Linksys Sistem Wireless Mesh VELOP (pachet 3 buc), Tri- Band AC2200, auto-sensing Gigabit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Linksys Sistem Wireless Mesh VELOP (pachet 3 buc), Tri- Band AC2200, auto-sensing Gigabit de la Linksys

Linksys VELOP Whole Home Mesh Wi-Fi System (Pack of 3), WHW0303-EU, Tri- Band AC2200, Simultaneous Tri-Band (2.4Ghz + 5GHz + 5GHz), auto-sensing Gigabit Ethernet ports, 6x internal antennas and high powered amplifiers

Wi-Fi-ul care iti ofera libertatea

Linksys Velop este un sistem de inalta performanta de tip plasa pentru a oferi o acoperire exceptionala in intreaga casa. Dispozitivul se instaleaza in cateva minute si ofera imediat semnal puternic
 
Solutie Tri-Band mesh Wi-fi pentru viteze exceptionale

Dispunand de tehnologia Dynamic Tri-Band, Velop surclaseaza concurenta, oferind viteze mai mari prin combinatia a 3 aparate Wi-Fi, fiecare sursa fiind reglata pentru a oferi o sarcina optima Wi-Fi. Fie ca realizati streaming 4K, Velop ofera o viteza puternica a retelei Wi-Fi, pentru a asigura o performanta optima chiar si atunci cand sunt conectate mai multe dispozitive la retea.
 
Solutie modulara

Design-ul modular al lui Velop functioneaza perfect in orice situatie si in orice tip de casa. Fiecare nod Velop este un punct de conectare puternica Tri-band oferind o acoperire suplimentara Wi-Fi-ului.
Casa urbana, casa rurala, caramida sau otel, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi nodul suplimentar acolo unde este nevoie de mai mult semnal.
 
O experienta Wi-Fi perfecta

Sistemul de tip plasa al aparatului Velop, functioneaza intr-o singura retea, ce urmareste asigurarea unei conexiuni stabile chiar si atunci cand va deplasati prin incaperile casei tale.
 
Design compact

Velop este proiectat pentru a oferi performante exceptionale. Fiecare aparat Velop dispune de un design elegant putandu-l plasa orinde in casa.
Dimensiunile compacte sunt cu aproximativ 88% mai mici decat dimensiunile unui router traditional. Design-ul turn ofera posibilitatea pozitionarii antenelor vertical, ce imbunatateste dispersia semnalului Wi-Fi in intreaga casa. In plus aparatul dispune de un sistem de a ascunde cablurile de conectare din incaperi.
 
Gestionati reteaua wireless de acasa oriunde si oricand

Cu aplicatia Linksys, puteti monitoriza si gestiona reteaua wireless de acasa folosind o tableta sau un smartphone.
Control parental: asigurati-va o experienta de internet in conditii de siguranta pentru copii vostri, chiar si atunci cand sunteti departe de casa. Restrictionati accesul la internet pe un anumit interval de timp si pentru anumiti utilizatori.
Acces Guest: Generati o retea separata, protejata cu o parola. Se pot conecta pana la 50 de persoane si puteti partaja cu usurinta parola prin text.
Auto-Fix: Selectati automat cel mai bun canal pentru device-ul tau si eliminati aglomerarile doar cu o simpla apasare de buton.
Test de viteza: Testati si monitorizati cu usurinta viteza internetului pentru a va asigura ca primiti intodeauna viteza maxima de la furnizor.
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      6
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      RJ-45
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Viteza transfer wireless
      10/100/1000
    • Dimensiuni
      79 x 79 x 185
    • Altele
      Rata de transfer WI-FI (Mbps): 867 + 867 + 400
      Bluetooth 4.0
      Procesor: 716 MHz Quad Core
      Memorie interna: 4GB
      Memorie RAM: 512 MB
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.