TP-LINK Router Wireless ARCHER C3150, AC3150, 4 antene externe

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless ARCHER C3150, AC3150, 4 antene externe de la TP-LINK

Wi-Fi mai rapid pentru orice dispozitiv
 

Face viteza incredibila o realitate

Cu viteze combinate de pana la 3150Mbps, Archer C3150 ruleaza cu usurinta activitati solicitante in acelasi timp. Router-ul utilizeaza cele mai recente inovatii in tehnologia Wi-Fi pentru a crea o retea fara fir, mai puternica, mai fiabila si mai rapida pentru casa ta. Cu Archer C3150, lag-ul, caderile de retea, si zonele moarte
vor deveni un lucru al trecutului.

NitroQAM si 4-Stream pentru viteza Wi-Fi maxima

Archer C3150 are o combinatie puternica de tehnologie avansata Broadcom NitroQAM si tehnologia 4-Stream, ceea ce sporeste viteze wireless cu 25%. Aceasta ofera viteza si performanta de elita de care aveti nevoie pentru a sprijini cele mai solicitante aplicatii online, inclusiv streaming 4K si simultan jocuri on-line.

Mai multe conexiuni si mai rapide pentru toata lumea

Archer C3150 face mai mult decat sa creeze Wi-Fi mai rapid, acesta ajuta dispozitivele sa atinga performanta optima prin comunicare mai eficienta. Cu tehnologie MU-MIMO, Archer C3150 poate furniza patru fluxuri de date simultane, permitand tuturor dispozitivelor conectate sa atinga viteze de pana la 4 ori mai rapide
decat routerele AC standard.
Mai mult decat atat, tehnologia Dynamic Smart Connect selecteaza automat cea mai buna banda disponibila pentru fiecare dispozitiv.

Home Entertainment extraordinar

Archer C3150 poate sprijini mai multe dispozitive cand va invitati prietenii acasa pentru a va distra. Poate mentine mai multe streaming-uri HD simultane, jocuri online si alte consumuri de continut, fara lag. Archer C3150 poate oferi o acoperire maximizata, pentru a permite dispozitivelor sa ramana acoperite,
in apropiere sau in zone mai indepartate de acesta.

Puterea de la inima routerului

Spre deosebire de rutere normale, care de obicei au un singur nucleu de procesoare, Archer C3150 dispune de un puternic procesor dual core 1,4 GHz. Acest lucru deblocheaza intregul potential al tehnologiilor NitroQAM si 4-Stream, ajutand router-ul dual band sa maximize potentialul sau de performanta.

Acoperire pentru intreaga casa

Patru antene dual band de inalta performanta si amplificatoare de putere mare ajuta la crearea unei retele puternice, de anvergura pentru casa ta. Tehnologia Beamforming focalizeaza transmisia Wi-Fi in directia dispozitivelor conectate, concentrand semnalul acolo unde aveti mai mare nevoie de el. Acest lucru va permite sa va bucurati Wi-Fi rapid, stabil, in fiecare parte a casei, precum si pe terasa, langa piscina, si chiar si in curte.

Un router cu care va puteti lauda

Un design elegant, minimalist permite Archer C3150 sa fie integrat perfect in decorul din orice camera. Indicatorii LED pot fi opriti pentru a preveni distragerea atentiei in timpul noptii atunci cand este plasat in camere sau spatii comune.

Conectati-va la sharing, conectati-va la stabilitate

Aveti posibilitatea sa partajati rapid si usor fotografii, muzica si alte fisiere cu familia si prietenii. Este suficient sa conectati un hard disk extern la portul USB 3.0 sau USB 2.0 al Archer C3150 si va bucurati imediat de transferuri fulgeratoare. Pentru a ajuta dispozitivele prin cablu sa atinga performante de varf pentru jocuri netede si streaming, puteti crea, de asemenea, conexiuni rapide, stabile cu fir folosind cele patru porturi Gigabit Ethernet, care transfera date la viteze de pana la 10x mai mare decat in porturile Ethernet standard.

Configurare si utilizare usoara

Indiferent daca preferati Tether App sau interfata web intuitiva, puteti configura Archer C3150 in cateva minute. Tether App va permite sa gestionati setarile de retea, inclusiv controalele parentale si preferintele de partajare a mass-media, de la orice dispozitiv Android sau iOS.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 / 5 GHz
    • Standarde
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      2.4 GHz - 1000 Mbps
      5 GHz - 2167 Mbps
    • Alimentare
      DC 12V / 5A
    • Protocoale suportate
      IPv4, IPv6
    • VPN
      IPSec Pass-Throuth
      PPTP Pass-Through
      L2TP Pass-Through
    • DNS
      DynDns
      NO-IP
    • Securitate
      64/128-bit WEP / WPA2,WPA-PSK / WPA2-PSK
    • Dimensiuni
      263.8 x 197.8 x 37.3 mm
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.