Router Gaming Wireless ASUS RT-AXE7800, AXE7800, Tri-Band, Quad-Core 1.7GHz CPU, 256MB/512MB Flash/RAM, 2.5G port, AiProtection Pro, Adaptive QoS, VPN Fusion, Instant Guard, IPTV, OFDMA, MU-MIMO, Beamforming, Link Aggregation, Port forwarding, AiMesh

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.187,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 43.52 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RT-AXE7800

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router Gaming Wireless ASUS RT-AXE7800, AXE7800, Tri-Band, Quad-Core 1.7GHz CPU, 256MB/512MB Flash/RAM, 2.5G port, AiProtection Pro, Adaptive QoS, VPN Fusion, Instant Guard, IPTV, OFDMA, MU-MIMO, Beamforming, Link Aggregation, Port forwarding, AiMesh de la ASUS

 

Conexiuni securizate,

Viteza superioara

Exploreaza tehnologia de ultima generatie cu routerul ASUS RT-AXE7800 tri-band WiFi 6E. Performanta sa revolutionara de pana la 7800 Mbps de viteza WiFi poate satisface si depasi nevoile tale de internet, cu o protectie cuprinzatoare a retelei asigurata de tehnologia avansata de securitate ASUS. Pregatiti-va pentru conectivitate ultra-rapida!

 

Latenta scazuta si mai putine interferente

Noua banda de frecventa de 6 GHz disponibila este dedicata exclusiv dispozitivelor WiFi 6E. Acest lucru inseamna ca dispozitivele WiFi mai vechi nu pot interfera deloc cu semnalele 6E, permitand conexiuni mai rapide si mai fiabile pentru dispozitivele dvs. 6E.

 

wifi-6e.gif (1076×333)

 

Capacitate masiva

WiFi 6E are pana la sapte canale suplimentare de mare viteza de 160 MHz*, permitand viteze multi-gigabit cu conexiuni stabile si consistente. Acesta creste dramatic capacitatea retelei, reducand in acelasi timp congestia, oferind performante mai mari pentru fiecare dispozitiv WiFi 6E.

 

 

Conectati-va instantaneu

Deoarece noua banda de 6 GHz este rezervata exclusiv dispozitivelor WiFi 6E, nu este nevoie de selectia dinamica a frecventei (DFS), care previne interferentele cu sisteme radar de control al traficului aerian, de exemplu. Acest lucru inseamna ca dispozitivele se pot conecta mai repede, fara intarzierile impuse de DFS.

 

 

Navigare sigura cu o singura atingere

Printr-o singura atingere, ASUS Safe Browsing va ajuta sa blocati continutul malitios, reclamele enervante sau continutul explicit pentru a va proteja familia.

Internetul poate contine continut nepotrivit, reclame intruzive sau alte pericole si riscuri pentru siguranta. ASUS Safe Browsing va ajuta sa blocati continutul nedorit printr-o singura atingere - nu necesita aplicatii suplimentare. Filtrarea sa usoara bazata pe DNS* nu va afecta performanta routerului. Poate filtra chiar si continutul explicit din rezultatele motoarelor de cautare pentru a va proteja copiii online.

 

 

Securitate completa pentru reteaua dvs. de acasa

Pe langa cel mai recent protocol de securitate WPA3, ASUS RT-AXE7800 dispune, de asemenea, de AiProtection Pro powered by Trend Micro™, cu semnaturi de securitate automate, actualizate in mod regulat, pentru a va proteja dispozitivele si datele personale impotriva amenintarilor de pe internet.

   

Controale parentale la indemana dumneavoastra

Aflati mai multe despre activitatea online a copiilor dvs. si personalizati setarile pentru diferite grupe de varsta cu ajutorul controalelor parentale robuste ale RT-AXE7800 - fara abonament. De asemenea, puteti programa in mod flexibil accesul la internet cu un singur clic sau puteti acorda copiilor dvs. timp online suplimentar pentru a le recompensa comportamentul bun.

   

Asigurati securitatea WiFi cu Instant Guard

Atunci cand sunteti departe de casa, aplicatia mobila ASUS Instant Guard va ofera acces securizat la internet printr-o singura atingere prin intermediul routerului RT-AXE7800*, datorita tehnologiei sale de tunelare VPN criptata. 

   

Conexiune prin cablu Multi-Gigabit

Echipat cu un port WAN/LAN de 2,5 Gbps, ASUS RT-AXE7800 dispune, de asemenea, de agregare WAN si LAN, oferindu-va mai multe optiuni atunci cand va asamblati reteaua. Aceasta flexibilitate va permite sa oferiti o latime de banda masiva dispozitivelor dvs. cu fir si sa profitati de conexiunile la internet de ultra-inalta viteza in multe scenarii.

 

 

Controlul retelei in calea ta

Configurati si gestionati cu usurinta routerul RT-AXE7800 cu ajutorul interfetei intuitive a aplicatiei ASUS Router. De asemenea, puteti accesa interfata grafica web pentru a explora setarile avansate si pentru a debloca mai multe functii ale routerului.

 

Functii simple, dar complete

Aplicatia mobila ASUS Router, usor de utilizat, ofera o configurare si gestionare simpla pentru routerul RT-AXE7800. Aveti si mai multe de explorat, cu functii actualizate, inclusiv setari VPN complete, o noua programare a timpului de control parental, diagnosticare vizualizata a conexiunii si multe altele.

 

 

Controale avansate

Daca doriti sa profitati de capacitatile avansate ale RT-AXE7800, puternica sa interfata web va ofera acces la rapoarte de stare instantanee si la setari detaliate prin intermediul unui tablou de bord practic. O puteti utiliza pentru a monitoriza traficul web, pentru a configura setarile QoS ale routerului, pentru a gestiona porturile, pentru a configura functiile de securitate si multe altele.

 

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.