Router wireless MERCUSYS Gigabit AC12G Dual-Band

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
132,38 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.85 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AC12G

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless MERCUSYS Gigabit AC12G Dual-Band de la MERCUSYS

AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router Mercusys, AC12G; Wireless Standards: IEEE 802.11a/n/ac 5 GHz, IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz; Frequency: 2.4 - 2.5GHz, 5.15 - 5.85GHz; 4x Fixed Omni-Directional Antennas; Signal Rate: 300 Mbps at 2.4GHz, 867 Mbps at 5GHz; 1x Gigabit WAN Port, 3x Gigabit LAN Ports; External Power Supply: 9 VDC/ 0.85 A;

Fondat in anul 2001, Mercusys ofera utilizatorilor dispozitivele de retea esentiale care sa ii ajute sa ramana conectati, indiferent de situatie. Gama variata de dispozitive Mercusys, de la echipamente cu tehnologie mesh, routere Wi-Fi, adaptoare Wi-Fi, adaptoare powerline, range extendere si pana la switchuri SOHO, ajuta utilizatorii sa profite de puterea si avantajele conexiunilor la Internet. Ghidat de inovatie tehnologica, Mercusys promite sa ofere utilizatorilor o experienta online inedita si investeste permanent resurse in R&D, lucrand cu producatori de renume la nivel global, cum ar fi MediaTek si Qualcomm.

Brandul Mercusys este prezent in peste 80 de tari si regiuni.

1200 Mbps Wi-Fi pentru divertisment nelimitat
Distractia pe Internet atinge cote maxime cu viteze Wi-Fi dual band de pana la 1200 Mbps. Routerul AC12G dispune de 2 benzi de frecventa pe care le poti folosi in functie de activitatile online. Astfel, banda de 2,4 GHz (300Mbps) o vei folosi pentru muzica sau pentru cumparaturile online, in timp ce banda de 5 GHz (867 Mbps) o poti folosi pentru sarcini care necesita o banda larga, precum streaming-ul HD sau jocurile online.


Viteze Gigabit pentru conexiuni rapide
Conexiunile rapide prin cablu sunt livrate de cele patru porturi Gigabit Ethernet incorporate. Foloseste la maxim porturile Gigabit si bucura-te de jocurile fara lag, de streaming video HD sau descarca rapida a fisiere.


Conecteaza simultan pana la 60 de dispozitive
Partajeaza cu usurinta conexiunea wireless cu pana la 60 de dispozitive, precum smartphone-uri, tablete si alte dispozitive inteligente din casa ta, toate in acelasi timp. Routerul ofera o acoperire stabila pentru dispozitivele tale, ale familiei sau ale prietenilor.


Semnal puternic, acoperire extinsa
Cele patru antene externe de 5 dBi sunt capabile sa ofere acoperire wireless extinsa si stabila.


Pregatit pentru IPTV
Tehnologiile IGMP Proxy/Snooping, Bridge, Tag VLAN, permit streaming-ului (IPTV) sa fie disponibil pe anumite porturi Gigabit LAN, optimizand filmuletele de inalta rezolutie.

 

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      3
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      RJ-45
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Standarde
    • Viteza transfer wireless
      10/100/1000
    • Securitate
      WPA2-PSK
      WPA-PSK
    • Dimensiuni
      222 x 140 x 32
    • Altele
      Rata de transfer WI-FI (Mbps): 300 + 867
  • Internet Mobil
    • Compatibil 3G
      Nu
    • Compatibil 4G
      Nu
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.