ASUS Router Wireless RT-N66U

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless RT-N66U de la ASUS

Performanta si control incredibile

Routerul wireless gigabit dual-band ASUS RT-N66U ofera o acoperire si performanta incredibila. Cu noua ASUSWRT UI iti setezi rapid reteaua, personalizezi accesul utilizatorilor si monitorizezi puterea semnalului. Calcand pe urmele modelului premiat RT-N56U, RT-N66U mareste viteza Wi-Fi pentru ambele transmisii de 5 GHz si 2,4 GHz cu 50%, adica pana la 900Mbps si il face ideal pentru pentru sarcini ca streaming video 3D HD gaming multiplayer, partajare de fisiere si conexiuni USB la printer. Amplificatoarele Wi-Fi incorporate il fac pe RT-N66U router-ul perfect pentru casele si cladirile mai mari cu mai multe etaje.

Chiar daca esti un entuziast cunoscator al tehnologiei sau un utilizator nou, RT-N66U este exceptional de usor de utilizat, vine fara CD, iar Quick Installation Setup (QIS) te lasa sa navighezi pe internet imediat dupa ce ai conectat dispozitivul care functioneaza cu PC-uri, smartphone-uri, tablete sau orice alt dispozitiv wireless. Datorita interfetei refinisate ai un control mult mai amanuntit si intuitiv care te lasa sa monitorizezi semnalul, sa setezi filtre pentru internet sau alte functii utile.

Realizat pentru viteza si acoperire de varf

Realizat cu cea mai fruntasa tehnologie de retelistica, RT-N66U ofera conectivitate cu si fara fir. Mai mult, vine cu o antenna Wi-Fi detasabila pentru a extinde raza de acoperire.

Conectivitate dual-band pentru divertisment fara lag

Oferind pana la 2,4 GHz si 5 GHz latime de banda, adica pana la 450Mbps si 450Mbps RT-N66U ajunge la o viteza totala de 900 Mbps pentru a oferi viteza si stabilitate. Navigheaza pe internet si descarca fisiere pe viteza de 2,4 GHz in timp ce simultan faci streaming de continut 3D HD sau alte aplicatii puternice pe banda de 5 GHz.

Acoperire sigura si optimizata a conexiunii prin Ai Radar

ASUS Ai Radar ofera o putere mai mare dispozitivelor wireless intr-un mod inteligent. Amplificatorul de inalta putere trimite semnalul optim in toate directiile pentru o acoperire mai buna si transmisie imbunatatita de date.

Setare usoara prin tableta, smartphone sau PC

Cu RT-N66U setarea este simpla. Alimenteaza si conecteaza router-ul, apoi deschide un browser de un pe dispozitiv cu Wi-Fi ca o tabelta sau laptop. Vei fi redirectionat catre o pagina de setari cu mesajul de autentificare cu utilizatorul si parola providerului de internet si gata! Acum setarea retelei se face mai usor ca niciodata.

Funtii puternice, mentenata usoara

Cu ASUSWRT Dashboard UI setezi, monitorizezi, controlezi aplicatiile de retea printr-o interfata intuitiva. Noua platforma a interfetei te lasa sa pastrezi mentenanta tuturor clientilor si setarilor pe o singura infertata grafica cu actualizari la un clic distanta.

Iti optimizeaza reteaua

Joci mult sau petreci mult timp facand streaming video? Indiferent de plan, RT-N66U detine Quality of Service (QoS) care te lasa sa selectezi cat de multa latime de banda prioritizezi pentru o eventuala sarcina. In plus monitorizarea de trafic te lasa sa controlezi folosirea web printr-o interfata clara.

Doua porturi USB multi-functionale

Oferind conectivitate pentru diferite dispozitive, servere FTP, SAMBA, UPnP AV, RT-N66U face ca experienta de partajare si retelistica sa fie mult mai placuta prin cele doua porturi USB incorporate. Descarca fisiere HTTP, FTP si P2P de pe un dispozitiv USB conectact la router fara sa ai nevoie de PC. In plus, porturile USB gemene lasa libere imprimanta de retea si conexiunile la server pentru ca tu sa dispui de multistaking.

Descarca si fa streaming de oriunde

Download Master te lasa sa descarci si sa rulezi fisiere multimedia stocate pe un dispozitiv USB conectat la router, compatibil cu alte dispozitive compatibile PC, tableta, PS3 sau XBOX sau televizor cu internet. Download Master mai poate sa descarce fisiere cand PC-ul este inchis si te lasa sa monitorizezi statutul download-urilor.

Multitasking online de pana la 300.000 sesiuni de date

Ai suport pentru o banda masiva de date, de pana la 300.000 de sesiuni, ceea ce inseamna ca RT-N66U are de 20x mai multa capacitate de retea fata de alte routere conventionale.

Retea Wi-Fi separate si sigura prin Guest Network Access

RT-N66U suporta pana la trei retele wireless pe banda de 2,4 GHz si trei pe cea de 5 GHz pentru a proteja computerele de orice acces neautorizat, hacking sau atacuri virtuale. Filtrele parentele te lasa sa limitezi timpul copilului la computer.

Activare server VPN

Seteaza usor un server VPN pentru a naviga pe internet si accesa date – indiferent unde de afli. Cu encriptia MPPE transferal de date va fi sigur si confidential.

Instalare flexibila cu design versatil

RT-N66U poate fi prins pe un perete si incape aproape oriunde in biroul de acasa sau servici.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz / 5 GHz
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      900 Mbps
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.