TP-LINK AX5400 Dual-Band Gigabit WI-FI 6 Router, ARCHER AX72

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
552,64 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.26 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ARCHER AX72

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere AX5400 Dual-Band Gigabit WI-FI 6 Router, ARCHER AX72 de la TP-LINK

Wi-Fi 6 imbunatateste totul

Cea mai recenta generatie a tehnologiei Wi-Fi ofera viteze mai mari, mai putin decalaj si o capacitate mai mare, permitand mai multe conexiuni simultane in reteaua dvs. de acasa.

 

Viteza pentru Streaming 8K fara probleme

Vitezele imbunatatite drastic permit streaming, descarcare rapida si jocuri, toate in acelasi timp. Aveti nevoie de mai multa viteza? Sari la 5 GHz cu functii de crestere a vitezei complete, pentru a transmite mai multe videoclipuri 8K fara intarzieri.

 

Acoperire Wi-Fi extinsa cu tehnologie avansata

Bucurati-va de conexiuni Wi-Fi stabile chiar si in bucatarie si in dormitor. FEM de mare putere, antenele 6×, Beamforming si structurile 4T4R se combina pentru a adapta acoperirea Wi-Fi pentru a se potrivi perfect casei dvs. si a concentra puterea semnalului catre dispozitivele dvs.

 

Procesor Qualcomm Next-Gen

Procesare reactiva care alimenteaza o retea stabila

Echipat cu procesorul Qualcomm CPU de 64 de biti de inalta eficienta de ultima generatie, Archer AX72 proceseaza datele cu promptitudine si reduce latenta in cadrul retelei, oferind o retea robusta, dar stabila.

 

Conectati-va mai mult

Gestionati cu usurinta zeci de dispozitive de streaming si jocuri in acelasi timp - OFDMA si MU-MIMO se combina pentru a va proteja reteaua de acasa, oferind o capacitate mai mare pentru a conecta mai multe dispozitive.

OFDMA

Permite dispozitivelor diferitor retele sa imparta un singur flux de transmisie, sporind eficienta.

MU-MIMO

Transmite date catre diferite dispozitive simultan, utilizand mai multe fluxuri.

   

Conceput pentru a fi cool

Dreptunghiul inclinat din varful designului de armura ofera o estetica contemporana. Zona sa de 167 cm² (25 in²) dedicata disiparii caldurii, elibereaza intreaga putere a intregii masini.

 

TP-Link HomeShield:

Securitate avansata pentru dispozitivele dvs. de zi cu zi

Cu TP-Link HomeShield, bucurati-va de functii avansate de securitate care va ofera un mediu sigur care va protejeaza datele si confidentialitatea familiei si a retelei.

 

Scaner de retea pentru acasa

Scaner de retea in timp real pentru a detecta potentiale amenintari si probleme de securitate.

 

 

   

Controale parentale

Gestionati timpul petrecut online si blocati continutul nepotrivit pentru a va mentine familia in siguranta online.

   

Calitatea serviciilor

Alocati dispozitivelor dvs. preferate conexiunile cele mai rapide pentru performante de top.

 

TP-Link OneMesh™: Creati in mod flexibil un sistem WiFi pentru intreaga casa cu Archer AX72

Doriti sa creati un Wi-Fi pentru intreaga casa? Archer AX72 suporta OneMesh pentru a forma o acoperire perfecta a intregii locuinte, prevenind caderile si intarzierile atunci cand treceti de la un semnal la altul.

 

Configurare si utilizare usoara

Fie ca preferati aplicatia intuitiva Tether sau puternica interfata web TP-Link, puteti configura Archer AX23 in cateva minute. Aplicatia Tether va permite sa gestionati setarile de retea de pe orice dispozitiv Android sau iOS.

 

Protejati-va copiii

Blocati continutul necorespunzator pentru copiii dvs. si personalizati un interval de timp pentru a avea obiceiuri online mai bune.

   

Notificare de conexiune noua

Veti fi notificat pe telefon atunci cand se conecteaza noi dispozitive. Declansati orice conexiune suspecta si blocati-o. Este cat se poate de simplu.

   

Actualizare usoara a firmware-ului

V-ati saturat sa actualizati firmware-ul? Actualizarile OTA permit actualizari usoare ale firmware-ului cu un singur clic in panoul de gestionare. Pentru ca securitatea si functiile dvs. sa fie mereu actualizate, activati pur si simplu programarea automata.

 

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4 x
    • Porturi WAN
      1 x
  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.