Linksys Sistem wireless Velop Intelligent Mesh, 2-Pack, White ,AC2600

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem wireless Velop Intelligent Mesh, 2-Pack, White ,AC2600 de la Linksys

Linksys Velop Intelligent Mesh WiFi System, WHW0102; 2-Pack White (AC2600); Wi-Fi Technology: Dual-Band AC1300 (867 + 400 Mbps)‡ with MU- MIMO and 256 QAM; Network Standards: 802.11b/802.11a/802.11g/802.11n/ 802.11ac/ Wi-Fi Speed: AC1300 (867 + 400 Mbps); Wi-Fi Bands: 2.4Ghz + 5GHz; Wi-Fi Range: up to 3000 sq ft; 2* WAN/LAN auto-sensing Gigabit Ethernet ports; 3* internal antennas and high powered amplifiers; Processor: 716 MHz Quad Core; Memory: 256 MB NAND Flash and 256 MB DDR3; Power Supply: Input 100-240V ~ 50-60Hz/ Output 12V, 1.0A.

EXPERIMENTATI O RETEA WI-FI MESH FARA CUSUR SI DE PUTERE MAXIMA CU VELOP

Usor de configurat si conceput pentru a se potrivi oriunde, Velop aduce in cateva minute un WiFi mesh ultra-rapid si de putere maxima in casa ta. Avand tehnologia Intelligent Mesh™ si un design elegant si modular, sistemul Velop mesh WiFi raspandeste un WiFi puternic in orice tip de locuinta.

MESH WIFI CARE INVATA DE LA TINE

Din momentul in care va configurati reteaua WiFi mesh, tehnologia Intelligent Mesh™ se pune la treaba pentru a va adapta sistemul Velop la casa dvs.

AUTOVINDECARE

Daca cineva deconecteaza din greseala un nod, celelalte noduri vor prelua socul.

AUTO-SELECTARE

Chiar si in cazul unei retele aglomerate, Velop stie cum sa selecteze cel mai liber canal pentru dispozitivele dumneavoastra.

 

PROIECTAT SA SE POTRIVEASCA ORIUNDE

Fiecare nod Velop are un design frumos si compact, care se potriveste cu orice stil si decor al casei. Nodurile multiple functioneaza impreuna ca un sistem, astfel incat, pe masura ce nevoile dvs. WiFi se extind, este suficient sa adaugati mai multe noduri si sa schimbati culorile pentru a le coordona cu stilul casei dvs.

   

WIFI MODULAR MESH SE POTRIVESTE ORICAREI CASE

Pe masura ce nevoile dvs. de WiFi se extind, puteti adauga cu usurinta mai multe noduri.

   

SIGUR SI SIGUR PENTRU VIITOR

Datorita actualizarilor automate ale software-ului, routerul dvs. mesh va ramane intotdeauna actualizat si sigur. Functiile de securitate convenabile si de ultima generatie va permit sa blocati continutul si sa intrerupeti internetul pentru timpul petrecut in familie.

   

PERSONALIZATI SI GESTIONATI-VA WIFI-UL DE ACASA ORICAND SI ORIUNDE

Cu aplicatia Linksys App, puteti monitoriza indeaproape si gestiona WiFi-ul de acasa de la distanta folosind un smartphone sau o tableta.

Acces pentru oaspeti: Creati o retea WiFi separata, protejata prin parola, pentru pana la 50 de oaspeti si partajati cu usurinta parola.

Controale parentale: Asigurati o experienta sigura pe Internet pentru copiii dvs. - chiar si atunci cand sunteti plecat de acasa. Restrictionati accesul la continut necorespunzator sau care distrage atentia, controlati utilizarea si blocati accesul la Internet al anumitor dispozitive.

Prioritizarea dispozitivelor: Puteti prioritiza dispozitivele care au nevoie de cea mai mare viteza.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      2
    • Porturi WAN
      2
    • Porturi LAN/WAN
      LAN: 2 x LAN/WAN
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Standarde
    • Viteza transfer wireless
      10/100/1000
    • Securitate
      WPA2 Personal
    • Dimensiuni
      79 x 79 x 141
    • Altele
      2 pack
      Procesor 716 MHz Quad Core
      256 MB NAND Flash si 256 MB DDR3
      Rata de transfer WI-FI (Mbps): 400 + 867
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.