D-Link Router Wireless 3G/4G LTE DWR-953v2, Dual-Band, AC1200, SIM Slot, WiFi 5 (802.11ac)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
501,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 18.39 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DWR-953V2

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless 3G/4G LTE DWR-953v2, Dual-Band, AC1200, SIM Slot, WiFi 5 (802.11ac) de la D-Link

Ramaneti conectat, chiar si atunci cand internetul se intrerupe.

Routerul DWR-953V2 Wireless AC1200 4G LTE Cat4 va permite sa treceti fara probleme la o retea de rezerva pentru internet mobil 4G LTE atunci cand internetul in banda larga cade, astfel incat sa puteti continua sa folositi internetul fara intreruperi.

 

 

O conexiune plug-and-play care va insoteste, oriunde v-ati afla.

Partajati conectivitatea mobila in banda larga 4G LTE cu toate dispozitivele dvs., cum ar fi televizoarele inteligente, consolele de jocuri, telefoanele, tabletele si dispozitivele inteligente pentru casa.

Fie ca va aflati acasa, la serviciu sau in vacanta, DWR-953V2 este construit pentru a lucra pentru dvs. ca un simplu companion plug and play. Pur si simplu introduceti cartela SIM si partajati conexiunea 4G LTE cu dispozitivele dvs.

   

Rapid si eficient.

DWR-953V2 ofera conexiune mobila 4G LTE cu viteze de transfer de pana la 150 Mbps si Wireless AC cu viteze de transfer combinate de pana la 1200 Mbps, pentru un acces rapid si receptiv la internet.

Functioneaza in benzile wireless de 2,4 GHz si 5 GHz in acelasi timp, utilizand tehnologia dual-band concurenta.

5GHz - Dispozitive cu un consum mai mare de latime de banda, cum ar fi televizoarele inteligente/video streameri si consolele de jocuri.

2,4 GHz - Dispozitive cu o latime de banda mai mica, cum ar fi dispozitivele casnice inteligente si difuzoarele inteligente.

   

Perfect pentru zonele cu acces limitat sau inexistent la internet fix.

DWR-953V2 este solutia completa pentru acele zone greu accesibile in care furnizorii de servicii de internet fix sunt nesigure sau nu sunt disponibile. Introduceti cartela SIM 4G si lasati reteaua si toate dispozitivele dvs. sa fie alimentate cu date mobile 4G.

Cu doua antene externe de inalta performanta pentru a asigura o conexiune 4G LTE puternica si fiabila, DWR-953V2 ofera cea mai puternica conectivitate posibila pentru mai multe dispozitive in acelasi timp - permitandu-va sa faceti streaming, sa va jucati sau sa lucrati, fara sa va faceti griji cu privire la buffering, caderi sau interferente.

   

Internetul nu va va mai dezamagi niciodata.

Intreruperile se pot intampla oricand, dar am construit DWR-953V2 pentru a le elimina complet cu ajutorul tehnologiei Failover de la D-Link.

Atunci cand furnizorul dvs. de servicii de internet intampina dificultati tehnice, DWR-953V2 va intra in actiune, trecand de la conectarea la internet prin intermediul liniei dvs. fixe (fibra/ cablu/DSL) la prin intermediul datelor celulare 5G - astfel incat sa puteti continua sa lucrati, sa va jucati sau sa va uitati la televizor, in mod normal.

 

Doua firewall-uri pentru o protectie superioara.

Include firewall-uri dual-active incorporate (SPI si NAT) pentru a va proteja impotriva atacurilor malitioase. Cea mai recenta criptare wireless WPA/WPA2 ajuta la mentinerea securitatii retelei wireless si a traficului, impiedicand accesul utilizatorilor neautorizati la retea.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      3 x
    • Porturi WAN
      1 x
  • General
    • Frecventa
      5 GHz
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      1000 MB/s
    • Alimentare
      La retea
    • Securitate
      64/128-bit WEP WPA & WPA2 (Wi-Fi Protected Access)
    • Dimensiuni
      154 x 122 x 32
  • Internet Mobil
    • Compatibil 3G
      Da
    • Compatibil 4G
      Da
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.