Linksys Router wireless MR9600 Dual-Band Mesh WiFi 6, AX6000

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless MR9600 Dual-Band Mesh WiFi 6, AX6000 de la Linksys

Linksys MR9600 Dual-Band Mesh WiFi 6 Router, AX6000 Mesh Dual-Band Gigabit 1147 + 4804 Mbps, 4x4 MU-MIMO, 1.8 GHz Quad Core Processor, 2.4 and 5GHz, 1x Gigabit WAN, 4x Gigabit LAN, 2x USB 3.0 Ports, 4x external adjustable antennas.

 

Viitorul este acum cu tehnologia Intelligent Mesh™ si WiFi 6

Linksys MR9600 este un router Dual-Band WiFi 6 super puternic, perfect pentru cei care doresc viteze gigabit reale, o raza de actiune mai mare si putere de joc pura in intreaga casa. Alimentat de tehnologia Linksys Intelligent Mesh™ si cu o viteza de 6 Gbps, este de 4 ori mai rapid decat routerele WiFi 5, elimina zonele moarte si va izoleaza reteaua pentru a elimina interferentele. Daca nevoile dvs. se schimba si doriti sa va extindeti reteaua, acest router rezistent la viitor se extinde prin adaugarea oricarui produs Linksys compatibil mesh. MR9600 este atat de usor de configurat cu ajutorul aplicatiei Linksys, incat vei face streaming video 8K in doar cateva minute.

 

Mai multa capacitate pentru mai multe dispozitive

WiFi 6 trimite si primeste mai multe fluxuri de date simultan, oferind o capacitate WiFi de pana la 4 ori mai mare pentru a face fata tuturor dispozitivelor mobile, de streaming, de jocuri si de casa inteligenta din retea.

   

Adio zone moarte

Tehnologia Intelligent Mesh™, combinata cu WiFi 6, ofera viteze WiFi gigabit in fiecare colt al casei tale, inclusiv in curtea din spate si la dispozitivele inteligente din exterior.

   

Configurare si control usor

Aplicatia Linksys este simplu de configurat, va permite sa va accesati reteaua de oriunde si sa vizualizati sau sa stabiliti prioritatea dispozitivelor conectate care utilizeaza cel mai mult WiFi.

 

Minimizeaza congestia WiFi

Eliminati interferentele de la retelele vecine cu tehnologia WiFi 6 avansata, care va poate izola reteaua, reduce congestia si ofera cel mai puternic si mai clar semnal WiFi disponibil.

Securitate mai inteligenta

Cu actualizari automate ale software-ului, control parental si acces separat pentru oaspeti, reteaua dvs. va ramane mereu in siguranta, securizata si actualizata.

Compatibilitate 100% retroactiva

Functioneaza cu toate dispozitivele WiFi existente, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri, dispozitive inteligente pentru casa, dispozitive de streaming si multe altele.

 

PERSONALIZATI SI GESTIONATI-VA WIFI-UL DE ACASA ORICAND SI ORIUNDE

Cu aplicatia Linksys App, puteti monitoriza indeaproape si gestiona WiFi-ul de acasa de la distanta folosind un smartphone sau o tableta.

Acces pentru oaspeti: Creati o retea WiFi separata protejata prin parola pentru pana la 50 de oaspeti si partajati cu usurinta parola.

Controale parentale: Asigura o experienta sigura pe Internet pentru copiii tai - chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Restrictionati accesul la continut necorespunzator sau care distrage atentia, controlati utilizarea si blocati accesul anumitor dispozitive la Internet.

Prioritizarea dispozitivelor: Puteti prioritiza dispozitivele care au nevoie de cea mai mare viteza.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Viteza transfer wireless
      10/100/1000
    • Alimentare
      La retea
    • Securitate
      WPA2
      WPA2 Personal
      WPA3
      WPA3 Personal
    • Dimensiuni
      280 x 170 x 60
    • Altele
      Rata de transfer WI-FI (Mbps): 1147 + 4804
      Tehnologie: OFDMA
      Intelligent Mesh Technology
      Dual Band
      Wi-Fi 6
      4x4 MU-MIMO
      Processor: 1.8 GHz Quad-core
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      4
    • Port USB
      2 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.