ASUS Wireless Dual-band repeater AC2600

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Wireless Dual-band repeater AC2600 de la ASUS

ASUS Wireless AC2600 Dual-band repeater with four external antennas for improving fast Wi-Fi coverage, RP-AC87, IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, 802.11a: 6,9,12,18,24,36,48,54 Mbps/ 802.11b: 1, 2, 5.5, 11 Mbps/ 802.11g: 6,9,12,18,24,36,48,54 Mbps/ 802.11n: up to 800 Mbps/ 802.11ac: up to 1734 Mbps, 2.4 GHz/5 GHz, RJ45 for Gigabits BaseT for LAN x 1

Solutie de extindere a acoperirii de retea pe doua benzi simultan


RP-AC87 iti permite sa te bucuri de conectivitate dual-band chiar si atunci cand folosesti un router de generatie veche, ce opereaza intr-o singura banda. Dubleaza-ti performantele wireless cu o latime de banda de pana la 1734 Mbps pe gama de frecvente 5 GHz – de 3 ori mai rapid decat standardul wireless-N!

   
 

Setare ultra-rapida si conectivitate fara probleme


Procesul de instalare al dispozitivului de extindere a ariei de acoperire wireless RP-AC87 nu necesita un CD si nici macar o tastatura sau un mouse. O singura apasare a butonului WPS si instalarea s-a realizat cu succes. Dispozitivul asigura un nivel optim de performanta pentru experiente deosebite la navigarea pe Internet. Pentru optiuni avansate de administrare, puteti conecta dispozitivul RP-AC87 la un PC prin intermediul cablului Ethernet si accesa direct pagina de configurare, sau puteti folosi in acelasi scop o tableta sau un smartphone, fara a avea nevoie de un disc de configuratie sau de o aplicatie de control.

 
 

Descoperiti locatia ideala pentru RP-AC87 cu ajutorul indicatorului pentru aco

perirea de semnal


Pentru rezultate optime, va recomandam sa plasati modelul RP-AC87 intre router si zona in care doriti sa extindeti acoperirea de semnal wireless, intr-o zona ce beneficiaza de un semnal wireless stabil. RP-AC87 functioneaza la capacitate maxima atunci cand receptioneaza un semnal wireless puternic de la router, lucru ce poate fi verificat utilizand indicatorul de semnal de pe panoul frontal al modelului RP-AC87.
 

 
 

Moduri de functionare 3-in-1 – extindere a ariei de acoperire Wi-Fi, punct de acces, punte media


RP-AC87 va ofera inca doua moduri de functionare foarte utile, ce-i sporesc semnificativ versatilitatea in utilizare. In afara functiei de baza, cea de dispozitiv pentru extinderea ariei de acoperire a unei retele wireless, acesta poate functiona si ca punct de acces wireless (access point – AP). In modul AP, acesta poate fi conectat la orice retele LAN pe fire – spre exemplu, conexiunea Internet existenta intr-un hotel – pentru a crea un hotspot Wi-Fi personal, permitand accesarea conexiunii Internet de pe o serie intreaga de dispozitive Wi-Fi, cum ar fi laptop-uri, telefoane, tablete, etc. In modul punte media, acesta poate fi conectat la orice dispozitiv oferind suport Ethernet – cum ar fi televizoare inteligente, player-e multimedia, console de jocuri sau PC-uri – pentru a le oferi capabilitati Wi-Fi extinse. Este o solutie ideala pentru a reduce aglomeratia de cabluri!

 
Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Securitate
      WPA - PSK/WPA2-PSK
      WPS
    • Altele
      Rata de transfer (Mbps): 800 + 1734
      Moduri de operare Wireless: Range Extender
      Access Point
      Media bridge
  • Hardware
    • Antena
      4
    • Port USB
      1 x RJ-45

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.