Range Extender wireless AC1200 TP-Link RE360, Moduri RE/AP, Gigabit, Antene externe, Dual Band, Priza incorporata

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Range Extender wireless AC1200 TP-Link RE360, Moduri RE/AP, Gigabit, Antene externe, Dual Band, Priza incorporata de la TP-LINK

Tine intreaga casa conectata
Obosit de zonele fara semnal Wi-Fi in casa? Range Extender-ul RE360 se conecteaza wireless la routerul Wi-Fi, intarind si amplificand semnalul cu pana la 1.000 de metri patrati. Cu viteze de pana la 300Mbps pe 2,4GHz si 867Mbps pe 5GHz, inlocuieste zonele fara semnal cu Wi-Fi puternic si rapid in fiecare camera.
Priza de alimentare integrata pentru confort
Nu iti face griji ca pierzi singura priza de curent dintr-o camera. Modelul RE360 este proiectat cu o priza pentru a alimenta computerul, lampa sau alte dispozitive.
Nu mai cauta, extinde semnalul in toata casa
RE360 este compatibil cu orice router Wi-Fi, inclusiv cel pe care il ai acum. Indicatorul luminos inteligent te ajuta sa gasesti locul potrivit pentru cea mai buna extensie, iar o interfata web intuitiva te ajuta sa-l configurezi intr-un minut.
Aplicatie dedicata pentru un control usor
Descarca noua noastra aplicatie Tether pentru a iti gestiona reteaua de pe un smartphone Android sau iOS si pentru a controla puterea, accesul si chiar lumina LED. Daca este necesar, seteaza un alt nume de retea si parola.
Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 / 5 GHz
    • Standarde
    • Alimentare
      220 V
    • Securitate
      64/128-bit WEP
      WPA-PSK/WPA2-PSK

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.