TP-LINK ROUTER BROADBAND FOR HOME AND SMALL OFFICE, 1 WAN, 4 LAN

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere ROUTER BROADBAND FOR HOME AND SMALL OFFICE, 1 WAN, 4 LAN de la TP-LINK

Ce face acest produs


Creati o retea cu fir in casa dvs., utilizand un router TP-LINK cu 4-Port-uri LAN prin cablu/DSL (TL-R460). Conectati acest router la un modem broadband si aveti posibilitatea sa partajati accesul la Internet de mare viteza, sa accesati si sa transmiteti fisiere in retea, sa verificati e-mail-uri, si sa va bucurati de jocuri on-line. Cu ajutorul Asistentului de Instalare Rapida puteti construi cu usurinta o retea de comunicatie, pentru a partaja o conexiune la Internet de mare viteza cu toate PC-urile conectate.


Impartasiti resurse si simplificati reteaua


Switch-ul de 4-port-uri integrat permite partajarea in retea a conexiunii la Internet. Conectati la reteaua de acasa sau de la birou pana la patru PC-uri sau alte dispozitive de retea pentru a accesa resurse si pentru a impartasi conexiunea la Internet. Acest dispozitiv dispune de capabilitati de comutare pentru a gestiona eficient traficul din retea.


Protectie pentru securitatea retelei


TL-R460 include un puternic sistem de firewall care protejeaza reteaua impotriva accesului neautorizat si impotriva unor atacuri de tip DoS, virus ARP, etc., provenite de pe Internet. Pentru un plus de confort, acesta suporta un sistem de control al accesului pe baza adresei MAC, adresei IP sau a numelui de domeniu. Astfel, parintii si administratorii de retea pot stabili politici de acces restrictionat pentru copii sau personal.


Managementul latimii de banda


TL-R460 suporta functia inteligenta IP QoS pentru controlul latimii de banda, care permite administratorilor sa determine latimea de banda alocata fiecarui PC, pentru a asigura fluenta si calitatea aplicatiilor sensibile la intarzieri, precum video si apeluri VoIP.


Usor de utilizat


Dispozitivul este insotit de un CD pentru Instalare Rapida, care va ghideaza pas cu pas in configurarea conexiunii la Internet. Aceasta caracteristica permite chiar si utilizatorilor neavizati sa configureze routerul fara a sacrifica functiile cheie. Tot ce trebuie sa faceti este sa rulati acest CD pentru a configura reteaua rapid si fara efort.

Categorie
Tip Home
Porturi
Porturi LAN 4x LAN
Porturi WAN 1x WAN
Viteza de transfer 10/100 Mbps
General
Caracteristici DHCP Server
DHCP Client
MAC Address Modify/Clone
VPN Pass-through
Dynamic DNS
Time Based Access Control
Standarde 802.3, 802.3u, 802.3x, 802.1x
Management Remote Management
System Log
WEB Upgrade
Caracteristici Porturi 5x RJ-45
Protocoale suportate TCP/IP, DHCP, ICMP, NAT, PPPoE, SNTP
Securitate Firewall Rules Setting
MAC Address Filtering
Domain Name Filtering
IP/MAC Address Binding
Ignore Ping Packet From WAN Port
DoS Protection
Functii LED Da
Dimensiuni 165 x 108 x 28 mm
Altele Virtual Server
Special Application
Static Routing
DMZ Host
UPnP
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.