TP-LINK Router Multi-WAN, 5 porturi

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
239,05 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.76 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TL-R480T+

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router Multi-WAN, 5 porturi de la TP-LINK

Ce face acest produs


TL-R480T+ este un produs destinat companiilor mici. Acesta dispune de trei porturi care pot fi configurate ca porturi LAN sau WAN, oferind routerului pana la patru porturi WAN pentru a satisface cerinte diferite de acces la Internet printr-un singur dispozitiv. In acelasi timp, traficul de retea este gestionat pentru a asigura distribuirea fluxurilor de date pe fiecare port. TP-LINK TL-R480T+ asigura un timp indelungat de functionare neintrerupta a retelei si fiabilitatea conexiunii Ethernet.


Smart Load Balancing (balansare a traficului)


Capacitatea interna de selectare automata a liniilor permite distribuirea fluxurilor de date in functie de latimea de banda si de gradul de ocupare al acesteia, pentru imbunatatirea utilizarii latimii de banda a conexiunilor broadband multiple. Mai mult decat atat, latimea de banda a WAN poate fi administrata manual sub forma de procentaje. Cu ajutorul acestor proprietati puteti configura foarte usor o politica de balansare a traficului.


Suport IP QoS si Port Based QoS


TP-LINK TL-R480T+ suporta tehnologiile IP QoS si Port Based QoS, pentru a asigura calitatea streamingului multimedia, teleconferintelor Video, jocurilor, etc.
IP/MAC Address binding - limiteaza atacurile asupra retelei
Asocierea adreselor IP si MAC asigura faptul ca numai acele computere care au trecut de verificare utilizand atat adresa IP cat si adresa MAC corecta pot accesa reteaua, limitand astfel posibilitatea atacurilor ostile asupra retelei


Monitorizare interfata WAN


Detectarea si testarea starii online pe interfata WAN reprezinta verificarea conectivitatii liniilor cu ajutorul comenzilor PING/Tracert si a interogarilor DNS, fiind de mare ajutor administratorilor pentru depistarea si eliminarea blocajelor si erorilor.


Siguranta investitiilor dumneavoastra


Tehnologia profesionala de protectie impotriva trasnetelor previne penetrarea supratensiunilor in incinta echipamentelor electrice si permite descarcarea la sol a sarcinilor electrice. Routerul este proiectat pentru a face fata unor descarcari electrice de pana la 4Kv, cu impamantare corecta. Aceasta caracteristica garanteaza faptul ca investitiile in infrastructura de comunicatie sunt in siguranta in conditii atmosferice violente.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Router
Porturi LAN 4
Alimentare AC / DC
Altele Dual-WAN Function



Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.