D-Link Router Wireless DIR-857

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless DIR-857 de la D-Link

Rata de transfer Wi-Fi: 900 Mbps
Frecventa: 2.4 GHz / 5 GHz
Port USB: 3



D-Link Router 4 porturi Dual Band Gigabit Wireless N 450 Mbps, StreamEngine (automatic QoS)

Dublu: Operarea simultana cu doua frecvente, 2,4 GHz si 5 GHz
Cu o viteza maxima de pana la 900 Mbps, routerul Wi-Fi DIR-857 functioneaza cu un tempo ridicat. Motivul? Asa numita tehnologie Dual Concurrent. Cu alte cuvinte, routerul are doua module wireless - unul care opereaza pe frecventa de 2,4 GHz si un altul ce foloseste frecventa de 5 GHz. Datele vor fi transportate in regim de functionare dual band sau pe ambele frecvente cu pana la 450 Mbps pe fiecare. Fiecare modul wireless utilizeaza una dintre cele trei antene pentru expediere si receptie. Acestea sunt incorporate in DIR-857, ascunse - de aceea, routerul arata foarte elegant. Transmisia simultana pe doua frecvente avantajeaza streamingul de date sensibile, cum ar fi transmisiunile video high-definition si aplicatiile Voice-over-IP. in plus, banda de 5 GHz constituie o alternativa bineveninta pentru frecventa de 2,4 GHz, care este intens solicitata in special in apartamentele din blocurile de locuinte, unde se folosesc mausi wireless, dispozitive de monitorizare pentru copii, casti etc.: banda nu este atat de solicitata, implicit este mai stabila.
 
Multimedia
Noul router Multimedia DIR-857 nu este doar un dispozitiv rapid de transmitere, este si un manager eficient. Un controller QoS administreaza latimea de banda si prioritizeaza automat fluxul de date sensibile cum ar fi materiale video HD care pot fi supuse intreruperilor. Astfel, scenele din filme vor avea continuitate si nu va fi nevoie sa treceti la urmatoare sectiune din cauza intreruperilor. Orice element component al informatiei digitale va fi redat multumita unui media server direct pe un media player, monitor sau televizor, conform principiului Plug in n Play. Altfel spus, PC-urile sau notebook-urile nu sunt necesare. DLNA contribuie la aceasta prin aceea ca toate dispozitivele il recunosc si sunt compatibile intre ele. Este bine de stiut: flash drive-urile USB sau cardurile SD pot fi activate fie prin DLNA, fie constituite ca drive-uri independente de retea. in orice caz, nu exista cozi de asteptare pentru procesarea datelor utilizatorilor, deoarece DIR-857 suporta streaming multiplu. Continut nelimitat de muzica, seriale de televiziune, bibliotecile mass-media, etc., toate pot fi folosite in retea simultan de catre diferiti utilizatori.

Convenabil si sigur
Routerul rapid DIR-857 este perfect pentru persoanele care se deplaseaza. Aceasta deoarece intregul continut, cardurile SD sau flash drive-urile USB, pot fi partajate prin Internet cu ajutorul oricarui browser. Solutia Web File Access, care permite ca utilizatorii autorizati sa partajeze datele salvate, sta la baza acesteia. Trebuie doar sa fie introduse datele de acces - nume utilizator si parola. Stabilirea conexiunii Wi-Fi este la fel de simpla ca si partajarea informatiilor. Caracteristica Wi-PnP salveaza configurarea wireless a routerului pe un USB flash drive. Reteaua Wi-Fi este setata automat cu un singur click, prin conectarea unui flash drive la un PC. DIR-857 include elemente importante de securitate. De pilda, protectia copiilor, pe baza unor servicii de tip Family Shield, este la dispozitia parintilor. Printre altele, caracteristica aceasta blocheaza automat website-urile cu phishing si permite crearea unor liste negre care filtreaza continutul nedorit si website-urile cu probleme.

Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz / 5 GHz
    • Viteza transfer wireless
      900 Mbps
  • Hardware
    • Port USB
      3

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.