TP-LINK Range extender Gigabit RE500X Dual-Band WiFi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
294,30 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.79 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RE500X

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Range extender Gigabit RE500X Dual-Band WiFi 6 de la TP-LINK

 

Range Extender Wi-Fi AX1500

  • RE500X este echipat cu cea mai recenta tehnologie wireless, Wi-Fi 6, pentru viteze mai mari, capacitate imbunatatita si congestionarea redusa a retelei;
  • Creeaza o retea Mesh prin conectarea la un router cu tehnologie OneMesh, pentru acoperirea neintrerupta a intregii locuinte;
  • Portul Ethernet Gigabit imbunatateste conexiunile prin cablurile rapide, indrumate direct spre televizoare inteligente, computere si console de jocuri;
  • Lumina inteligenta de semnal ajuta la determinarea celei mai bune locatii pentru o acoperire Wi-Fi optima, indicand puterea semnalului in orice loc in care este plasat;
  • Mod AP creeaza un punct de acces Wi-Fi pentru a imbunatati reteaua cu fir cu capacitate Wi-Fi;
  • Aplicatia TP-LINK Tether te ajuta sa accesezi si gestionezi cu usurinta reteaua utilizand orice dispozitiv mobil iOS sau Android;
  • Compatibilitatea universala extinde aria de acoperire a oricarui router Wi-Fi sau Access Point Wireless.

 

Traieste-ti viata digitala la maxim cu ajutorul Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 vine cu toate acestea: viteza imbunatatita, latenta scazuta si mai multe conexiuni. De asemenea, ofera un transfer de date cu 25% mai rapid in comparatie cu un semnal Wi-Fi clasic, datorita 1024-QAM. De asemenea, prin prisma vitezei crescute, experimenteaza semnalul Wi-Fi de mare viteza si stabilitate, in toata locuinta ta.

 

Cu 4 amplificatoare performante, asiguram acoperirea locuintei tale

Bucura-te de streaming 4K si de jocuri in orice camera te-ai afla, datorita celor 4 amplificatoare de inalta performanta. RE500X trimite semnalul puternic catre zonele greu de acoperit.

Procesor Tri-Core de 1,5 GHz

Multe routere au doar Dual-Core si tehnologii inferioare.

 

OneMesh™ Roaming redefinit

OneMesh ™ reprezinta modalitatea simpla de a forma o retea Mesh cu un singur nume Wi-Fi pentru o acoperire perfecta a intregii tale locuinte. Conecteaza RE500X la un router cu tehnologie OneMesh ™.

 

Si mai bun. Cel mai bun.

Concentreaza semnalul Wi-Fi catre o singura incapere sau asigura acoperirea unui etaj intreg prin semnal Wi-Fi, alegand intre cele 3 nivele oferite de aplicatia TP-Link Tether.

   

OFDMA - Date mai eficiente.

Accesul Multiplu al Diviziunii de Frecventa Ortogonala (Orthogonal Frequency Division Multiple Access - OFDMA), ajuta la integrarea datelor diferitelor dispozitive finale pentru eficienta imbunatatita.

 

 

   

Beamforming - Wi-Fi puternic cu semnal directionat

Identifica directia in care se afla dispozitivele tale si accelereaza puterea semnalului.

 

Wi-Fi DIY

Fiecare locuinta este unica. De aceea, gama noastra de extendere AX  ofera palete flexibile bogate in optiuni, pentru a te ajuta sa-ti construiesti propriul semnal Wi-Fi.

 

Modul Access Point Incorporat

RE500X este mai mult decat un extender wireless. Pur si simplu conecteaza un cablu Ethernet la portul cu aceeasi denumire si poti transforma cu usurinta conexiunea de Internet prin cablu intr-un Access Point wireless 2 × 2 MU-MIMO cu Dual-Band.

   

Control simplu si la indemana

Configureaza si gestioneaza conexiunea Wi-Fi prin intermediul aplicatiei TP-Link Tether de pe telefon (Android, iOS), inclusiv routerele TP-Link si Range Extenderele de autonomie.

Vezi mai mult

  • Porturi
  • General
    • Frecventa
      2.4 + 5
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      10/100/1000 Mbps
    • Alimentare
      La retea
    • Securitate
      WEP 64/128 bit
      WPA
      WPA-PSK2
    • Dimensiuni
      78×36×149 mm
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.