Router Wireless Linksys EA9500 Tri-Band AC5400

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless Linksys EA9500 Tri-Band AC5400 de la Linksys

Lucreaza si joaca-te la nivel supercharged cu noua generatie de routere AC WiFi

Conceput ca un router pentru home office si entertainment, MAX-STREAM AC5400 MU-MIMO Gigabit Wi-Fi Router (EA9500) asigura WiFi pentru utilizatori si dispozitive multiple in acelasi timp.

Avand tehnologia MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output), acest router AC de noua generatie se comporta cu dispozitivele dumneavoastra -- PC, TV Smart,dispozitive pentru streaming,smartphone-uri-- ca si cand fiecare ar avea propriul lui router dedicat.

Lucrand in biroul de acasa, te vei bucura de videoconferinte fara intreruperi si viteze mari de transfer al fisierelor, chiar daca restul familiei vizioneaza online continut 4K sau HD in sufragerie.

 

Procesor puternic pentru o conexiune WiFi de mare viteza

Daca lucrezi in biroul de acasa, poti downloada rapid fisiere mari multumita procesorului dual-core de 1.4GHz al routerului MAX-STREAM,

care asigura performanta necesara pentru videoconferinte fara intreruperi si transfer rapid de date.

AC5400 este capabil sa manevreze streamuri multiple de date la mare viteza in acelasi timp-- furnizand viteze WiFi si mai rapide pentru mai multe dispozitive.

   

 

Streaming video 4K cu ajutorul vitezei WiFi super-rapide

MAX-STREAM AC5400 ofera 3 benzi WiFi independente care asigura viteze combinate extrem de rapide de pana la 5.3 Gbps.

Tehnologia Tri-Band livreaza o performanta de pana la 2 ori mai buna decat cea a unui router cu 2 benzi. Aplicatiile care necesita o latime de banda mare, precum videoconferintele si streamingul filmelor, sunt ideale pentru cele 2 benzi de 5Ghz de mare viteza, in timp ce dispozitivele care necesita o latime de banda mai mica o pot utiliza pe cea de 2.4Ghz.

 

Antene performante pentru o acoperire maxima Viteza si acoperire imbunatatita prin tehnologia BEAMFORMING
Routerul dispune de 8 antene externe ajustabile care pot fi pozitionate pentru o performanta optima.Acestea asigura streamuri puternice de date catre dispozitivul dumneavoastra, asigurand o acoperire WiFi in toata casa.Fata de cele 2 sau 3 streamuri de date de care dispun celelalte routere, AC5400 asigura 4 streamuri simultane per banda, pentru o performanta mai puternica si mai rapida.

Joaca jocuri video, asculta muzica, verifica-ti emailul, fa cumparaturi si multe altele--fara sa iti faci griji de intreruperea semnalului.

Tehnologia BEAMFORMING ghideaza semnalele WiFi catre fiecare din dispozitivele tale mobile.Aceasta ghidare asigura un semnal si o acoperire imbunatatite.

 

Conecteaza dispozitivele cu fir prin intermediul porturilor USB si Gigabit Ethernet

8 porturi Gigabit Ethernet iti permit conectarea unei multimi de dispozitive cu fir pentru viteze de transfer al fisierelor si stabilitate imbunatatite--de pana la 10 ori mai rapid decat Fast Ethernet. Doua conexiuni USB--incluzand un port USB 3.0--sunt ideale pentru conectarea dispozitivelor SAN sau a imprimantelor.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      8
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 / 5 GHz
    • Standarde
    • Dual Band
      Da
    • Tri Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      2.4 GHz - 1000 Mbps
      5 GHz - 2167 Mbps
      5 GHz - 2167 Mbps
    • Alimentare
      DC 12V / 5A
    • Securitate
      64/128-bit WEP, WPA2
    • Dimensiuni
      318.15 x 264.52 x 66.66 mm
    • Altele
      Tehnologie MU-MIMO
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.