TP-LINK Sistem Wireless Mesh DECO X68, WiFi 6, 2Pack, White, WiFi:802.11ax

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem Wireless Mesh DECO X68, WiFi 6, 2Pack, White, WiFi:802.11ax de la TP-LINK

 

Sistem cu Wi-Fi 6 pentru intreaga casa AX3600

  • Wi-Fi Tri-Band AX3600: creste viteza generala  pana la 3600 Mbps
  • AI-Driven Mesh: invata inteligent mediul de retea pentru a oferi semnalul Wi-Fi ideal pentru locuinta ta
  • Conecteaza mai multe dispozitive: conecteaza peste 150 de dispozitive fara a afecta performanta retelei tale
  • Acoperire neintrerupta si imbunatatita: obtii acoperirea neintrerupta a intregii case cu un semnal Wi-Fi mai puternic, prin intermediul tehnologiei cu Wi-Fi 6
  • HomeShield: pastreaza reteaua de acasa in siguranta, cu functiile de ultima generatie pentru protectia retelei si IoT
  • Configureaza mai simplu ca niciodata: aplicatia TP-Link Deco te ajuta sa configurezi cu usurinta, pas cu pas

    Acoperirea intregii case cu Wi-Fi Tri-Band

    Elimina zonele in care prinzi semnal Wi-Fi slab, utilizand Tri-Band. Deco X68 ofera o banda suplimentara de 5 GHz care functioneaza exclusiv ca backhaul puternic intre unitatile deco. Acest lucru creeaza o acoperire perfecta cu o conexiune Wi-Fi mai stabila si puternica.

     

    Wi-Fi ultra-rapid, divertisment non-stop

    Deco X68 integreaza Wi-Fi Tri-Band cu tehnologia Wi-Fi 6 de inalta tehnologie, oferind multiple stream-uri de date simultane pentru a elibera mai multa latime de banda si pentru a conecta dispozitivele la viteza maxima, de pana la 3600 Mbps. Bucura-te de jocuri sau de streaming la 8K, fara buffering sau intreruperi.

     

    Conecteaza zeci de dispozitive

    Imbunatatit de tehnologia cu Wi-Fi 6, dispozitivul Deco X68 construieste o retea cu 4 × mai eficienta fata de dispozitivele conectate in mediile aglomerate. Bucura-te de viitoarea retea care se incarca mai repede si care te mentine conectat mai mult timp.

     

    Roaming neintrerupt printr-un singur nume Wi-Fi

    TP-Link Mesh mentine unitatile Deco pentru a ramane conectate si lucreaza impreuna pentru a forma o retea unificata. Telefonul sau tableta ta se conecteaza automat la cel mai rapid Deco in timp ce te deplasezi prin casa, creand o experienta Wi-Fi cu adevarat perfecta. 

    Configurare simpla

    Deschide pachetul dispozitivului Deco, instaleaza aplicatia si apoi urmeaza instructiunile de pe ecran. Aplicatia TP-Link Deco se va ocupa de restul, punand reteaua in functiune in doar cateva minute.

     

    Semnale sigure Wi-Fi

    Gestionare usoara

    Gestioneaza Wi-Fi-ul acasa sau cu ajutorul aplicatiei TP-Link Deco. De asemenea, poti vizualiza toate dispozitivele conectate, sa prioritizezi porturile, sa configurezi o retea Guest plus multe altele.

    Control vocal

    Asociaza-te cu Alexa pentru a controla Deco X68 prin comenzi vocale simple. Bucura-te de un trai imbunatatit, prin prisma tehnologiei.

    Toate Deco-urile functioneaza impreuna

    Deco X68 este compatibil cu orice alt model Deco pentru a forma o retea Mesh. Extinde acoperirea Wi-Fi Mesh oricand, prin simpla adaugare a mai multor dispozitive Deco.

     

    Design estetic si functional

    Designul alb simplu al dispozitivului Deco X68 si carcasa exterioara delicata ii permit sa se imbine perfect cu orice tip de design al locuintei tale.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.