Linksys Router Wireless MX5 Velop Tri-Band WiFi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.544,81 lei
Pret 36 Rate Optimo: 56.63 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MX5300-EU

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless MX5 Velop Tri-Band WiFi 6 de la Linksys

Oferind viteza, acoperire si capacitate exceptionale, sistemul Linksys Velop Whole Home Intelligent Mesh WiFi 6 (AX5300), tri-band, 1 pachet (MX5300) este urmstoarea generatie de WiFi. Acest sistem Mesh WiFi combina tehnologia Velop Intelligent Mesh cu WiFi 6 pentru a oferi viteze reale de gigabit WiFi, de pana la 5,3 Gbps in fiecare colt al casei, inclusiv in zonele exterioare. Capabil sa trimita si sa primeasca simultan mai multe fluxuri de date, WiFi 6 (AX) are o capacitate de patru ori mai mare decat tehnologia WiFi 5 (AC). MX5300 poate gestiona peste 50 de dispozitive, deci laptopurile, televizoarele, sistemele smart-home si multe altele pot functiona simultan cu usurinta.

Dispunand de tehnologia BSS, acest sistem Mesh Wifi minimizeaza congestionarea prin eliminarea interferentelor din retelele wireless din apropiere pentru a furniza un semnal wireless puternic si clar acasa. MX5300 face parte din sistemul modular Velop, ceea ce inseamna ca cresterea acoperirii dvs. este la fel de simpla precum adaugarea unui alt nod. Iar cu aplicatia Linksys, configurarea sistemului dvs. este rapida si usoara, astfel incat sa va puteti bucura de urmatoarea evolutie a WiFi-ului in cateva minute.

Faceti ca reteaua WiFi actuala sa aiba senzatia de apelare directa

Tehnologia WiFi 6 ofera viteze reale de gigabit pe intreaga casa, cu pana la 5,3 Gbps si conectivitate 12-stream. OFDMA de generatie urmatoare (acces multiplu cu diviziune de frecventa ortogonala) creste eficienta in scenarii cu densitate mare, oferind WiFi de mare viteza pe mai multe dispozitive simultan.

 

 

Gama de acoperire marita

Tehnologia de retea inteligenta Velop, combinata cu WiFi 6, ofera viteze WiFi gigabit in fiecare colt al casei dvs., inclusiv in zonele exterioare.

 


 

Elimina interferentele din retelele din apropiere

Tehnologia de colorare WiFi 6 BSS (Basic Service Set) elimina interferentele din retelele WiFi din apropiere, astfel incat sa aveti intotdeauna un semnal puternic si clar pentru toate dispozitivele.

 

Securitate avansata

Protejati-va reteaua cu criptare wireless WPA2 (WiFi Protected Access 2) si un paravan de protectie SPI (stateful packet inspection).

Porturile USB si Ethernet ofera conectivitate versatila

Echipat cu patru porturi Gigabit-Ethernet, MX5300 accepta conexiuni prin cablu de pana la 10 ori mai rapide decat Ethernet standard.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
    • Porturi WAN
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      5
    • Dual Band
      Da
    • Tri Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      2.4 GHz - 1147 Mbps
      5 GHz - 2402 Mbps
      5 GHz - 1733 Mbps
    • Alimentare
      DC 12V / 4A
  • Hardware
    • Tip antena
    • Port USB
      1x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.