Router wireless TP-Link M5250, portabil

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless TP-Link M5250, portabil de la TP-LINK

Ce face acest produs

M5250 de la TP-LINK este in centrul partajarii wireless a conexiunilor 3G mobile. Echipat cu un modem intern 3G puteti stabili instantaneu propriul hotspot Wi-Fi pur si simplu prin introducerea unei cartele SIM 3G in partea din spate a dispozitivului. Cu viteze de download de pana la 21.6Mbps si viteze de upload de pana la 5.76Mbps, M5250 este in centrul partajarii wireless a conexiunilor 3G, la el putandu-se conecta pana la 10 utilizatori simultan. Designul sau miniatural si bateria sa interna puternica, de 2000mAh, il fac un companion perfect de calatorie, permitand utilizatorilor sa lucreze sau sa se joace ore in sir.

Partajare usoara 3G

M5250 de la TP-LINK este in centrul partajarii wireless a conexiunilor 3G mobile, combinand mobilitatea conexiunii 3G broadband, cu flexibilitatea conexiunilor Wi-Fi 802.11n, fara ajutorul altor dispozitive. Acest lucru se realizeaza foarte simplu prin inserarea unui card SIM 3G pentru a crea un hotspot WiFi 3G in miscare, acolo unde acoperirea 3G este prezenta.

Suporta conexiuni wireless cu viteze HSPA+

Suporta conexiuni HSPA+ si 3G broadband cu viteza de download de pana la 21.6Mbps si viteza de upload de pana la 5.76Mbps*, M5250 fiind capabil sa implementeze o conexiune wireless 3G pentru a putea fi impartasita cu pana la 10 utlizatori simultan, oferind o experienta de navigare pe Internet fluida si placuta.

* Viteza efectiva poate fi limitata de catre furnizorii de servicii Internet sau de conditiile de exploatare.

Baterie interna de 2000mAh - creat pentru miscare

Cu bateria sa puternica, de 2000mAh, M53250 este capabil sa functioneze timp de 7-10 ore ruland aplicatii care nu necesita banda intensiva* sau timp de 6-7 ore in aplicatii care necesita banda intensiva*, la capacitate maxima. In plus, dispozitivul poate fi reincarcat foarte usor prin intermediul unui cablu micro USB conectat la un laptop sau prin intermediul incarcatorului portabil. M5250 poate fi utilizat in timp ce este conectat la sursa de energie electrica prin intermediul unui adaptor de priza inclus, astfel putand fi folosit fara incetare.

* Aplicatiile normale insemnand nevigarea unui utilizator pe Internet, transmiterea/receptionarea e-mailurilor, ascultarea de muzica online, toate acestea facandu-se alternativ.

* Aplicatiile care necesita banda intensiva, insemnand ca un utilizator poate descarca continuu fisiere mari folosind Internetul sau poate viziona filme online.

* Timpul de raspundere poate varia in functie de starea semnalului.

Cardul de stocare Micro SD

M5250 este echipat cu un slot pentru card micro SD care accepta carduri micro SD cu capacitate de pana la 32GB, permitand utilizatorilor sa insereze un card micro SD, iar apoi sa conecteze dispozitivul la un PC, pentru a putea fi folosit ca stick de memorie USB externa.

Designul sau de tip Cobblestone (piatra erodata de apa marii)

M5250, neoficial numit Pebble, este modelat dupa o piatra erodata de apa marii. Dincolo de atractia estetica, exteriorul usor rugos al dispozitivului combinat cu forma curbata, face ca acesta sa se muleze perfect in palma utilizatorului.

Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
    • Standarde
    • Securitate
      Support WPA-PSK
      WPA2-PSK
      Wireless MAC Filtering
      Enable/Disable SSID Broadcast
    • Dimensiuni
      94 x 56.7 x 19.8 mm
    • Altele
      Greutate: 92.5 g
  • Internet Mobil
    • Portabil
      Da
    • Compatibil 3G
      Da
    • Suport SIM
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.