Router Wireless Asus RT-AC1200G+, 1xWAN Gigabit, 4xLAN Gigabit, 4 antene externe detasabile, dual-band AC1200 (867/300Mbps)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless Asus RT-AC1200G+, 1xWAN Gigabit, 4xLAN Gigabit, 4 antene externe detasabile, dual-band AC1200 (867/300Mbps) de la ASUS

Router Wireless Asus RT-AC1200G+, 1xWAN Gigabit, 4xLAN Gigabit, 4 antene externe detasabile, dual-band AC1200 (867/300Mbps), 1xUSB2.0, 3G/4G data sharing, AiPlayer compatibile, AiDisK, Parental Control, Black, MIMO technology



 

Solutie de upgrade esential la retele wireless AC
cu acoperire Wi-Fi fara intreruperi

Router-ul gigabit dual-band Wireless-AC1200 ASUS RT-AC1200G+ este echipat cu patru antene cu rata de achizitie a semnalului foarte ridicata si tehnologie de amplificare a semnalului pentru o arie de acoperire foarte extinsa. Performanta superioara si viteza oferita de interfata 802.11ac sunt perfecte pentru transmiterea de continut video 4K Ultra HD, jocuri online cu suport pentru cele mai recente console de jocuri, cum ar fi Xbox One si PlayStation® 4, si indeplinirea cu succes a altor sarcini ce necesita o latime de banda extinsa. Port-ul multifunctional USB 2.0 permite conectarea unei imprimante, unitati de stocare de date si partajarea accesului la modem-uri 3G/4G; in timp ce suportul ASUS AiCloud va permite sa accesati, partajati si transmiteti fisiere de pe PC-ul de acasa catre orice dispozitiv conectat la Internet.

   

Bucura-te de cele mai ridicate viteze de transmitere wireless din lume

Echipat cu cel mai recent chipset Broadcom, RT-AC1200G+ ofera viteze de transfer gigabit wireless-AC ultra-rapide, de pana la 867 Mbps in banda de 5 GHz – de 3 ori mai rapid decat standardul wireless-N. Aceasta conexiune wireless de inalta performanta va permite sa va bucurati de jocuri online mai rapide, viteze mai ridicate de navigare pe Internet si acces la alte sarcini ce necesita latime de banda extinsa, fara o conexiune pe fir.

   

Raza de acoperire extinsa semnificativ cu ajutorul emitatorului de mare putere

Dispozitivul ofera o arie de acoperire de semnal extinsa si o intensitate crescuta a semnalului ce sunt perfecte pentru case de dimensiuni mai mari sau birouri, disponibile datorita celor doua antene detasabile cu rata de achizitie de semnal ridicata si amplificatorului de semnal imbunatatit. In plus fata de nivelul de acoperire excelent, utilizatorii beneficiaza de retele wireless foarte rapide la standard 802.11ac, perfecte pentru orice sarcina de utilizare.

   

Tehnologia AiRadar imbunatateste performantele Wi-Fi

Tehnologia ASUS AiRadar imbunatateste intr-un mod inteligent calitatea semnalului wireless prin utilizarea tehnologiei universale de formare a semnalului 802.11ac, a unei solutii de amplificare de mare putere si solutia exclusiva ASUS RF de optimizare a semnalului. Aceasta asigura o acoperire de semnal extinsa, viteze ridicate de acces dinamic la date si stabilitate imbunatatita.
 

   

Conectivitate dual-band pentru compatibilitate si performante extinse

Functionand concomitent pe frecventele de 2.4 GHz si 5 Ghz si oferind viteze de transfer de pana la 300Mbps si respectiv 867 Mbps, RT-AC1200G+ ajunge la o viteza totala de 1167 Mbps, fiind in acelasi timp si foarte stabil. Puteti folosi banda de 2.4 Ghz pentru a naviga pe Internet sau a descarca fisiere, si in acelasi timp puteti face streaming de continut 4K Ultra HD sau puteti permite accesul altor aplicatii ce necesita o viteza mai mare (cum ar fi jocurile online) pe banda de 5 GHz, mai libera.

   

Adauga solutii de stocare externa, imprimante si alte dispozitive in retea

Transforma RT-AC1200G+ in centrul tau media si de partajare a dispozitivelor conectate. Datorita conectorului sau USB 2.0 incorporat, veti putea conecta dispozitive de stocare externa, imprimante, si multe alte dispozitive dotate cu o interfata USB la PC-urile din retea. Conectarea tuturor acestor dispozitive la aceiasi retea va ofera acces mai rapid ca niciodata la acestea.

   

Selecteaza cu usurinta modul de functionare favorit

RT-AC1200G+ cu EZ Switch va ofera flexibilitate alegerii foarte rapide intre modurile de functionare router sau punct de acces. Modul router ofera functionalitate cu si fara fir standard, in timp ce modul punct de acces permite conectarea instantanee la router-e pe fir pentru a adauga capabilitati wireless.

Selecteaza instantaneu modurile router si punct de acces cu ajutorul setarilor ultra-rapide in interfata foarte prietenoasa cu utilizatorii. Acum nu vei mai fi afectat de intarzieri sau alte probleme – indiferent de situatia, alege varianta corecta si conecteaza-te.

   
Interfata de utilizare grafica web ASUSWRT va ofera acces rapid la un proces de instalare foarte usor in 3 pasi, ce dureaza doar 30 de secunde. Tot aici puteti configura cu usurinta toate optiunile avansate ale modelului RT-AC1200G+. Solutia avansata de control parental va permite sa va protejati copiii impotriva pericolelor dependentei de Internet. Puteti restrictiona timpul alocat fiecarui dispozitiv pentru a accesa Internetul prin aplicarea unor intervale pre-programate.
   

O solutie gratuita si simpla, formata dintr-un server VPN si un client VPN, ce permite accesul la o retea personala sau la internet in maxima confidentialitate si securitate.
Reda fisierele multimedia stocate pe dispozitivul de stocare USB atasat router-ului pe o gama extinsa de dispozitive compatibile, cum ar fi PC-uri, tablete si televizoare inteligente.
   
Stocheaza-ti toate fisierele media pe un dispozitiv de stocare de date pe interfata USB atasate si transmite-le fara fire catre orice dispozitiv mobil cu ajutorul aplicatiei AiPlayer - acum nu vei mai ramane fara spatiu de stocare in memoria dispozitivului tau mobil.
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz / 5 GHz
    • Standarde
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      2.4 GHz - 300 Mbps
      5 GHz - 867 Mbps
    • Alimentare
      DC 12V / 2A
    • Protocoale suportate
      IPv4
      IPv6
    • VPN
      IPSec Pass-Throuth
      PPTP Pass-Through
      L2TP Pass-Through
      PPTP Server
    • DNS
      DDNS support
    • Securitate
      64-bit WEP; 128-bit WEP; WPA2-PSK; WPA-PSK; WPA-Enterprise; WPA2-Enterprise
    • Dimensiuni
      207 x 148 x 35 mm
    • Altele
      WPS
  • Internet Mobil
    • Compatibil 3G
      Da
    • Compatibil 4G
      Da
    • Suport SIM
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      4cx 5dBi
    • Port USB
      1 x USB 2.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.