Linksys Router Wireless EA7300, Max-Stream AC1750

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless EA7300, Max-Stream AC1750 de la Linksys

Router Wireless Linksys EA7300, Max-Stream AC1750, 1x WAn Gigabit, 4x LAN Gigabit, 3 antene, MU-MIMO Dual-band Gigabit, 300+1404 Mbps, 1*USB 3.0, 2.4 and 5GHz (simultaneous dual band);

Wi-Fi puternic pentru mai multe dispozitive
Router-ul EA7300 beneficiaza de AC Wi-Fi de ultima generatie cu tehnologia MU-MIMO, ce asigura conexiuni simultane si neintrerupte. Dispozitivele precum smart tv-urile 4K, media player-ele, tabletele, consolele, cat si altele, folosesc o latime de banda mare. Cu tehnologia MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output), router-ul va trimite Wi-Fi catre multiple dispozitive in acelasi timp si la aceeasi viteza. Intreaga familie se va putea juca sau lucra fara lag.
 
 
Bucura-te de viteze Wi-Fi de pana la 1.7 Gbps
Acest router ofera doua benzi Wi-Fi care ofera impreuna viteze de pana la 1.7Gbps. Mai mult router-ul suporta pana la 10 dispozitive. Activitatile care necesita o latime de banda mare, precum streaming-ul de videoclipuri 4K, sunt conectate la banda de viteza de 5Ghz, in timp ce activitatile de baza precum trimiterea de email-uri sunt plasate pe banda de 2.4 Ghz.
 
Procesor puternic
Router-ul dispune de un procesor dual-core ce este capabil sa asigure un management performant pentru fluxuri multiple si simultane de date. In plus, Performantele si vitezele Wi-Fi sunt imbunatatite.
 
 
3 antene externe
Optimizat pentru a acoperi case mici, cele 3 antene cu performante ridicate asigura un semnal Wi-Fi care imbunatateste conectivitatea. Joaca-te, asculta muzica, verifica email-urile, cumpara online si multe altele fara a te ingrijora in privinta semnalului.
 
Porturile USB 3.0 si Gigabit Ethernet ofera conectivitate prin cablu
Conecteaza mai multe dispozitive si distribuie fisiere la viteze de 10 ori mai mari decat Fast Ethernet cu porturile Gigabit Ethernet. Conecteaza un device de stocare la portul USB 3.0 si transfera rapid fisiere cu alte dispozitive Wi-Fi.
Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 - 5 GHz
    • Alimentare
      100 - 240 V
      12 v / 2 A
    • Securitate
      WPA2-Personal
      WPA2-Enterprise
      64/128-bit WEP
    • Dimensiuni
      257 x 56 x 184
    • Altele
      Tehnologie: MU-MIMO
      Procesor Dual-Core
  • Hardware
    • Antena
      3
    • Port USB
      1 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.