Edimax Router Wireless, 802.11ac, Dual Band

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless, 802.11ac, Dual Band de la Edimax

Wireless Router, 802.11ac, Dual Band, 5-in-1 Router, Access Point, Range Extender, Wireless Bridge and WISP, 750 Mbps, 4 x 10/100/10 00 LAN ports, 1 x 10/100/100 WAN port, iQoS, 3 external antennas

Urmatoarea generatie de retele wireless

Routerul Edimax BR-6208AC suporta urmatoarea generatie de standard wireless IEEE 802.11ac, insemnand rate mai ridicate de transfer a datelor in banda de 5GHz. Cu viteze de 300Mbps in banda de 2,4GHz si viteze de 433Mbps in cea de 5GHz, BR-6208AC este ideal pentru streaming video HD si transferuri de fisiere de mari dimensiuni. Routerul este compatibil regresiv cu 802.11a/b/g/n pentru a asigura compatibilitatea cu dispozitivele Wi-Fi legacy.

Conectivitate concurenta dual band Wi-Fi

Routerul Edimax BR-6208AC ofera simultan conectivitate in retea wireless de 2,4GHz (802.11n) si 5GHz (802.11ac) pentru flexibilitate maxima de utilizare.

Antene High Gain pentru o performanta Wi-Fi imbunatatita

Fiind prevazut cu trei antene externe high gain, BR-6208AC asigura o putere mare a semnalului de 2,4GHz si 5GHz in dual-band si imbunatateste acoperirea Wi-Fi, ceea ce permite patrunderea semnalului dincolo de peretii si podelele locuintei sau biroului dumneavoastra.

Router 5-in-1 Router, Access Point, Range Extender, Wireless Bridge si WISP

BR-6208AC poate functiona ca router, access point, range extender, wireless bridge sau WISP. Este suficient sa configurati modul de care aveti nevoie pentru mediul de retea prin folosirea aplicatiei iQ Setup.

Smart iQ Setup

Smart iQ Setup pentru o instalare inteligenta, automata si rapida fara sa fie necesar un CD.

Retea Guest (Invitat)*

Suporta o retea Guest (Invitat) in timp ce-i izoleaza pe "invitati" fata de reteaua principala.
*Doar la modul router

iQoS-ul revolutionar de la Edimax

iQoS este solutia Edimax pentru un mod mai rapid, mai usor si mai eficient de a gestiona lungimea de banda de internet. In timp ce functionalitatea Quality of Service (Calitatea serviciilor) (QoS) este o caracteristica comuna a routerelor de pe piata, in mod obisnuit numai utilizatorii avansati au cunostintele necesare pentru a configura parametrii complecsi. Totusi, Edimax a reproiectat QoS avand in minte usurinta de utilizare si accesibilitatea. O interfata simpla si intuitiva le permite utilizatorilor sa dispuna setarile de prioritate pentru lungimea de banda cu doar cateva clicuri. Cu iQoS, puteti sa va bucurati de gaming, streaming video, aplicatii VoIP si clienti BT in acelasi timp, fara cosmarul obisnuit creat de intarzieri si intreruperi. Un mijloc original, eficient si eficace de gestionare a lungimii dumneavoastra de banda de internet.

Multi-SSID si suport VLAN Multi-SSID

Permite utilizatorilor sa configureze pana la opt SSID-uri separate (2,4GHz x 4 si 5GHz x 4) pentru a grupa si gestiona utilizatorii in functie de preferintele dumneavoastra. In plus, fiecarui SSID i se poate atribui un ID VLAN diferit, astfel incat utilizatorii cu retele multiple VLAN pot gestiona nivelul de acces in retea pentru fiecare SSID - asigurand astfel protectia resurselor de retea confidentiale si importante.
*Numai la modul access point

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz / 5 GHz
    • Standarde
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      750 Mbps
    • Alimentare
      DC 5V-1.5A
    • VPN
      VPN Pass Through
    • DNS
      DDNS support
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      3 x 5dBi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.