TP-LINK Router Wireless N 750Mbps Dual-Band TL-WDR4300

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless N 750Mbps Dual-Band TL-WDR4300 de la TP-LINK

Ce face acest produs

TP-Link TL-WDR4300 este un router wireless performant, optimizat pentru dual band, combinand viteza mare de 450Mbps in banda de frecventa de 5GHz, cu viteza de 300Mbps in banda de frecventa de 2.4GHz. Cu doua benzi de frecventa simultan, utilizatorii dispun de un total de banda de 750Mbps care poate fi folosita pentru aplicatiile cu necesar mare de banda, atat acasa cat si la birou, unde sarcinile simple cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet pot fi realizate de banda de 2.4GHz cu viteza de 300Mbps si in acelasi timp aplicatiile care sunt mai sensibile la latenta cum ar fi jocurile online sau streaming-ul video HD, pot fi procesate folosind banda de 5GHz si viteza de 450Mbps. Cu cinci porturi Gigabit si 800 Mbps + hardware NAT, dispozitivele cu fir vor avea conexiuni rapide si fara lag. In plus cele doua porturi USB 2.0 sunt capabile sa partajeze memorii flash, imprimante, servere FTP si fisiere media, utilizatorii putand sa creeze o retea media solida in propria casa.

5GHz 450Mbps + 2.4GHz 300Mbps - Doua benzi concurente Wireless

TL-WDR4300 emite si primeste pe cele doua benzi de frecventa, 2.4Ghz si 5GHz simultan, cu viteze de 300Mbps si respectiv 450Mbps. Ingloband doua routere intr-unul singur, utilizatorii pot rula aplicatii de zi cu zi, cum ar fi trimiterea e-mailurilor si navigarea pe internet in banda de 2.4GHz la viteza de 300Mbps, in timp ce folosesc aplicatii cu necesar mare de banda sau care sunt sensibile la latenta, cum ar fi streaming-ul video HD sau jocurile online, toate acestea putand fi rulate in acelasi timp in banda de frecventa libera de 5GHz cu viteza de 450Mbps

Doua porturi USB versatile pentru partajare

Doua porturi USB 2.0 multifunctionale pentru partajare

1) Partajarea unei imprimante cu mai multe computere sau dispozitive aflate pe retea

2) Partajare fisiere si media la domiciliu sau prin intermediul server-ului FTP, atunci cand va aflati in deplasari.

Viteze uimitoare prin cablu - 5 porturi Gigabit + 800Mbps Hardware NAT

Cu un port WAN Gigabit si patru porturi LAN Gigabit, TL-WDR4300 este capabil sa suporte retele pe fir solide si extrem de rapide, ideale pentru aplicatii sensibile la latenta cum ar fi accesarea fisierelor HD si jocurile online. Cu switch-ul Gigabit incorporat si functia NAT hardware, router-ul prezinta capabilitati puternice de procesare de date. NAT-ul sau intre WAN si LAN poate atinge 800Mbps + astfel permitand utilizatorilor sa foloseasca la maxim potentialul retelei.

IP Qos - Controlul latimii de banda

TL-WDR4300 suporta IP Qos ( Quality of Service), ce permite utilizarea optima a latimii de banda si ofera, in cazul apariiei unei congestii, un control bun al utilizarii latimii de banda. In acest fel, utilizatorii unei retele mici primesc o latime de banda anume, prevenind aplicatiile non-critice sa incetineasca functionarea ei.

Retea pentru vizitatori

Reteaua pentru vizitatori ofera acces Wi-Fi securizat la Internet vizitatorilor, de la birou sau din casa dumneavoastra.

* Va rugam sa actualizati la ultima versiune de firmware

Securitate doar prin apasarea unui buton

TL-WDR4300 are ca functie Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) care permite utilizatorilor o instalare aproape instanta a securitatii, apasand butonul "WPS", el stabilind automat o conexiune securizata WPA2, care este mult mai avansata fata de metoda de securitate WEP. Pe langa faptul ca aceasta metoda este mai rapida decat configurarea normala a securitatii, nu trebuie sa retii parola.

Usor de utilizat

Dispozitivul vine cu un CD care ofera o instalare rapida, conducand utilizatorii prin procesul de instalare pas cu pas, ajutand chiar si cu setarile de retea si configurarea securitatii. Prin faptul ca este foarte usor de configurat, chiar si utilizatorii neexperimentati pot avea o retea functionala in doar cateva minute.

Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz / 5 GHz
    • Viteza transfer wireless
      750 Mbps
  • Hardware
    • Port USB
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.