesiunilor de descarcare de la distanta.

 

Retele Wi-Fi discrete si sigure prin Guest Access


RT-AC52U suporta pana la trei retelele wireless separate in banda de 2.4 GHz si trei in banda de 5 Ghz, astfel incat poti seta cu usurinta limite de acces cu ajutorul optiunilor de control foarte avansate, ce includ de asemenea setari de control parental.

Categorie
Tip Home
Porturi
Porturi LAN 4x LAN
Porturi WAN 1x WAN
Porturi LAN/WAN 10/100 Mbps
General
Frecventa 2.4 / 5 GHz
Standarde 802.11 a/b/g/n/ac
Dual Band Da
Viteza transfer wireless 300 + 433 Mbps
Alimentare 12V, 1A
Compatibil 3G Da
Compatibil 4G Da
VPN VPN Pass Through
DNS DDNS support
Securitate 64-bit WEP, 128-bit WEP 
WPA2-PSK, WPA-PSK 
WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise 
Radius with 802.1x, WPS support
Dimensiuni 187 x 145 x 25 mm
Greutate 270 g
Caracteristici 3G/4G data sharing, AiCloud, Printer server, Download Master, AiDisK, Multiple SSIDs, Parental Control
Hardware
Tip antena Interna
Antena Internal antenna x 3
Port USB 1x USB 2.0
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 / 5 GHz
    • Standarde
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      2.4 GHz - 300 Mbps
      5 GHz - 433 Mbps
    • Alimentare
      12V, 1A
    • VPN
      VPN Pass Through
    • DNS
      DDNS support
    • Securitate
      64-bit WEP, 128-bit WEP
      WPA2-PSK, WPA-PSK
      WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise
      Radius with 802.1x, WPS support
    • Dimensiuni
      187 x 145 x 25 mm
  • Internet Mobil
    • Compatibil 3G
      Da
    • Compatibil 4G
      Da
    • Suport SIM
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      Internal antenna x 3
    • Port USB
      1 x USB 2.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.