TP-LINK Sistem wireless Mesh Complete Coverage - router AC1200, Deco M4(1-pack)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
227,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.33 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

Deco M4(1-pack)

Garantie: 36 luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem wireless Mesh Complete Coverage - router AC1200, Deco M4(1-pack) de la TP-LINK

MESH TP-LINK Sistem wireless Complete Coverage - router AC1200 Whole-Home, Deco M4(1-pack)

Rapid. Stabil. Oriunde.
Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit cu acoperire completa pentru casa Wi-Fi Dual Band AC1200




Experienta Wi-Fi inedita
Deco M4 utilizeaza tehnologia TP-Link Mesh pentru a acoperi intreaga locuinta cu Wi-Fi puternic. Mai multe unitati Deco functioneaza fara intreruperi pentru a-ti crea o retea Wi-Fi perfecta pentru tine.

Elimina zonele fara Wi-Fi
Deco M4 este cel mai simplu mod de a-ti asigura un semnal Wi-Fi puternic in fiecare colt al casei tale, acoperind pana la 370 metri patrati (3 unitati). Conexiunile wireless si backhaul Ethernet optional lucreaza impreuna pentru a conecta unitatile Deco, oferind viteze de retea foarte rapide si o acoperire Wi-Fi constanta. Ai nevoie de mai multa acoperire? Pur si simplu mai adaugi o alta unitate Deco.




Roaming fara intreruperi
TP-Link Mesh inseamna ca unitatile Deco lucreaza impreuna pentru a forma o retea unica. Telefonul sau tableta se conecteaza automat la cea mai rapida unitate Deco pe masura ce te deplasezi prin casa, creand o conexiune Wi-Fi fara intreruperi.



Conecteaza-te imediat
Deco M4 conecteaza la Internet pana la 100 de dispozitive si ofera viteze de retea de trei ori mai rapide decat cele din generatia anterioara, datorita tehnologiei wireless 802.11ac.




Sistem 2 in 1 - Router si Access Point
Flexibil si multifunctional, Deco M4 cuprinde o varietate de caracteristici care ii permit sa fie folosit drept router sau access point . Doar alege modul potrivit pentru cerintele reale ale retelei tale si bucura-te de experienta wireless ultra-rapida.




Control Parental
Controlul parental simplu si intuitiv ajuta la pastrarea sigurantei copiilor in timp ce sunt online.



 

Toate sisteme Deco pot functiona impreuna
Deco M4 este compatibil cu oricare alt model Deco pentru a forma o retea Mesh. Extinde acoperirea Mesh Wi-Fi oricand prin adaugarea mai multor unitati Deco.




FUNCTII PRINCIPALE:

  • Deco utilizeaza un sistem de unitati pentru a obtine o acoperire Wi-Fi fara intreruperi pentru intreaga casa - eliminand zonele cu semnal slab pentru totdeauna!
  • Cu tehnologia avansata Deco Mesh, unitatile colaboreaza pentru a forma o retea unica cu acelasi nume. Dispozitivele comuta automat intre unitati in timp ce te deplasezi prin casa, pentru cele mai rapide viteze posibile.
  • O unitate Deco M4 ofera Wi-Fi pe o suprafata de pana la 180 de metri patrati. Daca acest lucru nu este suficient, poti adauga oricand mai multe unitati Deco in retea pentru a creste acoperirea.
  • Deco M4 ofera conexiuni cu viteze de pana la 1167 Mbps si poate functiona pe majoritatea conexiunilor oferite de furnizorii Internet (ISP), inclusiv pe conexiunile cu modem.
  • Deco poate gestiona traficul chiar si in cele mai aglomerate retele, oferind conexiuni fara intarziere pentru pana la 100 de dispozitive.
  • Controlul parental limiteaza timpul online si blocheaza site-urile web necorespunzatoare, conform profilurilor unice create pentru fiecare membru al familiei.
  • Configurarea se realizeaza rapid si intuitiv prin aplicatia Deco.
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      2
    • Porturi LAN/WAN
      LAN: 2 x Gigabit Ethernet (WAN/LAN auto-sensing) per unitate Deco
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Alimentare
      100 - 240V AC
      50/60 Hz
    • Securitate
      WPA2-PSK
      WPA-PSK
    • Dimensiuni
      Φ90.7 x 190
    • Altele
      Qualcomm CPU
      Dynamic IP/Static IP/PPPoE/L2TP/PPTP
      Rata de transfer WI-FI (Mbps): 300 + 867
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      2 x antene interne dual-band per unitate Deco

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.