UBIQUITI Router 5 porturi Gigabit, 24V/48V Passive POE

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router 5 porturi Gigabit, 24V/48V Passive POE de la UBIQUITI

Routerul ERPoE-5 disponibil în cadrul seriei de dispozitive Ubiquiti EdgeMax, combina eficienta de rutare care face posibila expedierea chiar si a unui milion de pachete pe secunda cu un PoE pasiv pentru dispozitivele de retea. 

ERPoe-5 functioneaza controlat de sistemul EdgeOS. Interfata intuitiva si functionala, garanteaza o operare confortabila.

Parametri excelenti

EdgeRouter PoE 24VDC este dotat cu cinci porturi Ethernet LAN (RJ-45) si un slot de iesire pentru CD. Suporta standardele de comunicare IEEE 802.1Q, IEEE 802.1x, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab si IEEE 802.3u. 

Management

Modelul poate fi gestionat prin intermediul unei pagini web. Dispozitivul are o memorie flash de 2048 MB si o memorie interna de 512 MB. În domeniul securitatii routerul functioneaza în conformitate cu 802.1x RADIUS si SSH, si este echipat cu firewall.

 

 

Caracteristici principale

  • 5 porturi Ethernet LAN (RJ-45)
  • viteza maxima de transfer de date prin Ethernet LAN 1000 Mbit/s
  • performanta înalta
  • design modern
  • firewall
  • constructie durabila

 

Categorie
Tip Business
Porturi
Porturi LAN 5x LAN
Viteza de transfer 10/100/1000 Mbps
Console Port Da
Hardware
Suport PoE 24V/48V Passive PoE
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.