Linksys Mesh WiFi 5 Router MR6350, Dual-Band AC1300

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mesh WiFi 5 Router MR6350, Dual-Band AC1300 de la Linksys

Linksys Mesh WiFi 5 Router MR6350, Dual-Band AC1300 (867 + 400 Mbps), MU-MIMO, 2.4Ghz + 5GHz, 1 WAN + 4 LAN, USB 3.0, 2x external antennas, Processor: 716 MHz Quad Core, Memory: 256 MB NAND Flash and 256 MB DDR3.

ROUTER WIRELESS GIGABIT LINKSYS MESH MR6350, DUAL-BAND 400 + MBPS, USB 3.0, NEGRU

EXCELENT PENTRU STREAMING, JOCURI SI PENTRU EXTINDEREA RETELEI WI-FI

Experimentati WiFi Mesh care va permite sa sa faceti streaming, sa va jucati si sa vizionati videoclipuri nonstop cu ajutorul router-ului Linksys MR6350 Dual-Band WiFi 5. MR6350 acopera pana la 110 m² si gestioneaza pana la 12 dispozitive peste la viteze de pana la 1,3 Gbps. Alimentat de tehnologia Intelligent Mesh ™ care a fost construita de la baza, dispozitivele dvs. vor fi intotdeauna pe calea cea mai rapida catre Internet. Daca nevoile dvs. se schimba si doriti sa va dezvoltati reteaua, acest router pregatit pentru viitor se extinde prin adaugarea oricaror produse compatibile Linksys Mesh. Configurarea este usoara folosind aplicatia Linksys si veti naviga pe Internet in cateva minute.

ADIO ZONELOR FARA SEMNAL:

Alimentat de tehnologia Intelligent Mesh™ care se adapteaza nevoilor dvs. WiFi, dispozitivele dumneavoastra vor dispune intotdeauna un semnal puternic in intreaga casa.

SECURITATE MAI INTELIGENTA:

Cu actualizari automate de software, control parental si acces separat pentru oaspeti, reteaua dvs. va ramane intotdeauna sigura, securizata si actualizata.

CONFIGURARE SI CONTROL USOR

Aplicatia Linksys simplifica configurarea, va permite sa va accesati reteaua de oriunde si sa vizualizati sau sa acordati prioritate dispozitivelor conectate care utilizeaza cel mai mult WiFi



Informatii suplimentare

Procesor 716 MHz Quad Core (4 nuclee)
Activitate LED Indicator conexiune, USB, porturi Ethernet
Antena 2 externe
Memorie 256 MB NAND Flash, 256 MB DDR3
Facilitati Wi-Fi Mesh System Dual-Band, Control usor prin intermediul aplicatiei, Intelligent Mesh Technology, O singura retea WiFi, Actualizare automata a Firmware-ului
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.