Tenda AC1200 Whole Home Mesh WiFi System, MW5S(3-PACK)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere AC1200 Whole Home Mesh WiFi System, MW5S(3-PACK) de la Tenda

Tenda AC1200 Whole Home Mesh WiFi System, MW5S(3-PACK); Standard and Protocol: IEEE 802.3, IEEE 802.3u; Port: Mesh5: 2 x 10/100/1000Mbps Ethernet ports, 1* WAN/LAN port, 1* LAN port; Mesh3f: 2 x 10/100Mbps Ethernet ports; 1* WAN/LAN port; 1* LAN port; Antenna: Mesh5: 2 x 3 dBi built-in omni-directional antennas/ Mesh3f: 2 x 3 dBi built-in omni- directional antennas; Wireless Standards: 5 GHz: IEEE 802.11ac/a/n, 2.4 GHz: IEEE 802.11b/g/n; Data Rate: 5GHz: 867 Mbps/ 2.4GHz: 300 Mbps; Frequency: Simultaneous dual band 2.4 GHz and 5 GHz;

Semnal cu capacitate mare de penetrare a peretilor pentru o acoperire WiFi a intregii case
Acoperire pana la 325 mp.
 
Functioneaza foarte bine cu banda mare de viteza de la furnizor
Cele 2 porturi gigabit ale MW5 permit exploatarea la maxim a intregii benzi de semnal de la furnizorul de Internet.
 
Acoperire pana la 325 mp
Tehnologia mesh de la Tenda permite conectarea automata a nodurilor intre ele, realizand o retea distribuita ce acopera intreaga casa. Un sistem MW5 cu 3 noduri asigura acoperirea unei suprafete de pana la 325 mp. Extinde reteaua WiFi in viitor, pur su simplu prin adaugarea de noduri.
 
Doua amplificatoare de putere pe fiecare banda care dubleaza capacitatea de penetrare a zidurilor
Cele 2 amplificatoare ale nodului principal sporesc puterea semnalului in ambele benzi, de 2.4 GHz si de 5 GHz, asigurand sistemului MW5 o performanta superioara fata de routerele obisnuite.
 
Antene dual-band incorporate pentru o capacitate superioara de penetrare a zidurilor
MW5 poate optimiza comunicarea in ambele benzi, de 2.4 GHz si de 5 GHz, si ajusta ratele de transfer pentru reducerea interferentelor.
 
Optimizare RF pentru o capacitate ridicata a semnalului de a penetra peretii
Prin optimizarea circuitelor imperecheate si utilizarea tehnologiei de tip "Maximal Ratio Combining" (MRC), sistemul nova MW5 asigura o transmisie WiFi de nivel superior iar semnalul dispune de o mai mare capacitate de penetrare a peretilor, astfel realizandu-se o acoperire WiFi a unei suprafate mai mari.
 


Cu tehnologie "Maximal Ratio Combining" (MRC)
Datorita tehologiei "superposition multiplexing", un smartphone conectat primeste un semnal puternic si routerul receptioneaza un semnal de raspuns de putere, sistemul functionand bine intre peretii despartitori.
 


Fara tehnologie "Maximal Ratio Combining" (MRC)
Smartphone-ul receptioneaza semnal puternic de la router insa routerul nu primeste semnal de raspuns de la smartphone sau semnalul primit de la acesta este slab.
 
Tehnologie Beamforming pentru concentrarea semnalului si o capacitate sporita de penetrare a peretilor
MW5 este construit pe baza tehnologiei Beamforming, fiind in masura sa concentreze puterea semnalului pe anumite directii, exact catre dispozitivele conectate la retea, in loc doar de a emite in mod uniform in jur.
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      1
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      RJ-45
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Standarde
    • Viteza transfer wireless
      10/100/1000
    • Alimentare
      100 - 240 V / 50 - 60Hz
    • Securitate
      WPA2-PSK
    • Dimensiuni
      91 x 91 x 93
    • Altele
      Parental Control
      Guest Network
      Rata de transfer WI-FI (Mbps): 867 + 300
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.