TP-LINK Router Wireless Gigabit Archer AX55 Dual-Band WiFi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
410,57 lei
Pret 36 Rate Optimo: 15.05 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ARCHER AX55

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless Gigabit Archer AX55 Dual-Band WiFi 6 de la TP-LINK

Router Wi-Fi 6 Dual-Band Gigabit AX3000 cu tehnologie OneMesh™

  • Viteze Wi-Fi 6 Gigabit Next-Gen—2402 Mbps in banda de 5 GHz si 574 Mbps in banda de 2.4 GHz, asigurand streaming eficient si viteza mai mare de descarcare
  • Conecteaza mai multe dispozitive—Tehnologia OFDMA creste capacitatea de conectare, de pana la 4 ori mai mult, toate acestea pentru a permite transmiterea semnalului, in mod simultan, catre mai multe dispozitive
  • Latenta redusa—Cu o latenta scazuta, gaming-ul si conversatiile video vor fi mai eficiente
  • Acoperire Wi-Fi marita—Cele patru antene externe High-Gain si tehnologia Beamforming fac echipa pentru a mari aria de acoperire Wi-Fi
  • TP-Link HomeShield—Securitatea retelei tale Wi-Fi este asigurata
  • Consum redus de energie—Functia Target Wake Time ajuta dispozitivele sa comunice mai mult, in timp ce consuma mai putina baterie
  • Compatibil cu Amazon Alexa—Controleaza routerul prin comenzi vocale, cu ajutorul Amazon Alexa. Traieste inteligent.

 

Upgrade de retea, cu tehnologia Wi-Fi 6

Unul dintre cele mai recente standarde Wi-Fi, Wi-Fi 6, aduce viteze mai mari, lag redus si o capacitate mai mare de conectare, permitand mai multe conexiuni simultane in reteaua ta de acasa.

 

Viteza mai mare

Viteza imbunatatita iti ofera capacitatea de a face streaming, de a descarca diferite fisiere si de a intra intr-o sesiune gaming - toate in acelasi timp. Banda de 5 GHz, cu suport de canal de 160 MHz, dubleaza latimea de banda, oferindu-ti videoclipuri 8K fara intreruperi.

 

Experiente online fara intreruperi de semnal Wi-Fi

Asteptarea nesfarsita e de domeniul trecutului

Bucura-te de gaming fara intrerupere, streaming video si multe altele, toate in acelasi timp. Tehnologia OFDMA ajuta la imbunatatirea semnalului Wi-Fi, permitand mai multor clienti sa partajeze o singura banda in acelasi timp, ceea ce reduce latenta si orice alte inconveniente.

 

Conecteaza mai multe dispozitive, fara a pierde din viteza

La baza tehnologiei Wi-Fi 6 se afla, printre altele, chipset-ul Qualcomm avansat si memoria mare. Astfel, tu te poti bucura de conexiuni rapide si latenta mica, toate acestea in conditiile in care se transmit multe date, simultan. Orice click sau activitate online, de pe laptop sau telefon, este mult mai responsive.

 

Sistem de aerisire imbunatatit

Fara caldura degajata, deci fara probleme. Design-ul nou al sistemului de aerisire, cu un radiator mai mare, reuseste sa raceasca mai eficient routerul pentru ca reteaua emisa de acesta sa ruleze mereu la capacitate maxima, in diferite medii.

 

Arie de acoperire Wi-Fi mai mare, semnal Wi-Fi in fiecare colt al locuintei

Cele patru antene externe High-Gain maresc aria de acoperire Wi-Fi. Tehnologia Beamforming detecteaza dispozitivele si concentreaza puterea semnalului wireless catre ele, in special pentru dispozitivele care inainte nu primeau destul semnal Wi-Fi.

 

Porturi USB 3.0  

Partajeaza cu usurinta fisierele intre diferite dispozitive, prin conectarea la un drive extern. Il poti transforma chiar si in spatiu Cloud personal, pe care il poti accesa oricand,  in siguranta. 

 

TP-Link OneMesh™

Creeaza, cu Archer AX55, o singura retea in toata casa  

Ai nevoie de o singura retea Wi-Fi pentru intreaga casa? OneMesh ™ este o modalitate simpla de a forma o retea Mesh cu un singur nume Wi-Fi, pentru acoperirea fara probleme a intregii case. 

 

TP-Link HomeShield:

Securitate avansata pentru fiecare dispozitiv

Cu TP-Link HomeShield ai parte de o retea Wi-Fi sigura si instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti administra complet reteaua si pentru a-ti proteja familia si confidentialitatea datelor.

 

Scanner pentru reteaua de acasa  

Scanner de retea real-time pentru a detecta potentiale amenintari si probleme de securitate.

   

Control Parental

Administreaza timpul in online si blocheaza site-urile rau intentionate, pentru a-ti proteja familia.

   

Quality of Service

Alege dispozitivele preferate si ofera-le cea mai buna conexiune Wi-Fi, pentru performante maxime.

 

WPA3—Protectie pentru reteaua ta

Cel mai recent protocol de securitate Wi-Fi, WPA3, aduce noi functii pentru imbunatatirea securitatii cibernetice a retelelor personale. Criptarea mai sigura a parolelor Wi-Fi si o protectie sporita impotriva atacurilor online iti protejeaza reteaua Wi-Fi de acasa.

 

Configurare rapida si administrare usoara

Indiferent daca preferi aplicatia TP-Link Tether sau interfata web, poti configura Archer AX55 in cateva minute. Aplicatia TP-Link Tether iti permite sa administrezi setarile de retea de pe orice dispozitiv Android sau iOS.

 

Protejati-va copiii

Blocheaza site-urile rau intentionate si personalizeaza limite de timp pentru a-ti ajuta copiii sa dezvolte obiceiuri sanatoase atunci cand navigheaza online.

   

Primesti notificari atunci cand se conecteaza la retea un dispozitiv nou

Vei fi notificat, direct pe telefon, atunci cand se conecteaza dispozitive noi la reteaua ta. Poti respinge sau bloca orice conexiune suspecta. Este atat de simplu.

   

Upgrade usor pentru firmware

Te-ai saturat sa actualizezi firmware-ul? Actualizarile OTA permit actualizari usoare de firmware, cu un simplu click in panoul de administrare. Pentru a-ti mentine securitatea si functiile mereu actualizate, trebuie doar sa activezi programarea automata.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4 x
    • Porturi WAN
      1 x
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 / 5 GHz
    • Dual Band
      Da
    • Alimentare
      La retea
    • Dimensiuni
      261.1 × 134.5 × 41
  • Hardware
    • Antena
      4 × Antene fixe

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.