Print server TP-Link TL-WPS510U

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Print server TP-Link TL-WPS510U de la TP-LINK

 

Ce face acest produs

TL-WPS510U este un Print Server Wireless 54Mbps ultra compact care permite partajarea unei imprimante USB intr-o retea wireless. Ofera posibilitatea amplasarii imprimantei, acasa sau la birou, in orice loc considerat potrivit de dvs. Cu TL-WPS510U, nu mai este nevoie de un computer dedicat, oricine utilizator din retea are posibilitatea de a printa la o imprimanta partajata, in orice moment.


Optiune de conexiune wireless sau cu fir
Print Serverul TL-WPS510U respecta standardele 10/100Mbps pentru conexiunea cu fir si IEEE 802.11b/g pentru conexiunea wireless. Utilizatorii pot impartasi o imprimanta sau configura print serverul fie prin conexiunea cu fir sau cea wireless. Datorita functiei sale wireless, toti utilizatorii pot avea acces la resursele unei imprimante partajate din retea bucurandu-se de beneficiile conectarii wireless. Imprimanta poate fi amplasata simplu oriunde doriti.


Suport pentru Sisteme de Operare multiple
TL-WPS510U este conceput pentru a suporta multiple sisteme de operare, fiind ideal intr-un mediu in care se utilizeaza sisteme de operare variate. TL-WPS510U functioneaza optim atat pe Windows 2000/xp/2003/Vista, Mac OS X 10 sau versiuni ulterioare si Linux, cat si pe noul sistem Windows 7. Daca utilizati acasa sau la birou sisteme de operare diferite, atunci TL-WPS510U reprezinta solutia potrivita.


Securitate avansata a retelei
TL-WPS510U face posibila conectarea wireless prin intermediul standardului IEEE802.11b/g. Pentru utilizatorii care doresc sa foloseasca functia wireless, TL-WPS510U dispune de securitatea necesara, utilizand criptarea datelor pe 64/128 biti WEP (Wired Equivalent Privacy) si WPA (Wi-Fi Protected Access), pentru transferul datelor in siguranta.


Instalare si utilizare facila
Cu ajutorul Asistentului de Instalare pentru TL-WPS510W puteti configura rapid dispozitivul in doar cateva minute. Asistentul va va purta pas cu pas prin procesul de instalare, pe care chiar si un utilizator incepator il poate realiza. Prin intermediul interfetei web intuitive si al utilitarului Windows, puteti utiliza si configura simplu si rapid acest print server de la orice computer din retea.

 

Caracteristici
Print server Wireless
Antena Externa
Standarde 802.11 b/g/n
Frecventa 2.4 GHz
Interfata 1x USB 2.0
Viteza de transfer 10/100 Mbps
Securitate WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK
Management Web Based
Indicatori LED Power, Wireless
Alimentare 3.3DC
Dimensiuni 65 x 40 x 19 mm
Suport TCP/IP, IPX/SPX, NetBEUI, AppleTalk, LPR/LPD, IPP
Altele Detachable Omni-Directional Antenna
Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
    • Standarde
    • Alimentare
      3.3DC
    • Securitate
      WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK
    • Dimensiuni
      65 x 40 x 19 mm
    • Altele
      Detachable Omni-Directional Antenna
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.